Miksi hän pätee ja analysoi

Anonyymi

Seurustelin naisen kanssa joka osasi olla niin ihana ja minulle melkein täydellinen, kun ajatteli ja toimi tunteella. Huonot puolet hänessä oli pätemisen tarve (yleensä elämästä ja yhteiskunnasta) ja asioiden liikaa analysointi. Kun keskustelu vaihtui tiettyihin aiheisiin niin päteminen alkoi ja mieliala laski nopeastikin. Se oli mun korviini melkein saarnaamista eikä sen aloitettuaan osannut lopettaa.
Varovasti yritin selvittää ja miettiä että miksi näin, mutta vastausta en saanut kun jo pisti suhteen poikki, koska kummatkaan meistä ei hänen mukaansa ole valmiita parisuhteeseen.
Minussakin on vikani ja puutteeni, mutta koen silti olevani "valmis" suhteeseen. Eihän kukaan täydellinen ole eikä suhdetta voi vain päättää aloittaa juuri silloin kun haluaa. Voi niitä puutteita ym. fiksata suhteessa ollessakin.. mulle hän riitti sellaisenaan ja miksi pistää poikki jos kaikki kuitenkin muuten hyvin ja hän riitti minulle. Rakastin häntä.

Jos noista, tai tunneasioista alkoi keskustelemaan, niin nainen muuttui negatiiviseksi terapeutiksi joka vain kertoo miten asioiden kävisi tulevaisuudessa ym... tuntui terapeutin puheesta tai self-help kirjojen tekstiltä.
Asioita piti analysoida niin pirusti ja sillä mielentilalla ei löytänyt asioista positiivisia puolia eikä osannut päästää asioista irti. Olla välittämättä niistä vaikkei asiat juuri koskenutkaan meitä.

Haluaisin kuulla mahdollisia selityksiä ja selvityksiä käyttäytymiselle koska en pääse yli hänestä ja hänkin vielä pitää minusta. Kaikesta huolimatta.
Toivon että vielä joskus voitaisiin olla yhdessä ja mikäli ymmärtäisin syitä hänen käyttäytymiseen edes vähän, niin voisin olla ainakin pahentamatta tilannetta.
Kerran selitti minulle miten pitäisi elää, mitkä ovat heikkouteni ja miksi ne tuhoaisivat suhteen.
Itse uskon että heikot puolet voisi toinen täydentää, parantaa niitä tai niiden kanssa voisi oppia elämään. Täydellisyyttä ei ole ja tuntuu että vasta sen koittaessa (mitä ei tapahdu) ihminen olisi valmis suhteeseen.

Kova analysointi ja halu opettaa muita miten elää, kun sillä päällä oli.

Osaisiko joku nainen tai miksei mieskin vähän valaista asiaa. Aika jona oltiin yhdessä oli suoraan taivaasta ja mielessä kävi yhteen muutto ja juteltiin jos saataisiin vauva.
Sitten ykskaks suhde poikki koska ei olla mukamas valmiita edes seurustelemaan

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

        tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
        Ikävä
        133
        3537
      2. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        110
        1389
      3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

        "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
        Maailman menoa
        271
        1320
      4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        69
        1219
      5. Kalateltta fiasko

        Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
        Kuhmo
        17
        1124
      6. Nainen voi rakastaa

        Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
        Ikävä
        79
        1081
      7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

        Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
        Sanaristikot
        57
        1019
      8. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        45
        1018
      9. Rakastan sinua

        Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
        Ikävä
        30
        1006
      10. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        52
        904
      Aihe