Mikä pomossasi ottaa päähän?

Anonyymi

Tehdään tällainen galluppi niille joiden mielestä pomossa mättää jokin...

Oma vastaus:

- Nro 1 eli eriarvoisuus. Jotkut ovat parhaita kavereita,joitakin hädin tuskin tervehditään.

18

708

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitäköhän tällä oikein haetaan?
      Sitäkö että ottaa vielä enemmän päähän kun menee seuraavan kerran töihin?
      Jos ei tule toimeen niin ei tule
      Joku on sanonut että joka työpaikassa on se yksi kiintiö mulqvisti jos se nyt sattuu olemaan pomo niin voi voi,
      Jos tunnuttaa että ei ole ketään kannattaa käydä katsomassa peiliin.

    • Anonyymi

      Eipä taida olla yhtäkään työpaikkaa missä olisi täydellinen esimies.

      • Anonyymi

        Aika urpo firma tämä Iss Op Manpower yhdistelmä.


    • Anonyymi

      Kohtelee ihmisiä eriarvoisesti. Ei tunne omaa vastuualuettaan. Höpöttelee omiaan, kun ei tiedä tosiasioita. Kuvittelee olevansa kiva ja suosittu. Leikkii yksinvaltiasta, vaikka organisaatiokaavio kertoo hänen olevan eräs monista ylimääräisistä pikkupomoista. Julkisella puolella tällaiset pestit lopetetaan vasta, kun turhake jää eläkkeelle. Esimieheni pikantein yksityiskohta on kuitenkin hänen alkoholisminsa: hän tulee duunipaikalle aikaisintaan klo 10 ja poistuu viimeistään klo 14. Normaalisti hän tekee "täysiä etätyöpäiviä".

    • Anonyymi

      Ne on vaan niin urpoja ja turhia välikäsiä kun duunit hoituu ilman yhtäkään pomoa.

    • Anonyymi

      No sosiaali- ja terveydenhoitoalalla "pomossa" ottaa useimmiten päähän se, että se kuvittelee olevansa pomo, vaikka on ihan samanlainen ohjaaja kuin muutkin- vain vastaava sellainen. Oikea pomo on hänen yläpuolellaan oleva palvelupäällikkö. Usein nämä "pomot" eivät "muista" jo työhönottovaiheessa antamiaan lupauksia, eivätkä usein mitään muutakaan. Vaikka olisi juuri puhuttu asiasta. Lähdin juuri tällaisen alamaisuudesta. Kaikenlisäksi minulla oli vielä paljon korkeampi koulutus, kuin tällä pikku"pomolla" ja hänen esimiehellään palvelupäälliköllä. Puhuvat vielä kaikenlisäksi kuin nuijalle tasan tarkkaan siihen tappiin, kunnes ilmoitan olevani heitä koulutetumpi (minkä olen salannut aiemmin). Sitten kehdataan vielä itkeä perään ja yrittää korjailla puheitaan...varmaan siitä pelosta, että ilmoitan jonnekin.

    • Anonyymi

      ei niin mikään.

    • Anonyymi

      Esimiehet ovat huomattavasti parantuneet nykypäivänä, eivätkä he enää ole yhtä korkealla työntekijöihinsä nähden kuin ennen, vaan paljolti rinnallakulkijoita myös.

      Toisin on kuitenkin sijaisten, uusien työntekijöitten yms. kohdalla. Heidän on sopeuduttava työpaikalla jo vallitseviin perinteisiin ja kirjoittamattomiin sääntöihin ym., eivätkä he ole ihan samassa arvossa kuin muut.

      Tilapäisavulla taas on se etu vakituiseen väkeen verrattuna, että puhelimeen ei tarvitse vastata.

      • Anonyymi

        Minusta taas johtaminen oli ennen parempaa, koska johtajat olivat selkeästi johtajia. Ylipäätään kaikkien roolit ja tehtävät olivat selkeämmät. Pomoja oli myös vähemmän, kun taas työntekijöitä oli enemmän.

        Nyt hommia on "tehostettu" eli työtä tekevää porukkaa vähennetty ja vähennetään kaiken aikaa. "Rinnalla kulkevien" palvelupäälliköiden, palveluvastaavien, asistenttien, suunnittelijoiden määrä kasvaa. Jokainen heistä yrittää todistaa omaa tarpeellisuuttaan ja keksiä hommia, eli turhaa byrokratiaa, itselleen delegoidakseen sen kohta työntekijöille. Lisäksi on joukko hahmoja, jotka ovat. kuvittelevat tai toivovat olevansa avainhenkilöitä. Heillä on mainio taito haalia itselleen piilovaltaa yli edelle lueteltujen rinnallakulkijoiden. Todellisuudessa piilojohtaja usein johdattaa nimellistä johtajaa, mikä entisestään lisää kaiken sekavuutta ja vitutusta työpaikalla.


    • Anonyymi

      Maan Tapa

      • Anonyymi

        Kenestä et tykännyt????


    • Anonyymi

      Olen niin sanottu nokkamies ja pidetään välillä tuumaustauko miesten kanssa kesken päivän. Sellainen pari minuuttia pitkä palaveri missä käydään vähän asioita läpi koska meillä on firma niin sekaisin että aamulla sovitut asiat ei päde enää päivällä.
      Pomo tulee yleensä naama punaisena huutamaan että "TÖIHIN. TÖIHIN JA VÄHÄN VAUHDILLA".
      Kun sen kalloon ei vaan uppoa että pitää miettiä ennen kuin tekee yhtään mitään.
      Lähes joka viikko uhkaa jotain potkuilla kun vähäksi aikaa istuu alas raapimaan päätään.
      Yksi uusi kaveri sai lähteä heti kun mietti vähän aikaa yhtä työtä. Oli ehtinyt minuutin istua paperit kädessä niin pomo tuli ja alkoi huutamaan että "TUOSSA ON OVI OLE HYVÄ JA POISTU TAKAISIN EI OLE ASIAA".

    • Anonyymi

      Oikeastaan se että nykyään johtajat eivät pysty tekemään itse töitä joihin hakevat tekijää. Täysin untamoita koulusta valmistuneita dippa insssejä. Kaikki työ on mahdotonta ilman loputonta pohdiskelua ongelmista joita ei edes oikeasti ole olemassa. Insinööri on kädettömin jota tiedän. Hyvä esimerkki on a inssi. Ja läskimahainen tarri.

    • Anonyymi

      Hullu kehittämisvauhti, kaikki uupuvat. Etätyöviha, eli teemalla "olisi kivaa kun me kaikki tekisimme töitä yhdessä" eli toimistolle muka taas...voi v...ttu. Jokaisen on oikeasti ne työt tehtävä listoiltaan itse, siis ihan itse, ja näin on aina ollut. En halua itse aikanaan että joku kolleega istuu päätteeni vieressä höpöttäen samalla kun naputtelen pc:tä. Kokonaisnäkemyksen puute eräs raivostuttava piirre, samoin ns pärstäkertoimen mukaan toimiminen.

    • Anonyymi

      Ei mikään ota pomossa päähän. Eikä työssäkään isommin.
      Ruumis vain kärsii,mutta senhän saa lepuuttamalla kuntoon yleensä.

    • Anonyymi

      Mikromanageeraus. Työhön osallistuva ja joiltakin kyvyiltään vajavaainen pomo on tietävinään kaiken parhaiten ja työn tekemisen lopputulos on laadultaan tarpeettoman matalaa. Pomo päättää asioissa firman "edun" mukaisen toimintatavan sellaisissakin asioissa, joihin pomon osaamisella, asntuntemuksella tai kokemuksella ei ole mitään annettavaa. Pomo on näissä asioissa ihan pystymetsäläinen, eikä osaa, tai halua luottaa ammattiosaajiin.

      Samalla työpanosksella voitaisiin saada aikaan paljon parempaa. Pomosta pomona ei tykkää meillä kukaan ja pomo kaivaa kuoppaansa syvemmäksi vuosi vuodelta. Pomon irtisanoutumista tai tehtävän vaihtamisista on odoteltu jo vuosien ajan.

    • Anonyymi

      Epäpätevyys (ennen kaikkea organisointikyvyttömyys) ja laiskuus, joita peitetään valheilla ja aggressiivisuudella. Onneksi on entinen esimies vuoden takaa.

    • Anonyymi

      Epäpätevä pomo luo kiireen vaikka kiirettä ei asialla olisi, edellinenkin kiirellinen projekti on seisonut pihalla jo vuoden valmiina,

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe