Pastagallup

Heittääkö joku palstalainen pastaa seinään selvittääkseen sen kypsyysasteen?

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei todellakaan. Hirveä siivo eikä kerro yhtään mitään moinen.

    • Anonyymi

      Juu, minä. Täällä palstalla. Anteeksi vaan kaikki sotku, entinen, nykyinen ja tuleva 🙏 😇

      xLiner

    • En. Mä katson paketista minuutit ja vähän yli. Sitten pyöräytän vähän oivariinia niihin, niin ovat irtonaisia. 😊👌 Al dente!

      • Se ei ole al dente ylikeitettynä. 😋😋😋 Käytä ripaus suolaa ennen pastan keittämistä.


      • Anonyymi

        Disse, Disse. Nyt vaihdat tuon verisuonia tukkivan oivariinin öljyyn ja sitä sitten pieni loraus keitinveteen loppuvaiheessa niin pysyvät irtonaisina. Niin, ja vähän suolaa keitin veteen eikä sitten myöskään keitetä mitään "vähän päälle" vaan minuutti ennen maistat että onko nyt sopivia ja sitten korkeintaan se minuuttimäärä mikä paketissa on.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Disse, Disse. Nyt vaihdat tuon verisuonia tukkivan oivariinin öljyyn ja sitä sitten pieni loraus keitinveteen loppuvaiheessa niin pysyvät irtonaisina. Niin, ja vähän suolaa keitin veteen eikä sitten myöskään keitetä mitään "vähän päälle" vaan minuutti ennen maistat että onko nyt sopivia ja sitten korkeintaan se minuuttimäärä mikä paketissa on.

        No tulee käytettyä niin vähän öljyä missään, että oivariini saa kelvata. Ei sitä määrään nähden paljoa men, sitäpaitsi en syö nyt leipää juuri, niin se tasoittuu sillä. Tietty suolaa juu keitinveteen reilusti. 😁👌


      • Jascal kirjoitti:

        Se ei ole al dente ylikeitettynä. 😋😋😋 Käytä ripaus suolaa ennen pastan keittämistä.

        No sit se on mun savolainen ai tentte! ☝️😃


      • Disse kirjoitti:

        No sit se on mun savolainen ai tentte! ☝️😃

        Kuulostaa siltä mitä huudetaan kun vasaralla on lyöty sormeen. 😂 Taidan itse kohta uusmaalaisena tehdä auringon kuivattamaa ihraa ja sitä kuivuvaa ihraa odotellessa nauttia mansikoita ja viiniä.


    • Anonyymi

      Kokin jos asteet väärät 😝

    • Voiko kypsyysasteen selvittää muka jollain muulla tavalla? Pastasta tuli mieleen eräs muisto, kun tein spagetista lähes normimakaronin näköisiä.

      Hirmuisen hankala oli porata siihen keskelle reikä. Sitten kun sain viimein tehtyä reiät. Olisi ollut täyttövaiheen aika. Se osottautui liian vaikeaksi, joten siirryin takaisin Torino-makaroniin.

      Torinot on helpompi täyttää. J-liha-tomaatti-sipuli-seos siis ensin laitetaan tehosekoittimeen tms. Sitten käytetyllä insuliinruiskulla imetään sitä riittävästi ruiskuun. Sen jälkeen ruiskutetaan sinne makaronin reikään.

      Kätevää ja helppoa. Kuinka te itse valmistatte makaroninne?

      • Anonyymi

        Paljon saat täppiä tästä sivustosta?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Paljon saat täppiä tästä sivustosta?

        Mikäli eläkemaksusi menee Varmalle, niin sinä maksat minun palstailuni. c",)


      • Anonyymi
        TimoPohjanmaalta kirjoitti:

        Mikäli eläkemaksusi menee Varmalle, niin sinä maksat minun palstailuni. c",)

        Sulla on sivutuloja tästä 👍


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sulla on sivutuloja tästä 👍

        Juurikin näin. Aina kun vastaat tai edes luet kommenttini, niin KRP:n sivujaostosta kilahtaa kolikko tämän hellapoliisin kassaan. c",)


      • Reikämakaronia yhteen liimaamalla saa kivan kierrepillin☝️


      • Wwuwuw kirjoitti:

        Reikämakaronia yhteen liimaamalla saa kivan kierrepillin☝️

        Tuo oli hyvä. Pitänee kokeilla. c",)


    • Ei tarvitse heittää, pasta puhuu minulle ja kertoo milloin the pasta on al dente. Sitten taas jos on ns. laiska, laittaa keitinveteen ensin suolaa ja tulee 3h päiväunilta takaisin tietäen ettei pasta maistu vedelle eikä mikään ole takertunut kiinni. Liian kuuma hella niin viimeistään palokunta herättää kun kaikki vesi on haihtunut ja tulee liekitetty nokipastaa.

    • Anonyymi

      Heitän, mutta jo ennen keittämistä.

      AsianVierestä

      • Anonyymi

        :D


      • Anonyymi

        Omintakeinen tyyli on paras, pisteet AsianViereställe 👍🏼


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omintakeinen tyyli on paras, pisteet AsianViereställe 👍🏼

        Kyllä! Hieno oivallus.


    • Anonyymi

      Heitän tulipesään, se on oikea paikka.

    • En heitä.

      Heitän pastaa tuulettimeen.

      (hirn)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et siis vieläkään

      Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k
      Ikävä
      54
      2409
    2. Hyvä että lähdit siitä

      Ties mitä oisin keksinyt jos oisit jäänyt siihen, näit varmaan miten katoin sua.... 😘🤭😎💖
      Ikävä
      28
      1759
    3. Koronarokotus sattui oudon paljon nyt sairaanhoitaja Tanja 46 istuu pyörätuolissa

      Pitkä piina piikistä Kun Tanja Vatka käy suihkussa, tuntuu kuin ihoa revittäisiin raastinraudalla irti. Hän on kärsinyt
      Maailman menoa
      70
      1434
    4. Olisitko mies valmis?

      Maksamaan naisellesi/vaimollesi/tyttöystävällesi elämisestä syntyvät kulut, ruokailun, vuokran ja muut välttämättömät me
      Ikävä
      238
      1320
    5. Mitä haluat sanoa kaivatullesi?

      Onko ikävä? Milloin näitte viimeksi?
      Ikävä
      119
      1154
    6. Yritin saada

      Vastauksia mutta et voinut olla rehellinen ja kaiken kannoin yksin. Halusin kovasti ymmärtää mutta en voi enää ymmärtää.
      Ikävä
      13
      990
    7. Kronikat..

      Mikä hele… on tää yks kronikat mikä suoltaa facessa kaikkea julkaisua ja AINA samoista firmoista imatralla??? Eikö ne mu
      Imatra
      11
      963
    8. vieläkin sanoa voin...

      💖💛💖💛💖💛💖💛💖 💛 Beijjjbeh 💛 Kaks vuotta tänään täällä. Miten hitossa jotkut on jaksaneet kymmeniä vuos
      Ikävä
      23
      948
    9. Onko vielä

      mahdollista nähdä?
      Rakkaus ja rakastaminen
      68
      933
    10. Nainen, mulla olisi sulle pari vinkkiä

      Kerro vain ongelmasi niin annan siihen vinkin. :/
      Ikävä
      59
      856
    Aihe