Tunne puolen juttuja kaiketi

Anonyymi

Mä olen joksus miettinyt mitä muijani sai kun tapaili naimisissa olevaa miestä, suhde kesti noin kolme kuukautta ja tapasivat yökerhossa ja ilmeisesti olivat jo samana yönä miehen luona. Kielsi suhteen olleen intiimi suhde, no mitä se intiimi suhde on, ei siis yhdyntää mutta muuta kuhertelua. Kerroin tapauksesta yhdelle hyvälle naispuoliselle ystävälle joka myös pettänyt miestänsä aikoinaan ja erosivatkin. Nainen kysyi et uskotko tosissas puolisoos et ei ole nainut miestä, varmasti on paneskellut ei sitä sellaisissa vaatteissa ja meikeissä kahvilla käydä. Muija tosiaan meikaili kovasti ja aina suihkussa tapaamisen jälkeen ja väitti käyneensä tuttöjen kanssa kahvilla. Mä kysyin suoraan oletko pannut miestä, silloin puoliso sanoi et mies olis halunt seksiä hän ei kun ollaan vielä yhdessä, no sotkut selvitettiin ja elämä jatkui. Mitä puoliso sai jos kerran ei munaa halunnut, en ihmettele et mies halusi seksii, L koon nainen, hyvä täyteläinen perse ja isot tissit, varmaan on mies kuvitellut kuinka muija antautuu ja antaa. Kuka jaksaa jaaritella päivä toisensa jälkeen, mulla on tunne et vaikka puoliso kielsi seksin naitu on, kun kerran itsekin samassa ollut eronnut nainen niin sanoi. Ei hänkään kavilla käynyt vaan kun tapasi miehen naivat.

0

87

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

    Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
    563
    8826
   2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

    Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
    Maailman menoa
    60
    1024