Milloin reikä on putipuhdas

Anonyymi

kerran päivässä tyypillisesti käyn kakalla. Kun olen ponnistanut tuotokset pyttyyn on aika pyyhinnälle. Otan wc-paperirullasta kolme lappua. Pyyhin aluksi kahdella lapulla. Kolmannellla lapulla pyyhittyäni katson, onko lappuun jäänyt ruskeata viirua tai tuoksuvaa mönjää. Jos mönjää on haitaksi asti, niin otan neljännen lapun. Pyyhkäisen ja tarkistan onko lappu jo riittävän puhdas. Yleensä 3-4 lappua riittää hyvin poistoaukon pyyhintään.
Miten teillä muilla! Tarkistatteko pyyhinnän onnistumisen ja laadukkuuden wc-paperilapusta vai jätättekö visuaalisen tarkistamisen tekemättä ja luotatte että poistoaukko on riittävän puhdas. Mikä on laatukriteeristönne asian suhteen. Tästä ei koskaan puhuttu terveysopin tunnilla. Unohdin kysyä opettajalta. Olen vain itseoppinut pyyhkijä. Käytännön mies.

3

<50

  Vastaukset

  • Mainitsemasi paikan puhdistus on tietysti sallittua useammallakin tavalla.
   Itse olen kääntynyt bideläiseen puhdistustapaan nettiesimerkistä innostuneena.
   Jotkut käyttävät kertakaöttöhanskoihin. Mie taas oikean käden sormilla. Vasemmalla kädellä ohjailen bidesuihkua.
   Puhast tulee, vaikka itse sanonkin.

  • Putipuhdas reikä on aina pesty reikä. paperilla vaan siirretään paskaa eikä reikä koskaan puhdistu ellei sitä pese. Edes vähintään kolmanteen paperipyyhkimiseen suosittelisin kosteata paperia vaikka kaksikin kertaa. tai nykyään viimeistä voitelua varten vaikka käsidesiä.

   • Nykyajan paperit ovat huonoja, sormi menee läpi pyyhittäessä, lisäksi niin liukkaita, että täytyy aina nuolaista sormia jotta paperi ei luista.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   167
   3182