Lidl Plus kännykkäsovellus!

Latasin äsken. Saa ekaks viiden euron etukupongin QR- koodina kännykkään. Joka ostoksen jälkeen saa raaputuskuponkeja, joilla saa alennusta jostain määrätystä tuotteesta.

Missä tämä kännykkäkoodi luetaan? Annetaanko kännykkä luottamuksellisine tietoineen kassaneidille? Kertokaa. Tosin tämä alkaa toimia vasta huomisesta, mutta kertokaa silti. Tässä puolen minuutin video aiheesta:
https://www.lidl.fi/lidl-plus

16

126

  Vastaukset

  • Lidl-konserni on isoin kaikista suomessa toimivista kauppaketjuista.
   Hieno harjumaisema tasattiin maan tasalle kun Lidl meitin maisemiin rakennettiin. harjun luoteispuolella oli snadi kosteikkoniitty.
   Harju oli kesäaikana suosittu kävelykohde. Ihmiset ensin liike tukahutti vastarintaliikkee. Maapohja lienee ollut kaupunki X.
   Ison rahan kauppaketju teki v.2020 keväällä ison sisäremontin. Ei meitin kauppaketjuilla semmottia remontteja tehä. Lidl on hiukan kaukana kevyen liikenteen kansalle. Arvosanaksi annan 8-

   Ladan kutenberg, astiatkin pesen kerran kuussa mäntysuopa liuoksella. Saunaa minulla ei oo kun tuli poltti sen poikkeen helmikuussa v.1798.

   • Näin taannoin Erkkosanomissa kirjoituksen, jossa Lidl kirjattiin 3. s u o m e n isoimmaksi vähittäistavaraketjuksi.
    En tunne EU-alueen eri konsernien kokoluetteloa, mutta Litli ei ole sielläkään kovin häntäpäässä.


  • Asiasta kiinnostuneille. Puhelimen QR- koodi skannataan itse, asiakkaaseen päin sojottavalla saknnerilla. Skannauksen voi suorittaa ennen kassaneidin lukuhetkeä, sen aikana tai sen jälkeen.

   Itse tein virhearvion, kun en tiennyt, että femman halvennuksen saa vain yli 20:n euron osoksista, joten ostokseni maksoivat 11,67. Seuraavalla kerralla ostan yli 20:llä, mutta alkoholia tai tupakkia ei lasketa mukaan, joten mitä muuta voi sieltä ostaa?

   Aion vaihtaa S- ryhmän kanta- asiakkuusohjelman Lidl:n vastaavaan, koska S on tarkoitettu kepulaisille ja itse olen vihreä.

   • Lidlistä ostan kaikenlaista mutta tuskin koskaan alkoholia ja vielä vähemmän tupakkaa. Josksu ostin paljon paljon nobelaneria ja ja jotain finkbräuta ja siidereitä mutta jostain syystä en enää. Ai niin siirryin kirkkaisiin. ja punkkuu tuskin saa lidlistä

    Lidlistä voi ostaa vihanneksia vakio mulla on minitomaatit,parsakaali, paprika, sitruunat, halpaa mölöö, hyviä vanukkaita, lihaa ja lihaa ja vielä enemmän lihaa.
    Kyl lidl on hyvä kauppa mutten kyl mitään sovelluksia hanki kun koko kännykkäkin on vanha melkeinpä höyrykäyttöinen tai vähintää jotain sitä ikäluokkaa.


   • pervokki kirjoitti:

    Lidlistä ostan kaikenlaista mutta tuskin koskaan alkoholia ja vielä vähemmän tupakkaa. Josksu ostin paljon paljon nobelaneria ja ja jotain finkbräuta ja siidereitä mutta jostain syystä en enää. Ai niin siirryin kirkkaisiin. ja punkkuu tuskin saa lidlistä

    Lidlistä voi ostaa vihanneksia vakio mulla on minitomaatit,parsakaali, paprika, sitruunat, halpaa mölöö, hyviä vanukkaita, lihaa ja lihaa ja vielä enemmän lihaa.
    Kyl lidl on hyvä kauppa mutten kyl mitään sovelluksia hanki kun koko kännykkäkin on vanha melkeinpä höyrykäyttöinen tai vähintää jotain sitä ikäluokkaa.

    Siellä on joskus Keravan Varasto- olutta ja nyt se on menyttä. Viime viikolla oli ja hinta vain 90 senttii, kun Lidlin punainen maksaa kiskurimaiset 93 senttii. Tuo Varasto Olut on ihan mautonta, mutta helposti juotavaa lageria. Monet lagerit ovat minulle liian vaikeita. Punkuista suurin osa on liian haastavia vivahteiltaan. Kiljusta tulee joskus aivan käsittämätöntä, mutta ei ole vielä kertaakaan juomatta jäänyt.

    Katselin viimekin viikolla naisten kesämekkoja heidän itsensä päällään. On varmaan mukava pitää helteillä, lyhyt kesämekko. Huomioitaansikohan minut kadulla, jos miesoletettuna käyttäisin moista? Lidlistä saisi niitäkin.


   • Niin mut S-konsernilla on tukenas kuten Rainbow ja Xstra. Harmi kun asun entisellä susirajalla. Siellä Xkstran omppomehukin maksaa 0.80 € litra.
    Ja kun kuiteskin jätkänlenkit, tai silakat ja muikut happanevat, niihin laitetaan 30 % alemaksut. Näin saan useampi yksikkö olutta joka viikko.
    Eikä niitä euroja viedä Hampurin Helmutille.


  • LIDL on huippu. Sen ainoa varteenotettava kilpailija on PRISMA:n hypermarketit.

   • Lildin liikevaihto ili v.2017 74 mrd. Google/Lidl.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lildin liikevaihto ili v.2017 74 mrd. Google/Lidl.

    No NYT se antaa kommentoida. Prkl. Semmonen paljastus vielä, että Raksilan Prisma myy yhtä halvalla halpis-olutta, kuin LIDL. Hinnat oli identtiset, mutta toki ne elää joka päivä.


  • Täytyy muistaa, että LIDL on kansainvälinen ketju. Jos se esim. tekee tappiota jossain Oulun Hiirosessa, se ei tunnu missään, kunhan taso ja halpa hinta säilytetään.

   Tämä oli vastaus toisen kirjoitukseen, mutta jostain syystä en voi vastata suoraan.

  • Lidl-marketeissa on jotenkin letkeämpi tunnelma kuin vastaavissa kotimaisissa myymälöissä.
   Joskus onnistuu tekemäämään löydön "kamatorilta", paljon edullisempia nekin kuin " omissa" liikkeissä.

  • Aivan syvältä koko sovellus , vaihdan mielummin kauppaa , menevät persedelläpuuhun joka asiassa näemmä !

  • Lidlin perustaja Schvartz, oliko mustalainen, tuo taitaa olla mannekauppa, Hai Osta Halvalla sokerloita hevoselle

  • Sais olla kyllä siinä Lidl- sovelluksessa houkuttelevampia kuponkeja.

   Olettehan huomanneet, että K- plussakortin saa nyt ilmaiseksi, kun tilaa sen netissä. Viime perjantaina laitoin hakemuksen sisään ja vieläkään ei ole kortti tullut. Tarkistaakohan ne Interpolin etsintäkuulutukset? En ole ennen sitä ostanut, kun se on maksanut ainakin yli kakskymppii. Onhan siellä joskus jotain järkeviä plussatarjouksia, jotka ennen on harmittanut. Tässä linkki hakemukseen:
   https://www.plussa.com/Oma-K-Plussa/#Kortin-hakeminen

   Tuossa hakemuksessa kysyttiin sukupuolta ja vaihtoehtona ei ollut "muu". Tein rikosilmoituksen, kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle ja oikeuskanslerille, sekä informoin valtakunnansyyttäjää.

   • Litlikään ei pärjä K-ketkuille kalakaupassa. Iäkäs, ikivetreä Väiski hakee kalaa vaikka elävinä, Vänän paatilta haettun.


  • Lidl panostaa ilmeisesti myymälöiden henkilökunnan "me" henkeen, koska siellä en ole nähnyt kyräilyä omien kesken.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   167
   3187