työnjohtajana kääpiö

Anonyymi

Meidän vanha työnjohtaja lähti ja olen pitkään puhunut että voin ottaa paikan vastaan. Olen tehnyt asian selväksi .
Hänen tilalleen tuli kuitenkin lyhyt mies, jotain 175 senttinen ehkä enkä aio häntä kyllä totella missään asiassa. Vanha työnjohtaja oli 190 senttinen ja oli auktoriteettia.
Itse olen lähes saman mittainen ja kuvittelisin että minua uskotaan koska olen myös pelottava.

8

101

  Vastaukset

  • ei ne puuttuvat sentit vaan se mitä pään sisällä pyörii.

  • Kerronkos miten tulee tapahtumaan. Viikon päästä jo syöt uuden pomosi kädestä sokeria. Kiillotat kenkien kärkiä ja poimit mestarisi pajan lattialle pudottamia ruuveja, prikkoja ja muuttereita.

  • verstaan duunareilta pääsi varmasti pitkä ja vapautunut helpotuksen huokaus, kun työnjohtajaksi valittiin kuitenkin se osaava ja yhteistyökykyinen kaveri.

   • Avaaja on on ilmeisesti ollut vähän aikaa työelämässä, koska tollaisia kirjoittelee


  • Uuden johtajan on helpompi lyödä sinua kiveksille koska olet sen verran pitempi.

  • Täys tumpelo suutari lestissään huippuääliö

   • sydämelliset onnittelut


  • Se pelolla johtaminen alkoi olla vanhanaikaista noin 70-luvulla. Sen jälkeen vastaavaa yrittänyt pomo on vain asettanut itsensä naurunalaiseksi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Opettajakoulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asiaa on päivän selvää. Moni Rehtori ja opettaja ei osaa puuttua, halua puuttua ja riitäviä keinoja puuttua ei ole. Tämän vuoksi opettajaksi opiskeleville pitäisi tuoda kriisinhallinta taidot ja puuttuminen väkivaltaiseen käytökseen kurssi. Lisäksi tulisi arvioida onko ihminen kyvykäs ammatissa kohtaamaan näitä haasteita. Ei tämä asia hyssyttelemällä muutu. Asia nyt vain on niin, että moni opettaja tarvitsee kriisinhallinta auktoriteetti koulutusta. Jo omana kouluaikana osa opettajista ei saanut mitään kuria ja toisten tunneilla opittiin ettei edes kannata pelleillä ja häiriköidä. Tämä ei ollut ainakaan minun koulussani sukupuoliero. Yhtälailla miesopettajilla oli vaikeuksia pitää kuria siinä missä jotkut naisopettajat taas onnistuivat erinomaisesti. Kouluille tulisi määrätä laki mitä pitää näiden kitkemiseksi noudattaa silloin, kunnat pitävät huolen ettei oppilaitoksiin pesiydy hällävälilä asioihin suhtautuvia. Tai sitten näille rajuimmille häiriköille ja kiusaajille oma suljettu oppilaitos minne siirtyvät, jos normi rauhallinen opiskelu ei miellytä.

   47
  • Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594

   26
  • Nariseva äijä

   Onko kellään huushollissa narisevaa äijää? Täällä on. Narisee ku vanha sarana kaikesta mahdollisesta. Kun ei oo pesty astioita tai kun on pesty, niin sekin on menny päin persettä sen mielestä.

   57

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   240
   3472
  2. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   26
   2033
  3. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   18
   1491