Lidl Plus kännykkäsovellus!

Latasin äsken. Saa ekaks viiden euron etukupongin QR- koodina kännykkään. Joka ostoksen jälkeen saa raaputuskuponkeja, joilla saa alennusta jostain määrätystä tuotteesta.

Missä tämä kännykkäkoodi luetaan? Annetaanko kännykkä luottamuksellisine tietoineen kassaneidille? Kertokaa. Tosin tämä alkaa toimia vasta huomisesta, mutta kertokaa silti. Tässä puolen minuutin video aiheesta:
https://www.lidl.fi/lidl-plus

26

7489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lidl-konserni on isoin kaikista suomessa toimivista kauppaketjuista.
      Hieno harjumaisema tasattiin maan tasalle kun Lidl meitin maisemiin rakennettiin. harjun luoteispuolella oli snadi kosteikkoniitty.
      Harju oli kesäaikana suosittu kävelykohde. Ihmiset ensin liike tukahutti vastarintaliikkee. Maapohja lienee ollut kaupunki X.
      Ison rahan kauppaketju teki v.2020 keväällä ison sisäremontin. Ei meitin kauppaketjuilla semmottia remontteja tehä. Lidl on hiukan kaukana kevyen liikenteen kansalle. Arvosanaksi annan 8-

      Ladan kutenberg, astiatkin pesen kerran kuussa mäntysuopa liuoksella. Saunaa minulla ei oo kun tuli poltti sen poikkeen helmikuussa v.1798.

      • Anonyymi

        Näin taannoin Erkkosanomissa kirjoituksen, jossa Lidl kirjattiin 3. s u o m e n isoimmaksi vähittäistavaraketjuksi.
        En tunne EU-alueen eri konsernien kokoluetteloa, mutta Litli ei ole sielläkään kovin häntäpäässä.


    • Asiasta kiinnostuneille. Puhelimen QR- koodi skannataan itse, asiakkaaseen päin sojottavalla saknnerilla. Skannauksen voi suorittaa ennen kassaneidin lukuhetkeä, sen aikana tai sen jälkeen.

      Itse tein virhearvion, kun en tiennyt, että femman halvennuksen saa vain yli 20:n euron osoksista, joten ostokseni maksoivat 11,67. Seuraavalla kerralla ostan yli 20:llä, mutta alkoholia tai tupakkia ei lasketa mukaan, joten mitä muuta voi sieltä ostaa?

      Aion vaihtaa S- ryhmän kanta- asiakkuusohjelman Lidl:n vastaavaan, koska S on tarkoitettu kepulaisille ja itse olen vihreä.

      • Lidlistä ostan kaikenlaista mutta tuskin koskaan alkoholia ja vielä vähemmän tupakkaa. Josksu ostin paljon paljon nobelaneria ja ja jotain finkbräuta ja siidereitä mutta jostain syystä en enää. Ai niin siirryin kirkkaisiin. ja punkkuu tuskin saa lidlistä

        Lidlistä voi ostaa vihanneksia vakio mulla on minitomaatit,parsakaali, paprika, sitruunat, halpaa mölöö, hyviä vanukkaita, lihaa ja lihaa ja vielä enemmän lihaa.
        Kyl lidl on hyvä kauppa mutten kyl mitään sovelluksia hanki kun koko kännykkäkin on vanha melkeinpä höyrykäyttöinen tai vähintää jotain sitä ikäluokkaa.


      • pervokki kirjoitti:

        Lidlistä ostan kaikenlaista mutta tuskin koskaan alkoholia ja vielä vähemmän tupakkaa. Josksu ostin paljon paljon nobelaneria ja ja jotain finkbräuta ja siidereitä mutta jostain syystä en enää. Ai niin siirryin kirkkaisiin. ja punkkuu tuskin saa lidlistä

        Lidlistä voi ostaa vihanneksia vakio mulla on minitomaatit,parsakaali, paprika, sitruunat, halpaa mölöö, hyviä vanukkaita, lihaa ja lihaa ja vielä enemmän lihaa.
        Kyl lidl on hyvä kauppa mutten kyl mitään sovelluksia hanki kun koko kännykkäkin on vanha melkeinpä höyrykäyttöinen tai vähintää jotain sitä ikäluokkaa.

