Erotako vai ei

Anonyymi

Pitäiskö erota? Miksi? Luulin tavanneeni elämäni miehen. Mutta koskaan ei minua kehu. Koskaan en tunne arvoa. Ilmeisesti olen ruma paska ämmä. Kissa kehuilla elää, sanotaan, mutta niin minäkin.

19

615

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pitäisikö erota, kun mie ei kehu??? Mikä teitä naisia oikein vaivaa, kun koko ajan pitäisi olla kehumassa milloin mitäkin. Ettekö te nyt tajua, että mies kehuu näistä ainoastaan saalistaessaan.

      Kun nainen on saatu talutusnuoraan, ei ole enää mitään syytä kehua sitä, ettei se vaan luule olevansa mitään.

      Muita naisia sen sijaan pitää kehua ahkerasti, sillä mies tietää, että tie naisen alakertaan käy kehumisen kautta. Mitä enemmän kehut, sitä kuumempana mirri kehrää. Naiset on niin yksinkertaisia lisääntymiskoneita.

      • Anonyymi

        Miehet ne vasta ovatkin yksinkertaisia munan ohjattavia. Ei ajatusta päässä muuhun kuin alakertaan, mikä mättää? Niin yksinkertainen ajatusmaailma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehet ne vasta ovatkin yksinkertaisia munan ohjattavia. Ei ajatusta päässä muuhun kuin alakertaan, mikä mättää? Niin yksinkertainen ajatusmaailma.

        On tosiaankin olemassa isohko mieslaji, joka ei kykene ajattelemaan juurikaan muuta kuin sitä, mistä saisi vierasta pillua. Sen eteen tehdään lähes mitä vaan. Tällainen mies todellakin kehuu ja mielistelee, ostaa lahjoja ja tekee ihan mitä vaan palveluksia. Kaiken tarkoituksena on saada nainen sellaiseen nirvanaan kuolaamaan miehen perään, että antaa ihan missä vaan ja miten vaan. Luonnollisesti kaikki tämä loppuu aika nopeasti, kun nainen on saatu hallintaan. Sitten alkaakin jo seuraavan metsästys, jollei ole jo muita valmiina kierroksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehet ne vasta ovatkin yksinkertaisia munan ohjattavia. Ei ajatusta päässä muuhun kuin alakertaan, mikä mättää? Niin yksinkertainen ajatusmaailma.

        Näinhän se menee. Siitä on etua ja haittaa.

        Jos mies on esimerkiksi ruma, niin peli ei ole vielä menetetty, vaan mies voi saada parisuhteen, jos on rikas, hyvin koulutettu, tai status on korkea.

        Naisen parisuhdemarkkina-arvoa nostaa lähinnä ulkonäkö.


    • Anonyymi

      Noi huonouden tunteet on sun omassa päässäsi!
      Sen kertoo jo toi sun lause - ilmeisesti olen ruma paska ämmä!
      Hei haloo! Miksi haukut itseäsi noin?

      Normaalilla itsetunnolla varustettu ihminen tietää itsekin, ilman kehumisia, millainen tyyppi on, mitä osaa ja mitä tekee hyvin.
      Vaatii todella paljon jaksamista parisuhteen toiselta osapuolelta olla noin huonolla itsetunnolla varustetun ihmisen kanssa parisuhteessa.
      Älä mollaa ittees tolleen! Kato peiliin, kato tarkkaan ittees silmiin ja arvosta itse itseäsi. Hyvä olo tulee sinusta ittestäs. Kun olet tyytyväinen itseesi niin toisetkin arvostavat sinua.

    • Anonyymi

      Miksi pitäisi kehua!?
      Voithan aina kysyä hänen mielipidettään; mitä pidit valmistamastani ateriasta?; mitä pidät asunnossamme olevasta puhtaudesta( olettaen että ette asu läävässä) ja sinä haluat/pidät sen puhtaana? Jne.
      Jos kaikkiin kysymyksiisi vastaus on kielteinen ja negatiivinen eikä hä millään tavoin itse osallistu asioiden parantamiseen, silloin voit todella miettiä, haluatko lopun elämääsi kuulla -eimitää- tai negatiivisuutta.

    • Anonyymi

      Olet alussa ilmeisesti saanut paljonkin kehuja, arjen tultua suhteeseen tilanne muuttunut? Nyt jäi kaipaus kehuille, joka jätti aukon, kaipaat siihen täytettä korvaajaksi? Salarakas apu vaivaan? Vai mitä mielessä?

      • Anonyymi

        Niin se kannattaa pelata. Jos ei kerran kotoa heru, haetaan muualta. Naisella on naisen tarpeet.


    • Anonyymi

      Tämä tilanne on suurimmalla osalla naisista edessä, tavalla tai toisella.

      Nuoret naiset ovat tottuneet suoranaiseen palvontaan ja miesten piiritykseen kun nainen menee naimisiin, lihoo ja tai vanhenee, niin se loppuu. Kumppanin onnettomuudeksi koituu, että nainen luulee, että se johtuu miehen huonoudesta, vaikka se on vaan biologiaa.

      • Anonyymi

        Voi olla, mutta vanhempi rupsahtanutkin nainen saa kehuja ja iloa hyvältä mieheltä jota nainen arvostaa. Hyvät miehet ovat myös viisaita ja järkeviä. Osallistuvat arkeen ja kannustavat naista. Hyvät miehet ei kehu kuin italiaanot vaan kertovat arjen touhuissa naisen hyvistä puolista. Siitä me naiset tykätään. Saattaa olla että hyvän miehen ulkonäkö rapistuu samaa tahtia ja sekin on yksi huumorin aihe molemmin puolin hyvässä parisuhteessa. 🤗


    • Anonyymi

      Jätä nyt samantien niin pääset jatkaa elämääsi

    • Anonyymi

      Selffieitä vaan facebookkiin niin kyllä peukkua tulee ja itsetunto nousee vaikka olis naama kun petolinnun perse!

    • Anonyymi

      . Kannattaa erota, jos mies ei miellytä. Kehuja on kiva kuulla ja sanoa, Jos vain itse niitä jakelee alkaa käydä tylsäksi, jos ei koskaan itseään kuule kumppanin suusta kehuttavan.

    • Kannattaisikohan ennen eroa ottaa tuntemuksesi puheeksi tuon miehen kanssa?
      Et yhtään kerro, tuleeko ikinä mitään huomionosoituksia vai onko kyse siitä, että niitä tulee, mutta ei riittävästi juuri sinulle? Voi aivan hyvin olla, että tapanne osoittaa välittämistä ja rakkautta sekä tarpeenne huomion osalta ovat varsin erilaisia. Se tuskin selviää muuten kuin puhumalla, ellet ole jo päättänyt erota.

    • Anonyymi

      Entä. kehuuko aloittaja ikinä miestään? eikkaan ettei ja toden näköisesti laiska ja ylipainoinen kitisijä.

    • Anonyymi

      Sellaisia ne parisuhteet pakkaa olemaan. Katsoin näitä ohjelmia; mm Ensitreffit alttarilla" - ei näistä parisuhteista näytä paljon käteen jäädä. Tervetuloa sinkkujen ihmeelliseen ja vapaaseen maailmaan

    • Anonyymi

      Paljonko on velkaa yhteensä?

    • Anonyymi

      Kaksi pointtia:

      - sun pitäisi osata elää ja olla tyytyväinen itseesi ilman kenenkään kehuja, kirjoituksesi kertoo huonosta itsetunnosta. Onko mitään muuta ongelmaa suhteessasi, oletteko yhtään läheisiä?

      - siitä huolimatta sinullakin on pointti. Ihmisten pitäisi osata kehua kumppaneitaan oma-aloitteisesti ja varsinkin olisi tärkeää, että mies kehuisi naistaan. Me suomalaismiehet olemme lähtöjään usein tuppisuita kehumisen suhteen, itsekin olen joutunut ottamaan oppia ulkomaisilta. Kehun sananen silloin tällöin lämmittää petiäkin kummasti.

    • Anonyymi

      Suomiliitossa katsottiin, kehut, lahjat, halaukset, suukot vonkaukseksi. Vastineeksi tuli kuraa niskaan. Anoppilassa vain käytiin, jossa narsistit kilpaa kehui itseään tai kerjäsi, heille jotain ilmaiseksi tekemään.

      Nyt kun on terve ja rakastava suhde, kehuja ei säästellä puolin eikä toisin.
      Kaikki rakkaudenosoitukset, kannustukset ja muu hyvä, on tervetullutta ja odotettua.

      Ongelmistakin on helppo puhua, kun tietää molemmat, toistensa arvostuksen. Ala-arvoiset kommentit ja vyön alle iskemiset, eivät kuulu suhteeseemme.

      Tiedän ettei kukaan ole tärkeämpi.

      Paskasta parhaaksi, on yllättävän lyhyt matka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe