Miksi olen vieläkin sinkku?

Anonyymi

Terve! Olen 32v mies joka on ollut ulkomailla töissä viimeiset kuusi vuotta. Olen korkeakoulun käynyt, erittäin hyvätuloinen, harrastan golfia, liikuntaa, juoksua, valokuvaamista, matkailua, työsuhdeautot ja asunnot löytyy.

Olen introvertti, hauska, hieman ujo, sarkastinen ja alkanut pikkuhiljaa miettimään, että näinköhän tämä homma sinkkuna tulee jatkumaan jatkossakin. En ole koskaan pitkään seurustellut, mutta haluaisin kyllä kovasti tavata naisen, jonka kanssa synkkaisi. En harrasta yhden yön juttuja (eipä flaksikaan käy). En ole kovin sosiaalinen, enkä pidä itsestäni hirveästi meteliä. Olen rauhallinen, mutta spontaani. Suomalaista miestä on ehkä vaikea lukea ulkomailla johtuen kulttuurisesta taustasta.

Olen keskittynyt uraani ja ajatellut, että ehkä se nainen tulee, jos on tullakseen. Maailmaa on tullut kierrettyä pitkin poikin ja paljon jo nähtyä ja koettua! Vielä on paljon koettavaakin. Asun eräässä Euroopan maassa ja käyn harvemmin Suomessa, koska siellä ei ole juurikaan sitoumuksia.

En ole täydellinen, eikä naisenkaan pitäisi olla. Mielestäni minulla ei ole liian kovat standardit, koska lähestyn naisia ihmisinä enkä ostoslistoina. Flirttailu ei tapahdu luonnostaan ja deittiapit eivät toimi, koska en ole top 10% mies ulkonäöltäni. Minulla on iso ja välittävä sydän, mutta nämä asiat eivät näy ulospäin.

Maailma on muuttunut paljon n.10 vuodessa ja nyt tuntuu olevan liian myöhäistä, koska väkisinkin tuntuu siltä, että naiset etsivät nuorempaa ja sitä täydellistä sekä valmista pakkausta. En koe kuitenkaan, että olisin oikeutettu parisuhteeseen sen perusteella mitä olen kokenut tai miten olen kasvanut ihmisenä. Se mitä koen on, että loppuelämääni en ajatellut yksin viettäväni ja täten haluaisin sen jakaa jonkun kanssa.

Olen tutkinut paljon nykyistä deittikulttuuria ja feminismiliikkeitä. Naisten markkinat ovat valloillaan ja parisuhteen muodostaminen saatikaan naisen löytäminen tuntuu lähes mahdottomalta tehtävältä. Onko mielestänne ok luovuttaa asian suhteen ja odotella, että maailmalla meno muuttuisi merkittävästi niin, että miehiä taas arvostettaisiin vai mennäänkö jatkuvasti vaan pahempaan suuntaan? Eli sinkkutaloudet lisääntyvät, ihmiset eivät kohtaa ja kaikki naiset vain tavoittelevat sitä top 5-10%? Olin viimeksi naisen kanssa 1,5vuotta sitten.

7

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nimenomaan pitää luovuttaa. epätoivoisuus kyllä paistaa läpi.

      pitää ottaa asenne, että hyvin menee mutta menköön, ei kannata kiinnittää parisuhteettomuuteen mitään huomiota. elät miten parhaaksi tuntuu.

      tämä ei takaa sitä, että saisit parisuhteen, mutta ei sitä väkisin voi saadakkaan. jos ei tapaa ketään niin sitten keskittyy niihin asioihin joista elämässää nauttii. pääasia, ettei yritä väkisin.

    • Anonyymi

      Ei se naisilla ole yhtään sen helpompaa, jatkuvasti valitetaan ettei löydy miestä ja jos löytyy niin ne ei halua sitoutua. Miksi ihmeessä kuvittelet että olisi jotenkin "naisten markkinat", kun sukupuolia on ihan yhtä paljon. Ihan samalla tavalla ne miehet tavoittelevat niitä huippunaisia tai sitten mokailevat niitten omantasoisten kanssa ja luulevat syyksi että naiselle ei kelpaa kuin top 10 %.
      Tuo deittikulttuurin ja feminismin märehtiminen ei paranna mahdollisuuksiasi, se tekee sinusta vain katkeran ja vihamielisen ja se jos mikä on luotaantyöntävää.
      Opettele olemaan paras versio itsestäsi. Elä elämää josta oikeasti nautit. Kun olet tyytyväinen ja onnellinen, olet automaattisesti jo parasta itseäsi, se lisää itsetuntoasi ja se näkyy myös ulospäin. Olen vähemmän epätoivoinen ja rennompi ihminen ja se lisää menestystäsi deittimarkkinoilla.

    • Anonyymi

      Kuulostat hyvältä tyypiltä. Vaikea sanoa ulkomaiden markkinoista, mutta veikkaisin, että kun sinuun pääsisi kunnolla tutustumaan niin moni huomaisi sinussa hyvän pakkauksen.

    • Anonyymi

      Ei Suomessa mitään naista saa ikinä millään. Naisilla on liikaa tasa-arvoa, liikaa ihmisoikeuksia ja niillä on pillun pihtailu noussut päähän. Nykyajan nainen ei ymmärrä alistua miehen omaisuudeksi ja panopuuksi, naisen oikea paikka on nyrkin ja hellan välissä, eikä esimerkiksi ministerin paikalla.
      Olen ollut sinkku jo vuodesta 2010 asti, ei tässä maassa tavallinen "kaljamahainen" mies kelpaa naisille, enkä edes aio yrittää kelvata. Nykyään pitäisi näyttää huippu-urheilijalta ja olla rikas kelvatakseen naisille. En edes yritä laihtua enkä halua muuttaa mitään muutakaan elämässäni saadakseni jonkun perkeleen pillupihtarin. Elämässä pn muutakin tekemistä kuin naiset ja aina voi vetää käteen.

      • Anonyymi

        Oletko miettinyt olevasi homoseksuaali? Naisvihasi paistaa sen verran läpi että luulis miesten kelpaavan siis paremmin?


    • Anonyymi

      Taidat olla liian kaikkitietävä ja liian tietävä muutenkin. Naiset ei apeissa ota sinuun yhteyttä vaan joudut tekemään työn itse. Lyhyet suhteet viittaa siihen että jokin on vialla. Oikeanlaisen naisen löytää vaan kohtamaalla niitä. Käy kahvilla, lenkillä, luonaalla ja ehkä jonkun kanssa sitten synkkaa. Paljon riippuu myös siitä minkälaista naista pidät viehättävänä? Näyttävää, naisellista, tehtyä kauneutta (plastiikkakirurgia), luonnolista kauneutta ja mitä näitä nyt on. Onhan se totta että monet viihtyvät nykyään yksin mutta ei se tarkoita että kaikki viihtyy.
      Käy treffeillä, tutustu tuskin siitä haittaakaan on.

    • Anonyymi

      Tässä onkin aika hyvä kysymys.
      Tätä ihmettelee moni mies.
      Parisuhteessa naisen täytyy aina päästä alistamaan,kiristämään ja syyllistämään miestä.
      Puheet tasa-arvosta parisuhteessa ovat täyttä huuhaata.
      Alla pieni vihje naiseudesta:

      Miksi miestä voi mollata kysyi ohjelmassa tyhmä naistoimittaja.
      Voisi kysyä miksi naista ei voi mollata.
      Kuin nainen koko elämänsä käy kauppaa v-reuhkallaan, sanoi hänelle melkein mitä tahansa se loukkaa häntä syvästi.
      Naisen elämä pyörii reuhkan kaupan ympärillä läpi elämän.
      Naiset näkee valtava määrän vaivaa ja uhraamista saadakseen seksuaalista huomiota ja rahaa tai muita etuja reuhkaa vastaan.
      Suuri osa aivotoiminnasta kuormittuu v-kaupassa ja työpanoskin sen johdosta jää heikoksi.
      sitten parutaan miksi nainen saa pienempää palkkaa töistään.
      Tosin v-kauppa on tehokasta , nainen pääsee yleensä määräämään myös miesten tienaamien omaisuuksien ja rahojen käytöstä, koulutettuaan seksihäirinnällään ja seksi kidutuksellaan miehistä nykyaikaisia käveleviä anteeksipyyntöjä.
      Naiseten luoman moraalin mukaan naisen harrastamasta seksuaalisseta härinnästä ja kiritämisestä ei saa keskustella tai sitten on piru irti.
      Tässä taas yksi esimerkki naisten tasa-arvo ajattelusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1439
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe