Meillä ei ole koskaan yhteistä aikaa

Anonyymi

aina joku miehen lapsi isän kanssa tai lapsi tarvii sitä ja tätä, ja mä vaan odotan etä minäkin olen olemassa.
Olen huomauttanut monet kerrat että mä olen tässä mihkään ei tarvi mennä, mut taas exä tai kersat sottaa et tarvis sitä tai tätä tai vie meidät sinnetänne... Ei yhteisiä viikonloppuja ei yhteisiä iltoja ei mitään, vaan yteinen koti, tai miehen koti.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi et osallistu isän ja lasten yhteisiin puuhiin. Riippuu tietysti minkä ikäiset lapset? Jos on lapsia menee ne edelle niin se vain on.

    • Anonyymi

      Tuliko yllätyksenä että miehellä on lapsia?

    • Anonyymi

      Täällä ei oo kun eronneita tai lätkimään lähteneitä miehiä jotka ei jaksa katella entistäeukkoa, vaan ottaa uuden naisen ja äidinlapsilleen. Semmosis aläytyy vaikka sata kiloon.

    • Anonyymi

      Tottakai ne miehen lapset tuli täytenä yllätyksenä ja vielä suurempana yllätyksenä aloittajalle tuli se, että mies haluaa olla omien kakrujensa kanssa vapaa-aikanaan.

    • Anonyymi

      Mitä hiton aikaa se perheenrikkoja tarvii? Menkööt etsiin sellainen hmienen joka jaksaa nyjää ja istua kotona ristikoita tekemässsä. Kyl se on niin että jos rikkoo lapsiperheen pitää sietää seurauksetkin jotka on aiheuttanu.
      Kaikeka kun ei voi omia ja hyeittää hempettiin vaikka kuin haluaaa ja kuvittelee oelvansa ihana. Ei ole, eikä tule.

      • Anonyymi

        Kyllä lapsille rakas äitipuoli tarvii paljon omaa lomaa, jotta jaksaa taas kasvattaa lapsia joilla on paljon ongelmia. 14 v kun ei osaa edes ovia kiinni laittaa, tai avata jääkaappia saatikka sanoa kiitos olet ihana. Niin on laiskoja kakaroita, että verrattuna mun omiin, niin huh huh, mulla onloistavat nuret jotka osaavat kaiken. Ei otqa miehen lapset esimerkkiä mun lapsista eikä neuvoja vaan ovat laiskoja ja saamattomia. Ole tässä nyt sitte äitinä?


    • Anonyymi

      Taidat huudella vähän turhia, sillä uusiopareilla on aina sitä yhteistä aikaa. Lapset ovat yleensä ainakin pari viikonloppua poissa tai vuoroviikoinkin pari viikkoa kuukaudessa poissa, joten onhan sitä aikaa. Oletitko että lapset poistetaan kokonaan ja olet yksin se "lapsi" jota miehen nyt pitää paijata koko ajan. Käyt mielestäni nyt kilpailua lasten tasolla.

      Sitten vähän noista lapsista, he tässä ovat joutuneet sellaiseen tilanteeseen, jota en soisi kenenkään lapsen kokevan. On saattanut olla ne lapselliset vanhemmat, joille kaikki muu on ollut tärkeämpää kuin perhe ja koti ja ovat ajautuneet eroon ja uuteen suhteeseen.
      Olen ollut erolasten kanssa hyvin paljon, kun nämä vanhemmat ovat hypänneet näiden uusien kumppaneiden kanssa sinne sun tänne.

      Vanhemmat merkitsevät lapsille hyvin paljon, lapset odottavat saavansa vanhemmilta hyväksynnän ja ydinperheessä lapsilla on oikea koti, ei tarvitse lähteä toiseen paikkaan.
      Kun eroperheen lapsi kertoo, että vanhemmat eivät välitä hänestä, valitettavasti niinkin on liian usein, sillä miksi muutoin lapsia olisi muualla kuin kotonaan ja tavallaan lapsi on oikeassa, joku muu on vallannut isän ja äidin mielen.
      Olen yrittänyt kaikkeni näill lapsukaisille vuosien varrella, he ovat saaneet tulla viereen, syliin, saaneet kertoa pahaa oloaan. Toki olemme yhdessä tehneet kodin askareita, joita kuuluisi äitinen ja isien lastensa kanssa tehdä.
      Näidenkin lasten elämään tuli näitä vaativia uusia kumppaneita niin äidille kuin isälle, nämä eivät hyväksyneet lapsia , eikä lasten sukua. Se paha mikä huokui oli valtavaa, siitä yritin lapsia suojella ja tavallaan kyllä ainakin toinen vanhemmista yritti sitä, mutta oli kuin kahden kuoren välissä, parisuhteen kaipuu, joka ,uuten näin järjellä ajatellen oli enemmän seksiä, kuin mitään muuta ja kyllä se siihen mahdottomuuteen ajautuikin, vaati vain liian pitkään aikaa. Lapset saivat tämän jälkeen hieman ehjemmän kodin, jossa pääasiallisesti asuivat, tarvittiin vielä aikaa toisen vanhamman kasvuun, ennekuin hän oli valmis enempään lasten kanssa.
      Nämä ovat valtavan kipeitä asioita käsiteltäviksi ja puhuttu ei ole vielä, mutta kai ne vanhammat alkavat nyt murroiläisen lapsen kanssa huomata ja kuullakin tästä menetystä ajasta.

      Sinulle uusi kumppani toisin esiin sen, että antaisit lasten olla mahdollisimman paljon vanhempansa kanssa, se aika on todella aika lyhyt kun he tiiviisti vanhempiaan tarvitsevat, mutta koko iän tarvitsevat vanhempiaan.

      Kannattaisi ajatella, mitkä olivat unelmat ja toiveet itselläsi suhteeseen ja miten ajattelit lapsista, onko itselläsi lapsia. Älä aja lapsia ja kiristä kumppaniasi tässä lapsiaasiassa, sillä nuo hänen lapsensa ovat osa häntä aina.

    • Anonyymi

      En jotenkin käsitä että miehen pitää hoitaa lapsia vaikka ovat eronneet! Hoitaminenhan kuuluu äidille joka on halunnut lapset ja halunnut erota jotta saa elarit. Mikä helkutti on että miehen pitää viel hoitaa sit lapsetkin?

      Äitipuolen vaadin että uutos tähän tulee, Jos me hoidetaan lapset ei enää maksettas elareita. On kuma että lapset heitetään äitipuolelle ja elarti otetaan hymysuin. Jos minä olen lasten uusi äiti niin exällään ei ole mittään sanomista siihen enää, pysykööt poissa.

      Me maksetaan miehe kanssa kauheet elarit ja mun lapset krsii raakkuvista kakaroisa ja kun eivät saa kaikkea mitä haluu. Sanoisin että muutosta kaiataan että jos maksetaan ei hoideta ja jos ei hoideta niin sitten vois kympin per lärvi maksaa viikossa.

    • Anonyymi

      Sano sille miehen ketkulle, että sinä tai sun kakarat? kaikkea ei voi saada. Koska sinä olet nyt miehelle se ykknen, niin sun kuuluu myös osallistua siihen koska kersat tulee ja koska lähtee, sun sana painaa. Koti on myös sun ei niiden tenavien. He asuvat siellä kuin hotellissa, ei ne taravi mitään omaa tilaa, voivat olla ulkona koko ajan, ti nukkua jos pakko jäädä yöksi ettei äiti halua ottaa, niin eteiseen vaan siskonpeti tai keittiöön.

      Ylimääräisille lapseille ei tarvi järkkää mitään, ruuat voi tuoda kotoonta ja tehdä niin kuin sanotaan.

      Mies jos tätä ei tajuu, on aika tolvana. Kyllä ne kersat tajuu, ettei kuulu siihen systeemiin, mutta kiukuuvat ja tekevät olosi hankalaksi kun äiti niin sanoo. Lapset saa kuriin kun ei anna mitään periksi ja loettaa alkuunsa kiukkuamisen ja sanoo et jos ei sovi tos on ovi. Piste.

      Tiukka äiti mihen lapsille.

    • Anonyymi

      Mitä hittoo otit eroneen miehen kellä lapsia....
      Itselleni se oli aivan selvää ..Ei miestä ketä eronnut ja kakrui....
      Ei toisten lapsia....T:Elluhallo....🤗

    • Anonyymi

      Musta on kiva laittaa toiseten perhe ruotuun. Halusin ja iskin naimisissa olevan miehen, ja sitten se erosi, ei mun takia varmaan tai mitä välii. Nyt hoidan hänen lasten ja exän asioita raha asiat ja kaikki muukin, olen nyt perheen pää. Multa pitää kysyy aina lupa koska kersat tulee ja mitä laittaa päälle. Olen äiti heille koska entinen äiti ei jaksa huoletia, tai oikeesti ei tee niinkuin minä sanon. Laitan postia aina menee mitä tekee ja miten. Ilman mun tietämättä ei käydä edes kaupassa. Minä laadin heille ruuat.

    • Anonyymi

      Miksi sitten teet itsesi paksuksi? Lapsia ja ihmiselämää tulee kunnioittaa. Jos et ole äitiainesta vaan jotain muuta, niin jättäydy normi-ihmisten maailmasta pois.

    • Anonyymi

      Sitäpitää vaan tehdä. Sanot niille kakaroille että meille ei nyt tulla, me ollaan nyt kahdestaan kovo viikonloppu. Kyllä sen exnkin pitää tajuu että aikjuiset tarvii omaa aikaa, eikä aina niitä lapsia siinä häirkiköimässä. Sispä laittaa lapset teille kasvatettavaksi ja ruokittavaksi kun haluu olla yksin tai mennä kapakkaan juopotteleen.

      ja sillehän ne lapset kuuluu kun on ne tahotnutkin, ei ole oikein että heittää ne sulle ja itse vaan ryyppää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe