Miksen kelpaa....

Anonyymi

Olen ollut tyttöystäväni kanssa noin kaksi vuotta ja puoli vuotta sitten muutimme yhteen. Ongelmana on läheisyys ja seksi. Hän kertoi jo alkuun, että ei pidä lääppimisestä, eikä ole sellainen kainalossaolija. Hän ei myöskään koskaan kereo itse, että rakastaa tai halua mitään läheisyyttä tai seksiä. Aina seksi tapahtuu minun aloitteestani ja sitä saan "vonkua" kuukausia ennen kuin mitään tapahtuu. Tiedän,että hänellä on ollut jotain pientä säätöä joskus jonkun naisen kanssa ja sanookin, että välillä on aikoja jolloin on ei vain pysty olla mun kanssa. En tiedä johtuuko se siitä,sen kuvan vain olen saanut.
Seksiä meillä on varmaan vain max 4krt vuodessa, jos hyvin käy. Nyt hän puhui kuitenkin haluavansa lapsen, mikä tuntuu ristiriitaiselta minusta. Mitä teen? Itsetuntoni on aika alhaalla tämän takia.....

11

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pien neuvo eroo siitä. Tulet löytää paremman.

      • Anonyymi

        Mulla ei ole muista pitkistä suhteista kokemusta. Arki muuten rullaa kivasti ja on kivaa yhdessä. Ajatteln ite et jos kuitenkin mua rakastaa jos lapsenkin haluaa mun kanssa.


    • miksi roikut ihmisessä joka ei sinusta välitä?

    • Anonyymi

      Jos on ollut naisen kanssa taitaa olla lespo eikä lespo vätitä miehestä xseksuaalisesti. Eroa jos ette ole aviossa.

    • Anonyymi

      Yksi ainoa neuvo: Eroa!
      Aloitin suhteen toista vuotta sitten saman tyylisen ihmisen kanssa. Hän oli alusta asti todella epämääräinen ja huomasin vasta kuukauden myöhemmin että hän oli jo ns muuttanut minun luokse. Olin liian kohtelias ja uupunut muutenkin elämääni että en pistänyt vastaan koska hän osasi kuitenkin vedellä naruista. Seksi loppui kuin seinään ja puoli vuotta jaksoin sitä pyydellä ja ihmetell kunnes loppui oma mielenkiinto ja annoin olla. Tässä vaiheessa olisin vielä päässyt hänestä eroon mutta en tietenkään sillä hetkellä tajunnut että tilanne pahenee vain.. Siis seksittömyys ok minulle mutta se että vähitellen minun tavarani hajosi tai meni pilalle ja kaikki rahat meni turhuuksiin ja jouduin jo velkaakin ottamaan että sain meidät elätettyä. Sitten muutettiin yhteen ihan virallisesti ja kuin taikaiskusta alkoi henkinen (joskus jopa fyysinen) väkivalta ja halventava käytös minua kohtaan. Syyllistäminen on edelleen päivittäistä jne.. Noh nyt olen puoli vuotta ollut tilanteessa missä mietin että miten pääsen hänestä eroon koska olen taloudellisesti jo lähes vararikossa ja muuttaminen on lähes mahdotonta erinäisistä syistä. Hän edelleen kuvittelee että uhkailut lähtemisestä on jotenkin pahoja vaikka olen jo reilu puolivuotta sanonut että ne on vain lupauksia minulle. Hän on narsisti, epäluotettava ja hirveä ihminen. Hän elää mun siivellä kunnes varat ehtyvät ja veikkaan että tuo sinun naisesi on löytänyt sinusta elättäjän hälle, ei muuta. Minulla on suunnitelma että miten pääsen asioissa eteenpäin mutta nyt vain täytyy jaksaa. Etäisestä ihmisestä ei tule läheistä vaikka itse haluaisit, suosittelen että etsit ihmisen joka haluaa rakastaa ja olla kanssasi juuri kuten sinä toivot eikä niin että itsetuntosi on maassa ja joudut kokoajan miettimään että mikä sinussa on vikana. Minulla ei ole enää mitään tunnesidettä omaan painajaiseeni joten itsetuntoni on noussut aika hyvin vuoden takaisesta jolloin epäilin itseäni ja omaa persoonaani todella pahasti vain koska hän pisti ajatuksia päähäni.

    • Anonyymi

      Miksi todellakaan laskit naisen asuntoosi (tai muutit hänen kotiinsa - saman tekevää) kun jo heti alusta saakka tiesit millainen nainen on?!

      Nyt on korkein aika erota. Jompikumpi poistuu yhteisestä taloudesta. Siten kumpikin saa oman rauhan ja etsiä itselleen paljon sopivimman kumppanin.

      Ei ole kiveen veistetty että sinun täytyy hyokätä heti ensimmäisen naisen kimppuun ja alkaa leikkimään kotia sen kanssa. Oli hän kuinka vastenmielinen tahaansa!!!!!!!!!

      • Anonyymi

        1. En tiennyt millainen hän on, hän vain oli epäselvä tunteistaan ja siitä missä mennään.
        Manipulointi on yksi hänen erityispiirteistään ja kesti aikansa nähdä sen läpi.
        2. En ota heti ensimmäistä ja olen ollut suurimman osan elämästäni yksineläjä ihan omasta valinnasta.
        3. Elin aikaa jolloin olin uupunut sekä masentunut joten annoin kaiken vain tapahtua. Vasta viimeisen vajaan vuoden aikana olen tajunnut elämäni tilanteen ja päässyt henkisellä tasolla omille jaloilleni.
        4. Ongelma on se etten voi itse muuttaa tästä pois ja hänen pakottaminen ulos asunnosta on mahdotonta koska olemme tasavertaiset asumisoikeudellisesti ajateltuna. Nyt näyttäisi että hän olisi poistumassa ominpäin ja nyt vain toivon että tämä toteutuu.
        Olen joskus neuvonut ystäviäni kuten sinä minua ja nyt todella näen tilanteen haastavuuden ja sen että tällaisista tilanteista ei vain pääse pois helpolla.
        Heti olen puolustuskannalla tiedän, tiedän että tilanne kuulostaa hullulta ja ratkaisu on hyvinkin yksinkertainen, ehkä se onkin, juuri nyt koitan vain suoriutua ja niin säälittävää kuin se onkin, se on ainoa asia mihin tällä hetkellä kykenen.


    • Anonyymi

      Lapsentekeminen sitoo loppu elämäksi
      ja huonolta kuulostaa seksin määrä tulevaisuutta ajatellen.Ootte liian eripariset.

    • Anonyymi

      Tarkoittaako "tasavertaiset asumisoikeudellisesti ajateltuna" sitä että kummankin nimi on vuokrasopimuksessa? Sehän yleensä kirjoitetaan vuodeksi ja sen jälkeen jompikumpi tai kumpikin voi poistua asunnosta itselleen sopivalla hetkellä, ilmoittamalla vuokranantajalle etukäteen.

      Kipristele tuo vuosi umpeen ja sitten voit aloittaa aivan omillasi uudestaan.

      Kokemus tuon naisen kanssa painuu historiaan. Saat olla 100% varma että jossain sinua odottaa juuri sinulle täydellinen pulisoehdokas. Tämä nainen ei ollut sitä.
      Kun tienne tämä naisen kanssa eroavat, tiedät mihin asioihin kiinnittvv huomiota erikoisystävän valinnassa.
      Muista: Ei saman katon alle liian nopeasti.

    • Anonyymi

      Miettisit nyt vähän.... Haluatko oikeesti lapsen kärsimään sun kanssa... Luultavasti olisit Sinä, joka siitä pitäis huolen..?

    • Anonyymi

      Ettet vaan olisi narsistin uhri...?
      Anna hänen olla ja etsi uusi elämä,, vastaa samalla mitalla

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe