Jatkuvasti mietityttää suhteemme

Anonyymi

Ruvennut mietityttämään suhteemme taso ja siihen liittyvät epäkohdat. Olemme olleet nuoresta saakka yhdessä noin 19 vuotiaasta asti ja noin 21 vuotta yhdessä josta 16 vuotta naimisissa. Meillä on yksi Poika joka on jo 14 vuotias. Vaimoni halusi erota yht. äkkiä noin 2 vuotta sitten ja oli ihan varma asiasta kun oli ihastunut ilmeisesti toiseen vanhempaan mieheen no tämä ei kuitenkaan lämmennyt ilmeisesti asiaan joten asia rauhottui siltä osin. Itse olin valmistunut jo eroamaan ja katsellut asuntoja koska olin varma että hän haluaa erota. Asuimme kuitenkin samassa taloudessa noin vuoden vielä johtuen omakotitalostamme joka oli laitettu myyntiin.

Kävimme tuon eromme aikana kumpikin muiden kanssa juhlimassa ja sitä kautta kummallakin oli myös seksiä muiden kanssa, ainakin itselläni oli ja luulisin että myös vaimollani. Tilanne kuitenkin muuttui niin että saimme sovittua asiamme ja vaimoni halusta jatkoimme yhdessä elämistä. Nyt kuitenkin kun olemme olleet kriisin jälkeen noin vuoden päivät suhteessa ja minua on alkanut taas mietityttämään kun vaimoni ei ole halunnut seksiä oikeestaa enään ollenkaan sen jälkeen kun olemme palanneet yhteen.

Hän ei siis halua ollenkaan seksiä ja yleensä ahdistuu jos vaikka televisiosta tulee jotain tähän liittyvää ohjelmistoa. Saan aina saman vastauksen että mulla ei ole muuta mielessä kuin seksi, no kai se tietenkin mielessä on mutta jos nyt viimeisen vuoden aikana olemme harrastaneet seksiä 3 kertaa niin se on kai sallittua.

Koko ajan mietityttää että mistähän tämä nyt johtuu? vaimoni on jostain syystä lihottanutkin itseään viimeisten vuosien aikan aika paljon? häntä ei kiinnosta mikään yhteinen tekeminen ja haluaa koko ajan iskostaa että kummallakin on omat harrastukset, tämä on hyvä asia tätä tarvitsen minäkin mutta siis emme käy missään yhdessä eikä hän ole kiinnostunut mistään samasta enään mistä minä. Väkisinkin mielessäni on vain asia että halusiko hän jatkaa vain lastemme takia ja sen takia että hoidan ja järjestelen yleensä aika paljon perheen asioita joten oliko pelko hypätä tilanteeseen että kaikki olisi joutunut usein hoitamaan itse?.

Onko tämä jonkinlaista kriisin jälkeistä aikaa ja taantumaa sekä tutkimista vai mitä tämä on?ja meneeköhän tämä parempaan vai huonompaan suuntaan? vai valmistaudunko vaan olemaan ilman tämän suhteen seksistä. Olen kuitenkin itse vielä hyvin viriili näiden asioiden suhteen joten harmittaa kun asia on näin... asiasta ei voi puhua hän suuttuu heti jos yritän vihjailla edes tai kysyä mikä tilanne.. tuntuu että tämä on hänestä näin hyvin koska asiasta ei haluta puhua mitään..

..

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suhteenne on kuollut.

      ei ne breikit koskaan auta mitään, ne syyt eivät häviä minkä takia siihen päädyttiin.

    • Anonyymi

      Yhteiselon jatkaminen ei ollut hyvä juttu. Vaimosi pelkää, on taantunut. Yrittäkää hyvät ihmiset erota. Tekee myös vaimolle hyvää hoitaa asioita. Ei hän ota vastuuta mistään ja masentuu (on jo masentunut > lihoo), koska olet siinä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1706
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      95
      751
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe