k-marketista juustosämpylöisiä..

Eilen tuli katottuu netin ilmaisfeffoja psycho nelonen ja se kunnon Bostonin kuristaja currtiss.. tänään kävin sitten bussilla lähilähiön kristillisessä kirppiksessä jossa oli coronasäännöt..no yks rinkka olis löytynyt mut en saanu mukaan matkaan..

sit menin kauppaan pariinkin.. ja alkoon..litra kossuu ja väkevää karrpalo viiniä jäiden ja hiukan vettä naminamskis ja nanna mut ei vielä.. sit kävin noi lidli ja k-marketit matkan varrella kävellen kotiin..ostin tai jouduin ostamaan nälkään ja janoo kaksi nelos olivia kylmää 1,88 hinta kpl..voiiii helekutti..voi dcrgosykgk,lfhkglhjldfvhlfk.. olipas hintaa jos ois ollu pirkkaolutta kylmässä olis ostanu niiät..

no kotimatkalla lämpö taas nousi joten korkkasin sen toisen..ja v oi... sdhidfiugfoshghpöschihuahua.. miten tyhmä ja huono fiilis siitä tuli..heti kun pääsin kotiin otin tuplapaukun kossua reilulla appelsiini/vesimehulla.. ja avot..heti olo helpotti..
sitten söin niitä k-marketin juustosämpylöitä.. nostalgisoin muistelin lapsuuteni juustosämpylöisiä jotka aikoinaan menivät jopa ihan sellasenaan vähintäänkin kevytmaidon ellei jopa täysmaidon kera..nyt mukana oli kuitenkin oivariinia, felix-maustekurrkkuva, lidlin juustosiivuja , nautaleikettä alennus 50 prossaa.. melkein tuli kyynel silmään .

..lisäksi fortumilta (tuntemattomasta numerosta soitettiin) niin jopa vastasin ja sain aurinkosähkööööööö

9

<50

  Vastaukset

  • ...vai oikein rinkka? Mitäs on miehellä mielessä. Aiotko matkata Unkarin pustalle kaktusten ja kalkkarokäärmeiden seuraksi. Sielä paikallisessa saluunassa sähköpiano soi ja miehet pelaa pokeria.

   Vai meinaatko alkaa kullinhuuhtomis hommiin? Vai aiotko matkustaa Alaskaan harvaan asutulle seudulle ja lähteä hyvin varusteltuna jalan pitkälle vaellukselle. Aiotko joutua kulkuvaikeuksien takia pysähtymään ja viettämään elämäsi viimeiset kolme kuukautta hylätyssä linja-autossa, jossa kuollet nälkään elokuussa . Luuletko, että kohtalostasi ilmestynyy kirja Erämaan armoille ja myös samanniminen elokuva. Ei onnistu! Se bussi lennätettiin viime viikolla helikopterilla New Yorkin koululaisliikenteeseen.

   Vai aiotko pysytellä Espoossa ja Tapiolan vainiolla karjun kanssa painii lyöt? Terve metsä, terve Espoon vuori. Paavo Väyrynen perusti aikoinaan Helsingin valtuuston ryhmän: "Terve! Helsinki."

   • korsosta alkaa susiraja, suomen korpi, synkät saluunat. mutta kävin lännessä kauempana. varsinais-suomessa. Hiljasta oli ja juoma maistu. tausin että juon nyt 9ttäpäivää. Rinkkaakaan ei ollu mutta reppu. Tasotteluahan tämä on mutta viime yönä painajsiset oli taas niin kovia että ihmisruhot hajosivat jostain kumman voimasta kappaleiski sulivat ja sisälmykset tuli ulos. sitten aloin herällä aamuryyppyyn joka oli vain keskiolutta. se jännsäti tepsi ja rauhotuin. Mutta tasottelu ei ole ihan vielä ohi.


  • Muistan paikallislehtemme Hesarin pienpanimo testioluet. En tiä, löytyneekö netistä sitä otoslistaa?
   Joku sellain kun Helssinkipanimo Burgerin tuottama Supernova tai Alakujärräys sen oluen nimi oli. Rosentteja tuotteessa oli muistaaksein 11. Ylivoimasest testin paras.
   Sitä voi tilaa netistä alko.fi ja hakee siit läyliäisten alkostkin kuten muitakin pienpanioien tuotteita.

   Kiitos Allah meille netistä ja...huomenna muistan sen sanan, joka nyton umpisukkeluksissa mielen takamailla.

   • Lokonomistiikkaa trkotin tietysti. Yks Pata Degerman käytti sitä sanaa. Pata on seikkailija. Järjestää elämysmatkoi kaikilla mantereilla.


   • En tiedä paljonkio noissa kaljoissa on volyymiä kun ei oo mittaria. Muutama päivä sitten joi yhden pullon ja tulihan siotä vähän hönö olo. kai siinä voimaa mutta siirryin kirkkaisiin.


   • Niin myöhään sit muistin. Logistiikka se nimi oli. Tärkee ainakin pimeekauppaympyröissä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin myöhään sit muistin. Logistiikka se nimi oli. Tärkee ainakin pimeekauppaympyröissä.

    Ompa hienoa nimityksiä. ennen se oli vastaan ottava varastomies


   • pervokki kirjoitti:

    Ompa hienoa nimityksiä. ennen se oli vastaan ottava varastomies

    Pahus; arvelin tuota sanahirviötä paljon merkittävämmäks.
    Toisen kautta vanhempa veljeni oli satamassa töissä Seutulakeikkansa jälkeen satamassa ulkomaille lähtevän vastaanottajana.
    Lähemmin niin, että VR:n umpivaunusta nokkakärryillä kipattiin massapaali (200) kg vaunun ovelle niin, että paalin voi ottaa vastaan pienelle korokkeelle.
    Siitä se kipattiin taitavast niin, että paali putosi platformimiehen kärryille.

    Kiljupäissään veljeni kertoi tekevänsä aiheesta vielä väitöskirjan. Lankomies kysyi; olitko isokin tekijä lentokenttätöissä.


  • K-Marketista sai ennen tuoreen salattiannoksen kasattua itselleen suoraan kärrystä kuin pizzeriassa konsanaan. Oli tonnikalaa ja kaikkea terveelliseen ruokaan tarvittavia aineksia.

   Luopuivat siitä, enkä tajua, miksi?!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1448