Mieheni tarvii aina suuseksiä lauetakseen, en jaksa

Anonyymi

Auttaako tässä muu kuin seksikertojen välien pidentäminen? Eikö nykynaisella ole enää oikeutta vanhanajan perusnaintiin jossa nainen vain otetaan ja tehdään vain perusyhdyntä? En jaksa enää akrobatiaa, mutta tuntuu että kun sen on kerran aloittanut niin saavutetuista eduista ei voi tinkiä... Toki sitä paljon muilta kuulee että alussa vaimo otti suihin mutta sitten se jäi pois. En ihmettele yhtään, eihän siitä itselleen vaimo paljoakaan saa paitsi jos on ihan ihme himotukset päällä...

14

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minun neuvoni seksissä: älä tee mitään mikä ei innosta sinua. Äläkä taivu painostuksen alle. Sama toisin päin: miehelläsi ei ole velvollisuutta yhdyntään jos se ei huvita.

    • Anonyymi

      Naisia on erilaisia, mun vaimo ei edes sais mua laukeemaan suihinotolla, kyllä se tarvii kunnon nainnin ja viimeiseksi kuten joskus tissiponon.

    • Anonyymi

      Tuohon vois komentoida, syötkö aina samaa ruokaa ilman maustetta tai katsotko aina samoja ohjelmia. Miks miehen pitäist tyytyä aina vain perus yhdyntään, alkaa sekin olemaan tylsää, mielummin ilman yhdyntää kuin aina sama kaava. Oneks mun vaimo ottaa suihin vaikka ei lopussa.

      • Anonyymi

        No mitä sä sille annat, oletteko tasoissa?


    • jos vaimo/tyttöystävä alkaa luistaa seksiasioissa niin siitä tulee ex.

      • Anonyymi

        No ehkä se on sitten sillekin parempi.


    • Anonyymi

      MUTTA NYT MENI POINTTI OHI: miten mieheni vois pystyä laukeamaan ihan perusyhdynnän avulla? Näinhän se seksi ennen aina hoideltiin ja jo tämä oli monelle naiselle ikävä velvollisuus... Kun olisivat nähneet millaisia sirkustemppuja nykynaisilta vaaditaan!

      Mutta. Eikö seksikertojen harventaminen helpota ja nopeuta miehen laukeamista? Ap

      • Anonyymi

        Juu muistissa on hyvinkin kun vaimo halusi nopeasti päättää hommat niin antoi harvaan ja nopeastihan sitä tuli.


      • Anonyymi

        "Eikö seksikertojen harventaminen helpota ja nopeuta miehen laukeamista?"

        En voi vahvistaa. Seksikertoja on ollut viimeisen 15 vuoden aikana tasan 0. Laukeamiseen menee kuitenkin helposti sellainen tunti. Kun seksiä vielä oli, piti ajatella muita asioita, että kesti 15:kin minuuttia.


    • Anonyymi

      En siis sinänsä kannata seksistä kieltäytymistä ja toisen torjumista, mutta voihan esim. itse vähentää omia aloitteita tms... Kaipa se tahti siitä hieman hidastuu ihan automaattisesti. Nykymiesten mielestä kun vaimojen pitää tehdä aloitteet seksiin ja ihan kaikki mahdollinen pitää naisen tehdä. Mielenkiinnon herättäminen, himojen ja halujen sytyttäminen ja sitten niiden tyydyttäminen mitä ihmeellisimmillä konsteilla... Hiukan kornia jo.. ennen miehet oli miehiä ja kyllä seksuaalinen aloitteellisuus ja aktiivisuus ja halukkuus kuuluu miehelle ja vaimolle kuuluu vain otetuksi tuleminen. Toki halukas vaimo flirttailee ja voi vähän aloitettakin tehdä mutta ei sitä voi vaimolta vaatia. Jos vaimo alkaa repiä vaatteita miehen päältä niin saa olla varma että saa tehdä sitten kaikki mahdolliset sirkustemput pitkän kaavan mukaan. Noh toki jos avioliitto on tosi hyvässä tilassa ja mies ollut rakastava ja ihana niin joskus saattaa tuollaista kun tapahtua tai ehkä useinkin...

    • Anonyymi

      Miehetkin on erilaisia, mulla ei ole koskaan ollut tunnetta että laukeaisin kun puolisoni tai ennen häntä olleet naiset on ottaneet suihin, yhden kanssa on ollut hilkulla. Mut eikö suihinoton tarkoitus ole olla esilämmitystä.

      • Anonyymi

        Juu just sen lämmittelyn se tarvii, mutta se kestää helposti tosi kauan eikä kyllä aina innosta. Haluisin monesti vaan tulla otetuksi. Ennen sekin oli miehille kuumaa kamaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu just sen lämmittelyn se tarvii, mutta se kestää helposti tosi kauan eikä kyllä aina innosta. Haluisin monesti vaan tulla otetuksi. Ennen sekin oli miehille kuumaa kamaa.

        Kuulostat ihan vaimoltani jossakin mielessä. Vaimokin joskus toivoi että ottaisin hänet kysemättä tai hinostelematta ja kun niin tein ei ollutkaan hyvä juttu. Siinä vaiheessa tein päätöksen, nainen tehkööt aloitteen kun haluu seksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostat ihan vaimoltani jossakin mielessä. Vaimokin joskus toivoi että ottaisin hänet kysemättä tai hinostelematta ja kun niin tein ei ollutkaan hyvä juttu. Siinä vaiheessa tein päätöksen, nainen tehkööt aloitteen kun haluu seksiä.

        Ei nainen tiedä, mikä saa hänet syttymään, mutta hän huomaa kyllä, kun se tapahtuu. Jos mies ei saa naista syttymään, hän on niin sanottu huono rakastaja.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      888
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe