Huumeet ja yhteiskunta

Anonyymi

Huumeiden käyttäminen yhteiskunnassa tulisi olla valvottua, vapaaehtoista ja läpinäkyvää.

Valtio jakaisi tietyin väliajoin ihmisille huumeita maksua vastaan.

Huumeilla ei tulisi tehdä rajoituksista vapaata kauppaa, eli yritykset eivät saisi tehdä huumekaupalla laillista voittoa.

Kaikenlainen peittely ja voiton tekeminen huumekaupassa johtavat ennenpitkää jonkinlaisiin väärinkäytöksiin, ja sen seurauksena huumeiden käytön positiiviset vaikutukset ihmisten elämässä häviävät.

Huumeita käyttävät ihmiset saisivat ostaa ja käyttää huumeita valvotusti tietyin väliajoin tietyissä paikoissa.

Silloin huumeiden käytöstä olisi positiivista vaikutusta näiden ihmisten elämään.

Yhtälailla nämä ihmiset joutuisivat tekemään työtä huumeiden käyttöä vastaan, sillä he joutuisivat työstämään vieroitusoireet käytön jälkeen.

Tällaisen huumeidenkäytön seurauksena ihminen alkaisi itse haluamaan lopettaa kokonaan huumeiden käytön vapaaehtoisesti.

Huumeita käytetään joko mielialaa parantamaan tai fyysisiin kipuihin.

Fyysisiin kipuihin huumeita saavat ihmiset olisivat täysin erillään mielialoihinsa huumeilla vaikuttavista käyttäjistä, ja huumeiden käytöstä ei aiheutuisi ongelmaa huumeita kivun lievitykseen käyttäville ihmisille tai yhteiskunnalle, koska kipuun käytettävät huumeet ovat lääkkeitä, ja niitä annettaisiin eri tavoin kuin mielialaansa huumeita käyttäville.

Lakia valvovilla viranomaisilla ei olisi ongelmaa huumeiden käytön suhteen, koska huumeiden rajoittamaton käyttö ja hallussapito olisivat edelleen kiellettyjä yhteiskunnassa.

Rikollisuus huumeiden käytön kanssa vähenisi merkittävästi ja ihmiset olisivat suurelta osin toimintakykyisiä, terveitä ja työkykyisiä huolimatta huumeiden mielialaa parantavasta rajoitetusta käytöstään.

Ihmisiltä ei tulisi kieltää huumeiden käyttöä kokonaan, koska on olemassa ihmisiä, jotka ovat suhteellisen onnellisia vain silloin, kun käyttävät kemikaaleja perintötekijöistä aiheutuviin masennustiloihin.

Huumeiden rajoitettu käyttö antaisi näille ihmisille mahdollisuuden kokea elämässään ajoittain sellaisia onnellisuuden tunteita, joita suurin osa ihmisistä kokee luonnollisesti.

Valtion tulisi miettiä, mitä mielialaa kohottavia huumeita voitaisiin myydä niitä haluaville ihmisille ja mikä olisi huumeidenkäyttäjille riittävä aikaväli, jotta ihmiset tyytyisivät valvottuun huumeidenkäyttöön.

Huumeita ja muita huumaavia kemikaaleja ei voi laittaa kokonaan käyttökieltoon, sillä se lisäisi vain rikollista toimintaa yhteiskunnassa, ja tämän lisäksi ihmiset tietävät kokoajan enemmän, miten huumeita voi hankkia tai valmistaa, ja uusia huumeita tehdään jatkuvasti lisää.

Kieltäminen ja salailu johtavat yhä useamman tietämättömän ihmisen huumeiden käytön ja rikollisuuden pariin.

Kun huumeidenkäytöstä tehdään sallittua rajoitetussa määrin, niin se antaa ihmisille entistä enemmän mahdollisuuksia selviytyä ajan kanssa erilleen huumeiden koukuttavasta ja tuhoavasta vaikutuksesta.

Osa huumeidenkäyttäjistä haluaisi huumeet täysin vapaaksi kaikesta kontrollista yhteiskunnassa, mutta rajoitetun käytön seurauksena olisi paljon vähemmän ihmisiä, jotka haluaisivat huumeiden rajoittamattoman käytön seurauksena rikollisuuden, köyhyyden ja eristäytymisen tulevan osaksi omaa elämäänsä.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

    Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
    229
    4055
   2. Japanilaiset eivät loukkaannu Geisha suklaasta

    hysteeriset vihervasemmistolaiset loukkaantuivat heidän sijastaan. Tubettaja tarttui Fazerin Geisha-kohuun: Keskustelkaa meidän japanilaisten kanssa
    Maailman menoa
    164
    3699
   3. Martinako tämän sopan keitti itse?

    Luin että Martina oli vaihtanut päivää sovitusta silloin, eilen kun Isabellaa kuvattiin Hangossa. Isben ei pitänyt tulla sinä päivänä sinne kun Sofia
    Kotimaiset julkkisjuorut
    113
    1330
   4. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

    Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
    173
    1177