        Siellä on joskus Keravan Varasto- olutta ja nyt se on menyttä. Viime viikolla oli ja hinta vain 90 senttii, kun Lidlin punainen maksaa kiskurimaiset 93 senttii. Tuo Varasto Olut on ihan mautonta, mutta helposti juotavaa lageria. Monet lagerit ovat minulle liian vaikeita. Punkuista suurin osa on liian haastavia vivahteiltaan. Kiljusta tulee joskus aivan käsittämätöntä, mutta ei ole vielä kertaakaan juomatta jäänyt.

        Katselin viimekin viikolla naisten kesämekkoja heidän itsensä päällään. On varmaan mukava pitää helteillä, lyhyt kesämekko. Huomioitaansikohan minut kadulla, jos miesoletettuna käyttäisin moista? Lidlistä saisi niitäkin.


      • Anonyymi

        Niin mut S-konsernilla on tukenas kuten Rainbow ja Xstra. Harmi kun asun entisellä susirajalla. Siellä Xkstran omppomehukin maksaa 0.80 € litra.
        Ja kun kuiteskin jätkänlenkit, tai silakat ja muikut happanevat, niihin laitetaan 30 % alemaksut. Näin saan useampi yksikkö olutta joka viikko.
        Eikä niitä euroja viedä Hampurin Helmutille.


    • Anonyymi

      LIDL on huippu. Sen ainoa varteenotettava kilpailija on PRISMA:n hypermarketit.

      • Anonyymi

        Lildin liikevaihto ili v.2017 74 mrd. Google/Lidl.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lildin liikevaihto ili v.2017 74 mrd. Google/Lidl.

        No NYT se antaa kommentoida. Prkl. Semmonen paljastus vielä, että Raksilan Prisma myy yhtä halvalla halpis-olutta, kuin LIDL. Hinnat oli identtiset, mutta toki ne elää joka päivä.


    • Anonyymi

      Täytyy muistaa, että LIDL on kansainvälinen ketju. Jos se esim. tekee tappiota jossain Oulun Hiirosessa, se ei tunnu missään, kunhan taso ja halpa hinta säilytetään.

      Tämä oli vastaus toisen kirjoitukseen, mutta jostain syystä en voi vastata suoraan.

    • Anonyymi

      Lidl-marketeissa on jotenkin letkeämpi tunnelma kuin vastaavissa kotimaisissa myymälöissä.
      Joskus onnistuu tekemäämään löydön "kamatorilta", paljon edullisempia nekin kuin " omissa" liikkeissä.

    • Anonyymi

      Aivan syvältä koko sovellus , vaihdan mielummin kauppaa , menevät persedelläpuuhun joka asiassa näemmä !

    • Anonyymi

      Lidlin perustaja Schvartz, oliko mustalainen, tuo taitaa olla mannekauppa, Hai Osta Halvalla sokerloita hevoselle

    • Sais olla kyllä siinä Lidl- sovelluksessa houkuttelevampia kuponkeja.

      Olettehan huomanneet, että K- plussakortin saa nyt ilmaiseksi, kun tilaa sen netissä. Viime perjantaina laitoin hakemuksen sisään ja vieläkään ei ole kortti tullut. Tarkistaakohan ne Interpolin etsintäkuulutukset? En ole ennen sitä ostanut, kun se on maksanut ainakin yli kakskymppii. Onhan siellä joskus jotain järkeviä plussatarjouksia, jotka ennen on harmittanut. Tässä linkki hakemukseen:
      https://www.plussa.com/Oma-K-Plussa/#Kortin-hakeminen

      Tuossa hakemuksessa kysyttiin sukupuolta ja vaihtoehtona ei ollut "muu". Tein rikosilmoituksen, kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle ja oikeuskanslerille, sekä informoin valtakunnansyyttäjää.

      • Anonyymi

        Litlikään ei pärjä K-ketkuille kalakaupassa. Iäkäs, ikivetreä Väiski hakee kalaa vaikka elävinä, Vänän paatilta haettun.


    • Anonyymi

      Lidl panostaa ilmeisesti myymälöiden henkilökunnan "me" henkeen, koska siellä en ole nähnyt kyräilyä omien kesken.

    • Anonyymi

      Toimii huonosti. En ole saanut mitään ilmaista kuponkia ja alennuskupongit aivan mitättömiä. Tuotteita jota en koskaan osta, alennus on pieni. Vie vain turhaa aikaa.

    • Anonyymi

      Litli on hyvä siitä, että ne laittaa joka talvi myyntiin Litsi hedelmiä. Tiiä onko se marja vai hedelmä.
      Paljoo siinä ei ol syötävää, mut se vähä siinä luun päällä on makeeta. Hyvä Litli.

    • Anonyymi

      Minun vanaha nokialaiseni putosi siinä viimeisessä vesisateessa ennen pakastumista pihamaalle.
      Vanha herra loukkaantui huonosta kohtelusta niin pal, ettei se suostunut enää ottamaan virtaa.

      Vein hänet korjattavaksi vanhalle alan almalle. Alma antoi parillakympillä uudemman mallin tilalle; ei kannat korjaa enää, virkkoi.

    • Anonyymi

      Kävin aamulla Jämsän Lidlissä ja Skanssin ostokset mutta ei näy kuittia.

    • Anonyymi

      Ostin Tokmannelta vain pelkkii tarjouksii. Kassat ovat tottuneit kaikkiin kaiffareihin.
      Laskussa luki: Säästösi 6.66. Pölästysin vähän...niinkö vähän.

    • Anonyymi

      Kortin viimeinen päivitys ei onnistunut joten poistin koko kortin.Ehkä tavallinen kortti olisi parempi jota ei aina tarvitse päivittää.

    • Lidl plussakortti on pelkkä vitsi vain:(.... Sain rahan arvoisia etuja vielä keväällä.... Nyt on "uudistunut" ja saa hammastahnan, kun ostaa 500€:lla ruokaa. Synttärietuna oli 20% kuponki ostoksista, joka ei toiminut.

    • Anonyymi

      Eilen taas skannasin ostokset,Kotona katsoin kuittia ei ollut ottanut.Pari kertaa sattunut oli 90€ ostot.No nyt uudenvuoden nakit,perunasalaatti tulee halvemmalla.Onko se kassa jonka pitäisi nappia painaa??jos ei paina Lidl plus jää saamatta.

    • Anonyymi

      Taas eilen skannasin kuului ääni, digikuitissa näy aleja..Poistunut ostohistoriakin??? Kuinka paljon tuhlattu, vaikka joulukuuta jäljellä.Lähestyn nyt 500€,ylikin .näin meni ,miten tää oikein menee kuka vie edut.Lidl on apukauppa meille käydään kaikki mahdoll.kaupat..Mihin voi kadota???ostojana???

    • Anonyymi

      Lidlin Plus -ohjelman alennukset on valovuosia edellä S-ketjun "mobiilieduista". Lidlissä asiakas itse aktivoi ostamiinsa tuotteisiin liittyvät alennukset ja lukee älypuhelimen QR-koodin kassan lukijaan. S-ketjussa tulee vaivautunut olo kun kassa alkaa taskulaskimella käsin tehdä alennusrivejä sen jälkeen kun on ensin paineltu S-pankin sovelluksessa mobiilietujen linkkejä. Alepassa kassa on itsekin myöntänyt että systeemi on hankala ja hidastaa rahastusta, kun alennussummat pitää käsin erikseen syöttää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe