Miten työntekijänä voin toimia laiskureiden kanssa?

Anonyymi

Alkaa ottamaan pattiin kun laiskurit ei tajua että meillä on kiire.
Meillä toisella työpisteellä työskentelevät vanhemmat herrat kyllä sanovat nuoremmille laiskureille heti että peli ei vetele.
Itse taas olen 30 vuotias ja oman työpisteen laiskurit on saman ikäisiä joten natsat ei riitä sanomaan mitään. Tosin minulla on 10 vuoden työkokemus kun heillä taas puhutaan viikoista.

En käsitä miksei pomo potki niitä pihalle.

12

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      mihin sitä sellainen tolkuton kiire on? Kiireellä ei synny kuin sutta ja sekundaa.

    • Anonyymi

      Jos olet kerran normaali työntekijä, niin tee omat työsi äläkä puutu toisten askoihin / töihin. Firmoissa on sitä varten johtajaia ja esimiehiä jotka puuttuvat tällaisiin epäkohtiin.

      • Anonyymi

        Aina on joukossa niitä ns. omasta mielestään parempia duunareita, jotka katsovat asiakseen lipoa pomoa sopivassa saumassa ja samalla pönkittää omaa statustaan, sellaisia sanotaan perseenuolijoiksi ja niitähän työmailla riittää pilvin pimein.

        Se syy on työnjohdossa ja ne on niitä laiskoja paskoja kun eivät organisoi töitä millään tavoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina on joukossa niitä ns. omasta mielestään parempia duunareita, jotka katsovat asiakseen lipoa pomoa sopivassa saumassa ja samalla pönkittää omaa statustaan, sellaisia sanotaan perseenuolijoiksi ja niitähän työmailla riittää pilvin pimein.

        Se syy on työnjohdossa ja ne on niitä laiskoja paskoja kun eivät organisoi töitä millään tavoin.

        Näin on.

        Tällaisia asioita varten on yrityksiin palkattu johtajia, jotka organisoivat työt ja katsovat, että työntekijät hoitavat työt asiaankuuluvasti.

        Ei ole työntekijöiden rooli alkuunkaan vahtia toisten työntekijöiden tekemisiä. Kun hoitaa oman tonttinsa puuttumatta toisten tekemisiin, niin pärjää pitkälle.


    • Anonyymi

      tulokkaat aikansa katsovat sitä jatkuvan hosumisen ja kiireen järjettömyyttä. Kukapa vähänkään tervepäinen samalla työpisteellä haluaa kykkiä lopun ikäänsä. Kiirekin johtuu monasti sitä että veivataan samalla tavalla vuodesta toiseen, On jämähdetty paikoilensa ihmisrattaaksi. Sellaisesta kymmenien vuosien työkokemuksesta ei ole paljoa iloa. Kipeä selkä ja ohut tilipussi. Juttuja pitää parrannella ja uusia niin että kiireet saadaan minimoitua. Ylensäkin tolkullinen ihminen vaihtaa työpaikkaa ja firmaa rittävän usein, Jopa ammattiakin. Tekemään uusia juttuja ja kohtaamaan uusia ihmisiä. Muutoin jää vallan toopeksi.

    • Anonyymi

      Mihin sinulla on siellä töissä kiire?

      Jätä muut rauhaan ja hoida omat hommasi. Luulis riittävän normi duunarille, että tekee omat työnsä ja saa palkan ajallaan. Ei siinä tarvitse muiden tekemisiä enään kytätä tai nuolla pomojen p*rsettä.

    • Anonyymi

      Synkkä ja pitkä yksinpuhelu tulee kun alkaa puhumaan työtehokkuudesta,

      Niinkuin ne puhumalla töitä tekevät täälläkin kirjoittelevat että jos on tehokas niin heti leimaavat mielisteliäksi ja perseennuolijaksi.

      Ne on juuri niitä jotka mieluummin näkevät enemmän vaivaa siihen, ettei tarvitse tehdä mitään kuin se, että ottaisivat ja tekisivät sen pikku homman mikä on jäänyt kun ei vaan viit, kun saa samanpalkan kuitenkin. Ja sitten toitotetaan perään, että töissä pitää olla kivaa. Ja kappas kun ei ole sitten kenelläkään ei edes sillä toitottajalla.
      Jos ei muuta niin vaihtaavat työpisteeseen missä varmasti jarruttavat koko linjastoa ja alkaa pulina ja torikokous taas välittömästi.
      Työnjohto kun ei voi mennä nykyisin sanomaankaan mitään kun heti ollaan syyttämässä ja uhkailemassa syrjinnästä tai simputtelusta. Pääasia on että saa olla ja päteä ja häiritä toisten työntekoa. Olistte te laiskurit edes poissa tieltä ja istukaa vaikka kahvilla tai tupakalla tai vessassa jos ei kiinnosta tehdä työpaikalla töitä. Piiloutukaan ja olkaa hiljaa.

      • Anonyymi

        No niinpä. Alkoi oikeasti vituttamaan nuo kun heti sanovat perseennuolijaksi jos haluaa tehdä hyvin sen mistä maksetaan.

        Kiitos sulle oivasta teksistä.


    • Anonyymi

      Ne sai potkut.
      Te olette kyllä aika säälittäviä kun puolustatte laiskureita. Töihin mennään tekemään niska limassa töitä. Se on työnantajan aikaa ja siitä maksetaan. Jos ei tee töitään niin se on varastamista.
      Taidatte olle jotain kelan asiakkaita kaikki.

      • Anonyymi

        Ja muuten. Ei ole koskaan tarvinnut nuolla kenenkään persettä eikä ole koskaan tarvinnut nöyristellä. Tehokkaan työntekijän ei tarvitse.
        Jaa miksi on kiire? Urakka on urakka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja muuten. Ei ole koskaan tarvinnut nuolla kenenkään persettä eikä ole koskaan tarvinnut nöyristellä. Tehokkaan työntekijän ei tarvitse.
        Jaa miksi on kiire? Urakka on urakka.

        Eikös siinä jatkuvassa nonstop urakassa kroppa hajoa säpäleiksi. Okei. Okei. Oletkin eri maata. Miten tuo mentaalilpuoli. Kondiksessa sekin ? Yöllä untenmailla nukkuessasi jatkat samaa keskeytymätöntä urakkaa. Työnantajasi on sinuun varmaan ylen tyytyväinen. Kerrankin löytyi ihminen jolla ei ole omaa tahtoa. Juurikin sopiva tähän yksinkertaiseen työhön. Uransa huipulla jo 10 vuotta.


    • Anonyymi

      Voiko huvittavampaa tyyppiä työelämästä enää löytyä kuin sellainen duunari joka kuvittelee olevansa jotenkin arvostetumpi kuin muut?

      Kun se ääliö sairastuu niin kenkää saa seuraavissa YT:ssä kuten muutkin tai joku ruumiinvamma estää sen urakkavauhdin niin se tyyppi on heti pahnan pohjimmainen ja kavereita ei varmasti löydy kun sitä saa mitä tilaa ja sitä niittää mitä kylvää.

      Kyllä se hanurin nuolija saa monesti mitä tilaakin. Karman laki ei siedä pahaa ihmistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1575
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1222
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe