Mielipiteitä tatuoinneista kaivataan!

Kaisa

Tarvitsisin erääseen koulutyöhön mielipiteitänne tatuoinneista.

Jos itselläsi on tatuointi, minkälaisista syistä otit sen?

Miksi tatuoinnit ovat tyylikkäitä ja hienoja/eivät ole?

Kaikki muutkin mielipiteet ja näkemykset ovat tervetulleita :)

kiitos jo etukäteen.

7

574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tumppi

      Vastailen tähänkin.. :)

      Enpä oikein osaa sanoa, MIKSI otin ensimmäisen tatuointini. Jotain kuvaa olin jo vuosia halunnut, mitään erityistä syytä ei ollut. "Kivoja". Sopiva kuva sitten löytyi ja eikun hakkaamaan se ihoon.

      Toisella kuvalla onkin jo suurempi merkitys. Halusin ikuistaa sen, jotten sitä koskaan unohtaisi, näin tiivistettynä. Ja kun on huono päivä, kuvan katsominen rauhoittaa kummasti.

      Tyylikkäitä tatuointeja on henkilölle sopivat kuvat. Heiveröisellä "enkeli-tyttösellä" en ihan heti näkisi käsivarressaan jotain suurta horros-kuvaa. Ja isolla karvasella ukolla söpö perhonen lapaluulla olisi vain huvittava.

      Mutta jos sillä isolla karvasella ukonketaleella on esim. käsivarressaan jokin suurehko kuva, voipi olla, että kuola rupee suupielestäni valumaan. ;)

      Eli kuva, kuvan koko ja paikka vaikuttavat siihen, onko tatuointi "tyylikäs"/ hieno. Siksi nuo heittomerkit, koska en sanoisi tatuointeja välttämättä tyylikkääksi. Hienoja, upeita ja kauniita kyllä saattavat olla.

      Lisää kuvia olen ottamassa, kunhan tuota rahaa rapsahtaisi tilille.

    • FlesrehNatas

      Jos itselläsi on tatuointi, minkälaisista syistä otit sen?
      Ensimmäinen tatuointi oli tarkkaan suunniteltu/haaveiltu otos jo yläasteelta lähtien ja sitten lähdettiin kaverin kanssa ottamaan joskus 17vuotiaina niitä, eikä ole kaduttanut. Toisen otin kuvaamaan erityisesti omaa mieltymystäni musiikkiin..Eli nämä on otettu kuvaamaan omaa persoonaa..

      Miksi tatuoinnit ovat tyylikkäitä ja hienoja/eivät ole?
      Kaikki tatuoinnit eivät ole tyylikkäitä ja hienoja, mutta suurin osa ovat kyllä..Melkein voisi kysyä että miksi korut ovat hienoja ja tyylikkäitä?! Ei siihen osaa kunnolla vastata ne vaan ovat..

    • minna

      Menin ottamaan ensimmäistä kuvaani päivän pohdinnan jälkeen 17-18 vuotiaana. Kuva oli perinetinen ruusu ja siinä tribaali, käsivarteen. Samalla otin extemporealavatsaan kuvan. Sitä alavatsan kuvaa sitten pillitin monta päivää että miksi otin sen mutta rupesin sittemmin diggailee siitä.

      Tatuoinnit on aina kiehtoneet. Musta ne on kuin koruja, mutta ikuisia sellaisia.

      Olen menossa ottamaan uutta kuvaa piakkoin ja laihdutuslahjaksi käyn myöhemmin ottamassa neljänne kuvan. Sitten onkin tatuointikiintiö täynnä.

      En osaa sanoa millainen tatuointi on hieno ja millainen ei. musta on pääasia että ihminen itse siitä tykkää, ei väliä mitä muut ajattelee.

      Vaikka tatuoinnit ovat ikuisia, en ota näitä omiani ja niitä kahta tulevaa niin vakavasti että joskus itkisin että voivoi kun tuli tällaset otettua. Toki sitä kandee funtsaa että mitä niistä myöhemmin diggailee. Jo syhtään epäilyttää, ei kannata ottaa. Omat kuvani ovat ajattomia ja sellaisissa paikoissa missä niistä ei ole haittaa esim työelämässä tai sitten kun on jo vanha ihminen.

      Tosin alavatsan tatska tulee venymään jos on joskus rskaana mutta eiköhän se palaile aika lailla omiin uomiinsa ja jos ei niin sitten ei.. siinä pitää sitten funtsia että kumpi on tärkeämpi, raskaus ja lapsi vai tatuointi.

      Ketään en tosin suosittele ottamaan tatskaa niin extempore kun minä otin nuo kaksi ensimmäistä.

    • Christine

      Itelläni on tatska.. Itse asiassa tuo tatskan otto oli sellanen hetkellinen päähän pistos.. Mutta en ole katunut sekuntiakaan, että otin sen.. Meinan ottaa viel pari tatskaa lisää...=)

      En tiiä oikein että mikä niissä tatskoissa kiehtoo, mutta ne on upetia!! Ja tykkään tosi paljon tatskoista!!!

    • Anonyymi

      Minä olen sanonut aina,että jos ei omalla olemuksellaan sellaisenaan pärjää,tai ei saa itseään näkyväksi,kuulluksi,yksi tapa on tatuoida itsensä,päästä kantapäihin,kyllä sit huomataan jossain kadulla tai muualla. Ovatko ne kauniita...kuvat voivat olla,mutta ei ihmisen iholla. Itselläni on 3 lasta,2 heistä ovat ottaneet tatuointeja,ehkä ajan trendi, tai ulkonäköpaineet ajoivat heidät siihen. Kaikilla näillä on todella kaunis iho,upea ulkonäkö,mutta epäilen,että heikko itsetunto on myös syynä siihen,halutaan olla jotain erityistä,vaikka se löytyisi kyllä ihmisen itsensä sisältä, sen ulostuomiseen olisi ehkä haastavampia,mutta elämää edesauttavia asioita,kuten osaaminen,taito,ystävällisyys,välittäminen jne.Ehkä ne ovat sitten kätketty niihin tatuointeihin.

    • Anonyymi

      En muuten sitten merkitsisi koulutyön (tai minkään vastaavan) lähdeluetteloon "Suomi24" :)

    • Anonyymi

      Ihmisen ei kannata ottaa tatuointia ainakaan nuorena. Tämä siksi, että se tatuointi jonka otat ei takuulla sovi sinulle kun olet eläkkeellä jne.

      Kannattaa ottaa vaikka hennatatuointi tai muu vastaava joka sinulla on muutaman päivän tai viikon.

      On ihmisiä, jotka ajattelevat tatuoiduista ihmisistä jotenkin yksinkertaisina. Itse ajattelen, että "voi poloista".

      Mikään tatuointi ei ole fiksu. Tarkoittaa, että sinä luulet tekeväsi vaikutuksen jollain sloganilla tai kuvalla joka on merkityksellinen. No ei ole enää kun se siinä nököttää iholla. Ja ei varsinkaan enää muutaman vuoden päästä kun et itsekään koe sitä kovin merkitykselliseksi. Se on kuin hyvä biisi joka juuri nyt on jees, mutta vuosien kuluttua ei enää.

      Ihmisen psyyke muuttuu ja mielihalut sen mukana. tänään voi olla maailmaparantaja ja huomenna kaikki on ihan sama. Voit olla innoissasi sinisestä, mutta myöhemmin inhoat sitä.

      Vaikka tuijottaisin sata vuotta tatuointeja en löytäsi sitä, joka kestää ihollani läpi elämän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1254
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1082
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      867
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      751
    Aihe