Sinä nuori nainen...

Anonyymi

Kerronpas teille nuorille naisille muutaman elämän ohjeen.

Kun olette 15-30-vuotiaita nuoria naisia. Ehkä jo osa joskus kokenut ihastumisen ja rakastumisen tunteen. Ja ne jotka eivät vielä ole, osaavat jo kuvitella millaista se voisi mahdollisesti olla. Epäilemättä kyseessä on ihana tunne. Osa löytää sen sopivan miehen 18-vuotiaana, osa 30-vuotiaana ja osa useamman parisuhteen jälkeen.

Se että te nuoret naiset löytäisitte teille sopivan miehen, niin se ei välttämättä tarkoita että teillä pitää olla takapuoli kuntosalilla jumpattu. Sanon nyt teille oman 30-vuotiaan miehen näkökulman.

- Älkää ruvetko tupakoimaan.
- Älkää ottako tatuointeja.
- Älkää ottako kotia koiria.

Teitä ei välttämättä kiinnosta asia tupakoiko toinen kun olette nuoria, mutta kun teille tulee ikää lisää... Alkaa asia kiinnostaa, koska teitä nyt vaan kiinnostaa terveet hyvän tuoksuiset ihmiset. Ne fyysisesti hyvä kuntoiset ja terveen oloiset ja hyvän tuoksuiset naiset on niitä halutuimpia miesten keskuudessa mitä enempi ikää tulee.

Jos nuorena naisena haluat pilata elämäsi ja olla kokematta ihastumisen ja rakastumisen tunteita ja olla löytämättä sitä sopivaa miestä, elää yksin suurimman osan elämästä, niin vedä ne mustat tatuoinnit käsiisi ja musta pääkallo rintaasi pilaamaan kauniit rintasi. Sinä nuori nainen pilaa tupakkaa polttamalla sinun kukkainen tuoksusi vastaamaan vanhan miehen paskan hiki tuoksulle. Ota haiseva kusinen koira haisemaan kotiasi. Ei kuvottavampaa tuoksu yhdistelmää ole kuin tupakka, koira ja paska hiki. Laita metallia roikkumaan naamastasi, nenästä, korvista ja huulista...

Näin toimimalla saatat kokea olevasi jotain persoonallista ja erityistä ja rohkeaa, mutta todellisuudessa tuolla on kaikki sinkku naiset näitä tatuoituja tupakoitsija naisia jotka on niitä vähiten haluttuja miesten keskuudessa. Siinä ei ole mitään persoonallista. Näin toimimalla et kapinoi ketään vastaan, muuten kuin kusemalla omaan nilkkaan. Luulet olevasi jotain erityistä. Todellisuudessa pilaat mahdollisesti elämäsi, koska et löydä välttämättä sinua rakastavaa miestä, joudut tyytymään samanlaiseen paskalle ja tupakalle haisevaan ja itsensä tatuoinneilla ihonsa mustaksi värjänneeseen mieheen.

Olet persoonallinen kun olet se herkkä nainen, vaikka olisit hiljainen, kiltti ja et mitään erityistä, niin se on parasta mitä voit olla. Ja sellaisia naisia ei löydy, silloin olet jotain erityistä.

11

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus
      T. Samanikäinen

    • Anonyymi

      Siinäpä oli tosiasioita hyvin kirjoitettu!

    • Anonyymi

      Mulla on tatuointeja, ja olen jännänainen 😂

    • Anonyymi

      Mä olen mieluusti sellainen kuin haluan, eikä mua oikeastaan kiinnosta muutaman kolmekymppisen ukkelin mielipide. Ja elämän läpi kestävä rakkaus on jo minulla eikä sitä pysty viemään mikään minulta vaikka huuleni roikkuisi täynnä renkaita ja otsassa ois vankila tatuointi tyyppinen urpo teksti. Joten kiitos vaan vinkeistä niiaan tai kumarra, ehkä jopa pyllistän ajatuksillesi.
      Terkuin nuori nainen.

      • Anonyymi

        Hyvin sanottu.

        T: Nainen 28vee


    • Anonyymi

      Kun nuori nainen ottaa tatuointeja, hänen viehättävyys ei lisäänny yhtään miesten keskuudessa. Tatuoinneilla voi ainoastaan poissulkea joidenkin miesten mahdollisuudet kiinnostua naisesta.

      Ja kun nainen ei ole ottanut tatuointeja, se ei ole sellainen asia jonka vuoksi joku mies jättäisi kiinnostumatta naisesta.

      Ottamalla tatuointeja, voi vain poissulkea mahdollisia miehiä jotka olisi muutoin voineet olla kiinnostuneita naisesta. Pilata mahdollisuuksia.

      • Anonyymi

        Jep, kätevästi pystyy rajaamaan tollaset neanderthalilaiset vonkaamasta.


      • Anonyymi

        Minua ainakin tyttönä/naisena iljettee tatuoinnit


        Se on todella kammottavan näköistä jos joku isohkokin nainen ja viäläpä kentiäs oma lapsi mukana niin on tatuoitu....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minua ainakin tyttönä/naisena iljettee tatuoinnit


        Se on todella kammottavan näköistä jos joku isohkokin nainen ja viäläpä kentiäs oma lapsi mukana niin on tatuoitu....

        Et oo nainen. Mutta mitä väliä sillä on mitä kukin kehollaan tekee? Jos se on itselle kynnyskysymys, sehän vaa helpottaa kun heti ensisilmäyksellä näkee ettei arvomaailmat kohtaa. Tuskinpa se tatuoitu/lävistetty/tupakoiva/koiranomistaja nainen on kiinnostunut ton kaltaisen ajatusmaailman omaavista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minua ainakin tyttönä/naisena iljettee tatuoinnit


        Se on todella kammottavan näköistä jos joku isohkokin nainen ja viäläpä kentiäs oma lapsi mukana niin on tatuoitu....

        Minua ainakin ihmisenä ällöttävä sellaiset kanssa eläjät, jotka jaksavat vinkua toisten ulkonäöstä vaikka asia ei niille mitenkään kuulu.
        On todella kammottavaa miten lapsellisesti ulkoanäköa arvostelevat itseään aikuisiksi kutsuvat suoltavat mielipiteitään sormenpäistään julkisesti palstoilla.


    • Anonyymi

      Kiitos näistä vinkeistä. Hyvinkin toimivia ohjeita.

      Lisäisin näin naisena, nuoremmille naisille.
      Älkää liikkuko ihmisten ilmoilla kun olette kauniita ja raikkaita. Pysykää niissä urheilu tms. piireissä. Jättäkää yökerhot ja katujen kaverit omiin oloihin. Vaikka, kuinka ystäväsi tarvitsisi tuen. Älä silti tee sitä.
      Jos haluat pysyä koskemattomana ja raikkaana, älä missään nimessä yritä löytää häntäheikkejä tai luule, että sinulla olisi todellisia yatäviä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe