Suurimman myytin äärellä!

Myytinmurtajien junioritiimin nuorin, aasialainen hymypoika Grant siirtyi ajasta allikkoon. Hän ei onnistunut tätä suurinta myyttiä kumoamaan, joten Jamie ja Adam räjäyttänevät hänen arkkunsa kauko- ohjauksella, turvapleksin takaa, Nevadan autiomaassa, KolmenTaatelin Keitaan pohjoispuolella, Edenistä itään. Ja tietenkin "BUSTED"- leima päälle!

Ihminen, kun kuolee noin yllättäen, voi hän jäädä kummittelemaan. Hän ei tiedä kuolleensa ja jää ihmettelemään, kun ei KELA:n päivärahoja tilillä vieläkään näy. Mutta eteerisessä olotilassa ei ole aikaa, joten siellä voi tulla aika pitkäksi, jos ei keksi mitään tekemistä, niinpä sitä helposti kävelemään vanhan kartanon portaita ylös, alas, koputtelemaan ikkunoihin tms. pikku kekkostelua. Katsoin pienenä "I Dream of Jeannie"- sarjaa, jossa Matti Hagmanin esittelemällä päähahmolla oli käytössään pullon henki, joka eli lampussa. Nämä henget eivät myös tunne aikaa, joten saattavat herättää keskellä yötä.Hagmanin kohtaloksi koitui myös oikeassa elämässä pullon henki.

Ihmisen voimapöyrteiden eli chakrojen pitää kuoleman hetkellä poistua rauhallisesti, henkilön kahdeksasta ruuminaukosta. Näin ihminen voi syntyä jopa seuraavana päivänä uudelleen, korkeampaan elämänmuotoon, vaikkapa konduktööriksi. Jos kuoleman hetkellä chakrat poistuvat esim. kylmän pierun mukana pois fyysisestä kehostamme, voi ihminen syntyä seuraavassa olomuodossaan vaikka eläimenä tai Lidl:n kassana.

Tässä aiheeseen liittyvänä toivekappaleena (värit liittyvät myös voimakkaasti kuolemanrajan ylittämiseen) iki- ihana, Pekka Strengin (joka kuoli jotain 25 vuotiaana), "Sisältäni Korkin Löysin":
https://www.youtube.com/watch?v=q1FnC9vyxHE

4

<50

  Vastaukset

  • Onkohan em. Grand syntynynnä oikeesti falloissa? Spede l ei ainakaan. Kallaveteläinen kieli jossain tulj essiin.

   Niin tuo Pekka Streng Syöpä hänetkin voi. Tuossa kuvassa jo taudin riuduttama.
   Muistan toisenkin Pekan. Hyvä urheilullinen tyyppi, duunari. Tapasi sanoo; tilaa kuin Liiton juhlissa.
   Hän kuoli äkäiseen aivosyöpään.
   Ei voitu leikkaa. Matka @-b planeetalle käynnistys nopeesti.

  • kheehheehhee, lähdetään me jokainen yksin. Muista jättää vähemmän pahaa mieltä muille. Eikun toisilleeeeee

  • Jaa-a..pääsikö taivaaseen joutuiko helvettiin vai meni limboon minne ne levottomat/rikoksen uhreiksi joutuneet menevät? varsinaiseen helvettiin en usko se on tämä elämä pahimmillaan. kuollessaan pääsee parempaan paikkaan eniway. Uskottomille kuoleman jälkeinen tila on tyhjyys..luonnollisesti. Mitä vikaa on että uskoo???? Einstein sanoi että on kaksi maailman/elämän äärettömyyttä.. universumin äärettömyys ja ihmisten ääretön tyhmyys..ja mitä uskoon tuli.. (voin olla väärässä) ..se sanoi ..en tiedä. Eli oli rehellinen ja nöyrä. Kuolemansakin hetkellä taisi sanoa Jos en väärin muista ..hän haluaa mennä tyylillä.

   • Tämä on siis mun kommentti mut toi kossudementia vaivaa ilmeisesti.


  SEISKA.FI

  • Rakkauden juhla! Missikeisarinna Sunneva Kantola julkaisi kauniin hääkuvan: &quot;Mr and Mrs Sjögren&quot;
  • Selviytyjät Pohjola saa Haaparannan kunnalta 150 000 euron tukirahat!
  • Näyttelijäkonkari Kari Väänänen paljastaa: ”Tämän kirjan olen lukenut 55 kertaa!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   167
   3182