Mitä tapahtui elinkelvottomille ennenvanhaan?

Anonyymi

Hesekiel: 16:1-6
Ja minulle tuli tämä Herran sana:
"Ihmislapsi,
ilmoita Jerusalemille sen kauhistukset
ja sano:
Näin sanoo Jerusalemille [Suomalaisille] Herra,
Herra:
Sinun sukusi
ja syntysi on kanaanilaisten maasta;
isäsi oli amorilainen
ja äitisi heettiläinen.
Ja näin oli sinun syntymäsi: (Aabrahamin)
sinä päivänä,
jona synnyit,
sinulta ei leikattu napanuoraa,
sinua ei pesty vedellä,
että olisit puhdistunut,
sinua ei hierottu suolalla eikä sinua kääritty kapaloihin.
Ei kenkään sinua säälinyt,
niin että olisi tehnyt sinulle mitään tällaista
ja armahtanut sinua,
vaan sinut pantiin heitteille kedolle:
niin halpana pidettiin sinun henkesi sinä päivänä,
jona synnyit.

Mutta minä kuljin ohitsesi
ja näin sinut,
kun sätkyttelit verissäsi.
Ja minä sanoin sinulle,
kun olit siinä verissäsi:
'Sinun pitää elämän'
- niin sanoin minä sinulle,
kun olit siinä verissäsi:
'Sinun pitää elämän,

Aabraham ja Saara olivat siskoksia, mutta heillä oli eri äidit.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/16424464/mita-tapahtui-elinkelvottomille-ennenvanhaan
Tätä ei luterilaisuus palstan seriffi ei antanut liittää tuohon aloitukseen.
Joku kirjoitti jokin aika sitten näin. Abortti lasten vuoksi me tulemme saamaan antikristuksen. Koska olemme tappaneet kohtuun lapsemme.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No niin tulipas taas?
      Ihmiseläinten ja apinoiden DNA on yli 90% sama.

      Apinat täällä saarnaa?

      Eipä kiinnosta.

    • Anonyymi

      Häpevätkö laittomuuden herrojaan palvelevat totuuksia vai miksi Kaikkivaltiaan Jeesuksen antamat opit Uudenliiton ehtoina eivät kelpaa elämisen ehtoina eikä keskustelujen aiheina?
      Kaikkivaltias Jeesushan ei kristillisenä käskenyt omien opetuslastensa saarnata ja opettaa toisten evankelimeita vaan sitä mitä Hän olis heille opettanut ja käski opettaa pitämään kaikki ne.
      Tosin, uskonvapautta koskeva Suomen Perustuslaki sallii Saatanankin jumaloimiset sekä Barjeesuksen palvelemiset laittomuuden herroina mutta on törkeää kristillisten pilkkaamista niihen palveleminen Kaikkivaltiaiden Pyhiin Nimiin ja pilkkaamalla jopa Pyhää Henkeä laittomuuden rituaaleissa.
      Yksi pahimmista pikkaamis rituaaleissa on, jopa alaikäisille rippikoululaisille tarjottu herran ehtoollinen epäpyhyksineen joista Kaikkivaltias Jeesus ja Paavalikin on totuuden tehnyt selväksi.
      Barjeesuksen ehtoollisenne on laitettu korvaamaan Lait antaneen kaikki valtiaan Jeesuksen opin ehtoollisen ja siitä tietoisena Paavali antoi vakavan varoituksen.
      15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
      15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
      15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?
      15:18 Mutta mikä käy suusta ulos, se tulee sydämestä, ja se saastuttaa ihmisen.
      15:19 Sillä sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset, jumalanpilkkaamiset.
      15:20 Nämä ihmisen saastuttavat; mutta pesemättömin käsin syöminen ei saastuta ihmistä."
      15:21 Ja Jeesus lähti sieltä ja vetäytyi Tyyron ja Siidonin tienoille."
      -
      TÄSTÄ SELVIÄÄ, että Lait antaneella kristillisten Jeesuksella ei ole ruumista:
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      20:27 Sitten hän sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan uskovainen."
      20:28 Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"
      (Epäilen, että nuo tekstinä ei ole "sanatarkasti) oikein...)
      -
      Tässä kristittyjen Barjeeseksen palveljoiden ehtoollinen.
      Katekismuksen herran ehtoollisen nauttiminen on törkeä Jeesuksen pilkkaus.
      Barjeesuksen ehtoollisenne on laitettu korvaamaan Lait antaneen kaikki valtiaan Jeesuksen opin ehtoollisen ja siitä tietoisena Paavali antoi vakavan varoituksen TUOMIOSTA sitä haluaville joten ilmeisesti todellisuudessa ehtoollisessa tarjotaan Barjeesuksen lihaa ja verta.
      1. Kor. 11:28–29 "Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion."
      Jeesus ole asettanut herran ehtoollisia edes pyhänä....
      (Sanoilla "veri" ja "leipä" on vertauskuvallinen merkitys kuten ylempänä Pietarin kysymyksen asettamisesta selviää.)

      LAITTOMUUDEN HERRAN PYHÄ EHTOOLLINEN
      http://www.katekismus.fi/sakramentit/37.html
      Jeesus sanoi: ”Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, pysyy minussa ja minä pysyn hänessä.” (Joh. 6:56)
      Seurakunta kuunteli ja noudatti uskollisesti apostolien opetusta. Uskovat elivät keskinäisessä yhteydessä, mursivat yhdessä leipää ja rukoilivat."
      -
      Eikä Paavali ollut oppikuntineen läsnä Jeesuksen tarjoamassa ehtoollisella MAHDOLLISESTI Barjeesuksen ehtoollis tilaisuudessa jos se kristittyjenkin synnit sovittajaksi uskottu tarjosi omilleen...
      Ap.t. 2:42 Eikö malja, jonka me siunaamme, ole yhteys Kristuksen vereen? Ja eikö leipä, jonka me murramme, ole yhteys Kristuksen ruumiiseen? Leipä on yksi, ja niin mekin olemme yksi ruumis, vaikka meitä on monta, sillä tulemme kaikki osallisiksi tuosta yhdestä leivästä.
      1. Kor. 10:16-17 Siunauksen malja, jonka me siunaamme, eikö se ole osallisuus Kristuksen vereen? Se leipä, jonka murramme, eikö se ole osallisuus Kristuksen ruumiiseen?
      10:17 Koska leipä on yksi, niin me monet olemme yksi ruumis; sillä me olemme kaikki tuosta yhdestä leivästä osalliset."
      -
      Kristittyjen raamattu ei kerro jos Lain antaneen Jeesuksen ja ryövärin lisäksi ristillä oli kristittyjen oma Barjeesus.
      MUTTA....
      https://www.ristinvoitto.fi/ristin_voitto/muut/seisoiko_pilatuksen_edessa_kaksi_jeesusta/?session=12524243&numero=12/2016
      ....kristittyjen omista tietolähteistä voi löytyä totuuden helmiä....
      Ja; näin erovat kristityt kristillisistä. Nykyisin kristittyt eksyttäen samaistetaan kristillisten kanssa vaikka ovat eri herroja palvelevia:
      Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
      Ilm. 2:1-29 Pergamos, Tyatira, Sardes, Smyrna, Filadelfia, Efeso, Laodikea.

      Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joille Jeesuksen ei perustanut seurakuntia eikä heillä ole Jeesuksen opetuslapsia vaan apostoleita.

      • Anonyymi

        herran ehtoollinen on pakannallisuuden yllä pitämistä ja samalla sairasta sekä sivistymättömyyttä osoittavaa törketty....
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannibalismi#Kannibalismi_ihmisill.C3.A4
        "Kannibalismia on tiedetty harjoitetun ensimmäisen ristiretken aikana. Joidenkin ristiretkeläisten tiedetään syöneen kuolleiden vihollistensa ruumiita Ma'aratin valloituksen jälkeen. Sitä harjoitettiin myös marssilla Jerusalemiin. Kyseessä oli luultavasti nälän ja kuumeisuuden yhdistelmä, mahdollisesti myös halu terrorisoida vihollista. Jotkut kieltäytyivät syömästä kristittyjen toveriensa lihaa, mutta söivät tapettujen muslimien ruumiita."


    • Anonyymi

      "Älä tapa" on sivistyneille selvyys merkitykseltään mutta laittomat kristitythän uhraavat seurakuntansa lapsiakin herroilleen vielä 2000-luvulla lähetystyö rikollisuutena todelliset herransa teoillaan ja niitä laittomuuksia tukemalla:

      Kristittyjen lähetystyö osalta...
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
      #Noitavainot nykyaikana
      Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]#

      Suomessa uskonopetuksen taso nuorin suhteen on "pakko pakanallisuuden" tasolla joka loukkaa ihmisoikeuksia ja uskonvapautta lapsikasteneen ja koulutuksineen.
      Seuraukset ovat tiedossa nuorison psyykkisiä ongelmia auttaville hoito henkilökunnalla....
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

      Joten kristtyjen lapsirakkaudella on laittomuuden herrojen ja pedofiilien leima melkein yleismaailmallisena papistokin osalta, tosin heitäkin on alettu tuomitsemaan maallisten Lakien valossa ja lapsiuhrien käyttöä saa rinnalleen nunnien uhraamiset mutta kristittyjen on elätettävä "lehtolapset" tai alkaako tulevaisuudessa niiden syyttömien polttamiset rovioilla herroilla pakanallisuutta osoittaen!?!!!

      Kaikkivaltias Jeesus, siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville antoi myllynkivien käyttöohjeen. Ne eivät ilmeisesti Saatanan Barjeesuksen palveljoille oleet ohjeena mieluisia heidän rakkaaseen harratukseensa raiskata ja tappaa lapsia...

      • Anonyymi

        HUOM!
        Tässä selviää ilmaisuni "pakko pakanallisuuden" lasten koulutuksen lähde suomessa:
        http://www.luterilainen.com/fi/lapsille/paavali-pakanain-apostoli/paavali-sauluksen-nuoruus/saulus-kohtaa-jeesuksen-damaskon-tiellä

        Saulus on sama kuin Paavali joka....

        Paavalista.... eri lähteistä koottua tietoja...:
        "Tychicus ei ole "Paavalin kirjuri" t m v, vaan Paavin nimi on Tychicus. Hän on Farisealainen ja Kirjanoppinut (luku- ja kirjoitustaitoinen) Gootti. Hän ei ole Roomalainen, mutta "Roomalaisena" hän vainoaa Juutalaisia. Hän muuttaa uskonsuuntaa (tekeytyy) Juutalaiseksi, ja "Juutalaisena" hän vainoaa Kristillisiä. Paavi Tychicus on keskeinen hahmo Kristinuskossa, ja Kristinuskoisena hän vainoaa Kristillisiä ja Juutalaisia kiihottaen Kansat toisiaan vasten. Muuttamalla identiteettiä ja vainoamalla ihmisiä, hän pääsi manipuloimaan kaikkia alkuperäisiä kirjoituksia, ja lietsomaan vihaa ihmisten välillä."
        -
        Siis Paavalista on monia nimiä ja itse hän käytti niitä kuten yllä olevasta selviää.
        Apostolien teot 1 Luku:
        13:9 Niin Saulus, myös Paavaliksi kutsuttu,
        -
        Paavali ei todellisuudessa koskaan kohdannut Jeesus ja jos kohtasi niin Barjeesuksen sillä Paavali herrastaa saatanan enkeleiden seurassa eroa rukoillessaan ei eroa raamatun mukaan saanut joten kristityillä on laittomuuden herransa edelleen...

        2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
        8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta."
        ((Huomaa "Herra" oikein kunnoittavalla isolla "H":lla. ))


    • Anonyymi

      Hesekiel: 16:1-6
      Ja minulle tuli tämä Herran sana:
      "Ihmislapsi,
      ilmoita Jerusalemille sen kauhistukset
      ja sano:
      Näin sanoo Jerusalemille [Suomalaisille] Herra,
      Herra:
      Sinun sukusi
      ja syntysi on kanaanilaisten maasta;
      isäsi oli amorilainen
      ja äitisi heettiläinen.
      Ja näin oli sinun syntymäsi: (Aabrahamin)
      sinä päivänä,
      jona synnyit,
      sinulta ei leikattu napanuoraa,
      sinua ei pesty vedellä,
      että olisit puhdistunut,
      sinua ei hierottu suolalla eikä sinua kääritty kapaloihin.
      Ei kenkään sinua säälinyt,
      niin että olisi tehnyt sinulle mitään tällaista
      ja armahtanut sinua,
      vaan sinut pantiin heitteille kedolle:
      niin halpana pidettiin sinun henkesi sinä päivänä,
      jona synnyit.

      Mutta minä kuljin ohitsesi
      ja näin sinut,
      kun sätkyttelit verissäsi.
      Ja minä sanoin sinulle,
      kun olit siinä verissäsi:
      'Sinun pitää elämän'
      - niin sanoin minä sinulle,
      kun olit siinä verissäsi:
      'Sinun pitää elämän,

      • Anonyymi

        Tuon mukaan Aabrahamin äiti on mitä ilmeisemmin ollut Heettiläinen, koska hän heitti vastasyntyneen lapsensa pensaikkoon ja nyt abortti lapset ongelmajäte astiaan.
        Emme ole heettiläisiä parempia.
        Mutta Itse Jumala ilmestyi ja sanoi verissään sätkyttävälle vauvalle. "Sinun pitää elää,"
        Tuossa kohtaa varmaankin Terah tuli uskoon ja samoin perhekuntansa vakuuttui Jumalan todellisuudesta, Koskapa Aabrahan käski hakea pojalleen Iisakille vaimon juuri sieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuon mukaan Aabrahamin äiti on mitä ilmeisemmin ollut Heettiläinen, koska hän heitti vastasyntyneen lapsensa pensaikkoon ja nyt abortti lapset ongelmajäte astiaan.
        Emme ole heettiläisiä parempia.
        Mutta Itse Jumala ilmestyi ja sanoi verissään sätkyttävälle vauvalle. "Sinun pitää elää,"
        Tuossa kohtaa varmaankin Terah tuli uskoon ja samoin perhekuntansa vakuuttui Jumalan todellisuudesta, Koskapa Aabrahan käski hakea pojalleen Iisakille vaimon juuri sieltä.

        1 Mooses 24:1-8 24:1 Ja Aabraham oli vanha ja iälliseksi tullut,
        ja Herra oli siunannut Aabrahamia kaikessa
        Niin Aabraham sanoi palvelijallensa,
        talonsa vanhimmalle,
        joka hallitsi kaikkea,
        mitä hänellä oli:
        "Pane kätesi kupeeni alle.
        Minä vannotan sinua Herran,
        taivaan ja maan Jumalan,
        kautta,
        ettet ota pojalleni vaimoa kanaanilaisten tyttäristä,
        joiden keskuudessa minä asun,
        vaan menet minun omaan maahani
        ja sukuni luo
        ja otat sieltä vaimon pojalleni Iisakille."
        Palvelija sanoi hänelle:
        "Entä jos tyttö ei tahdo seurata minua tähän maahan,
        onko minun silloin vietävä poikasi takaisin siihen maahan,
        josta olet lähtenyt?"
        Aabraham vastasi hänelle:
        "Varo, ettet vie poikaani takaisin sinne.
        Herra,
        taivaan Jumala,
        joka otti minut pois isäni kodista ja synnyinmaastani,
        hän,
        joka puhui minulle ja vannoi minulle sanoen:
        'Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan',
        hän lähettää enkelinsä sinun edelläsi,
        niin että saat sieltä vaimon pojalleni.
        Mutta jos tyttö ei tahdo seurata sinua,
        niin olet tästä valasta vapaa.
        Älä vain vie poikaani sinne takaisin."


    • Anonyymi

      Uudenliiton Lait ja opit antaneen Kaikkivaltiaan Jeesuksen Nimeen Saatanaa ja Barjeesusta palveleva jo tuomittu eksyttäjä tai uskovainen...

      Uskokaa mitä haluatte mutta ottakaa vastaan mitä Kaikkivaltias teille suo:

      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      28:18 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä."

      Matt.23:15 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!

      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee (Apostolien teot:13:6), ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."

      laittomuudet pyhät:
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

      laittomuuden profeettaan uskomisesta on tuomio jo annettu...
      Matteuksen evankeliumi:
      7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
      23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

      • Anonyymi

        Lut kirkolla on oikein sareenin kirjoittama kirja unissasaarnaaja meedio Helena Konttisesta joka kannettiin sängyssä kaunialan raamattukouluun.
        ja nyt kirkko on ottanut oikein raamatusta Helenalle manttelin perijäksi toisen noidan.
        KR 1933/-38, Ap.t. 13:6-12
        Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti,
        tapasivat he erään juutalaisen miehen,
        noidan
        ja väärän profeetan,
        jonka nimi oli Barjeesus
        Hän oleskeli käskynhaltijan,
        Sergius Pauluksen,
        luona,
        joka oli ymmärtäväinen mies.
        Tämä kutsui luoksensa Barnabaan
        ja Sauluksen
        ja halusi kuulla Jumalan sanaa.
        Mutta Elymas,
        noita - sillä niin tulkitaan hänen nimensä
        - vastusti heitä,
        koettaen kääntää käskynhaltijaa pois uskosta.
        Niin Saulus,
        myös Paavaliksi kutsuttu,
        täynnä Pyhää Henkeä loi katseensa häneen
        ja sanoi:
        "Voi sinua,
        joka olet kaikkea vilppiä
        ja kavaluutta täynnä,
        sinä perkeleen sikiö,
        kaiken vanhurskauden vihollinen,
        etkö lakkaa vääristelemästä Herran suoria teitä?
        Ja nyt,
        katso,
        Herran käsi on sinun päälläsi,
        ja sinä tulet sokeaksi etkä aurinkoa näe säädettyyn aikaan asti."
        Ja heti lankesi hänen päällensä synkeys
        ja pimeys,
        ja hän kävi ympäri
        ja etsi taluttajaa.
        Kun nyt käskynhaltija näki,
        mitä oli tapahtunut,
        niin hän uskoi,
        ihmetellen Herran oppia.


    • Anonyymi

      Ympärileikkaus tulee kieltää, jos olet ympärileikattu et saa maan kansalaisuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4377
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4315
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4026
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2907
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2561
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2128
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2104
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      198
      2044
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1675
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe