Berberiini/ diabetes/kolesteroli

Anonyymi

Onko kellään kokemusta berberiinin käytöstä verensokerin ja kolesterolin alentamiseen? Itse olen alkanut käyttämään näitä lääkkeiden sijaan. Olen vasta viikon verran käyttänyt ja hiukan ainakin aamusokerit olleet kohollaan. Uhmaan lääkärin määräystä noiden lääkkeiden suhteen ja olen nyt epävarma, pitäisikö siirtyä takaisin normilääkitykseen, tosin kolesterolilääkkeitä en ainakaan halua enää. Tuli aika kovia lihaskipuja niistä, nyt ei ole niin paljoa, kun ollut jonkin aikaa ilman. Diabeteslääke Metformin sen sijaan askarruttaa.

3

63

  Vastaukset

  • Aloitin berberiinin vajaa viikko sitten ja vaikutus kohollaan oleviin verensokeriarvoihin on hätkähdyttävä. Jo ensimmäinen tabletti laski ruuanjälkeistä arvoa 2 yksikköä! (söin lounaaksi samaa ruokaa kuin edellisenäkin päivänä ja mittasin samaan aikaan.)
   Olen varovasti nostellut annosta kolmeen, kolmella tulee vähän vatsavaivoja, mutta ehkä tähän tottuu. Paastoarvo on parin päivän jälkeen kolmella tabletilla laskenut 2.3. yksikköä.
   Olisi mukava kuulla muilta, miten tämä vaikuttaa pidemmällä tähtäimellä. Mulla siis todettu esidiabetes ja diabeteksen rajoilla olevat sokeriarvot, sain armonaikaa hetkisen kokeilla ensin "omin konstein".

  • Olen käyttänyt berberiiniä maaliskuusta 2019 alkaen, 3 x 500 mg päivässä. Korkeimmillan paastosokeri oli 7,2, ja viimeisin mittaustulos oli 5,7 eli kyllä berberiinistä on todella hyötyä.

  • Seuraavat lainaukset ovat Tohtori Tolosen sivuilta.

   Itse olen syönyt berberiini-kromitabletteja muutaman viikon, indikaationa riski esidiabetekseen. Oloni on parantunut, mittauksia en ole vielä tehnyt, mutta aion kyllä tehdä kohta.

   Luontaisala ja lääketeollisuus ovat molemmat kaupallisia aloja, joten Tolosenkin sivuihin on syytä suhtautua kriittisesti. Kuitenkin pidän luontaistuotealaa yleisesti luotettavampana kuin lääketeollisuutta, jonka maine on pahasti ryvettynyt erilaisissa korruptioskandaaleissa. - Ja onhan berberiini kuitenkin vuosituhansia vanha kansanlääke, käytössä kokeiltu ja turvalliseksi todettu.

   http://www.tritolonen.fi/uutiset/3202-berberiini-ja-metabolinen-oireyhtyma-kliininen-tutkimus

   Kiinalaiset endokrinologit ovat tutkineet kliinisessä kaksoissokkokokeessa berberiinin vaikutuksia 80 metabolista oireyhtymää potevalla ihmisellä. Tulokset vahvistivat kaikkea sitä, mitä olen viimeisten kymmenen vuoden aikana kirjoittanut berberiinin hyvistä vaikutuksista sokeri- ja rasva-aineenvaihdunnan häiriöissä sekä kroonisessa matala-asteisessa tulehduksessa. Berberiini osoittautui jopa tehokkaammaksi kuin nykyinen länsimainen käypä hoito (lääkitys).
   .....
   Tohtori Tolosen kommentti
   Hyvät ystävät, ymmärrättekö miksi Suomen Diabetesliitto ja diabeteslääkärit (diabetologit) vastustavat ravintolisien käyttöä, vaikka siitä on tutkitusti surta hyötyä diabeetikoille? Koska lääketeollisuus sponsoroi Diabetesliittoa ja lahjoo lääkäreitä. Lääketeollisuuden etujen mukaista on, että diabeetikot käyttävät synteettisiä lääkkeitä lopun ikäänsä.

  SEISKA.FI

  • Ex-liivimies Mika ”Immu” Ilmén jätti päihteet ja väkivallan: En kanna enää asetta!
  • Poppari Tuuli viihtyy yöelämässä ilman päihteitä: Olen astunut kuplan ulkopuolelle!
  • Laulaja Milana Misic poistui sosiaalisesta mediasta – taustalla lapsuuden tragediat

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   176
   6314
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   351
   5085
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1594