Petin puolisoani

Anonyymi

Humalapäissäni menin harrastamaan seksiä vieraan kanssa. Parinkymmenen vuoden suhde puolisoni kanssa takana. Suunnaton häpeä, katumus sekä helvetin paha olla kyseisen asian vuoksi. Voin sanoa, ettei koskaan ole ollut yhtä sietämättömän paha fiilis. Rakastan puolisiani yli kaiken, mutta nähtävästi en tarpeeksi jotta olisin ollut pettämättä.

Nyt mietin, että tulisiko minun kertoa hairahduksestani. Koskaan ennen en ole moista tehnyt enkä edes harkinnut tekeväni. Suhteemme on mielestäni vakaalla pohjalla eikä suurempia ongelmia ole koskaan ollut. Taakka tuntuu kamalalta ja haluaisin helpottaa sitä kertomalla asiasta, mutta toisaalta en haluaisi satuttaa puolisoani totuudella. Rakastan häntä ja tiedän, että hän rakastaa minua. Olen tehnyt pahimman asian, mitä parisuhteessa toiselle voi tehdä. Tuntuu, että pitäisi kertoa, jotta toinen voisi päättää, mitä suhteeltamme haluaa, mutta toisaalta en haluaisi koska tiedän, että kertominen satuttaa häntä ehkä enemmän kuin mikään muu hänen elämässään.

Tällä hetkellä voin sanoa, että en koskaan, en koskaan aio enää toistaa tekemääni. Henkilö jonka kanssa petin, oli ns. yhden illan juttu toisesta kaupungista, enkä tunne häntä. Vahingossa kiinni jäämisen pelko on lähes olematon, joten tieto uskottomuudestani voi tulla vain minulta.

Olisin valmis kertomaan asiasta ja ottamaan vastaan kaiken vastuun tekemästäni. Mutten millään haluaisi pilata suhdettamme joka mielestäni on kaikinpuolin hyvä ja onnellinen, lukuunottamatta viimeisintä.

Ylivoimaisesti vaikein päätös elämässäni.

53

4410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi voi näitä sattuu.
      Älä ota itsees.
      Samaan maliin vaan ei kaduta kun saa.

      • Anonyymi

        Punkkua saa


    • Anonyymi

      hyvää yötä ja kauniita unia, toivon vain että olet katsonut tämän videon. =)

      ihan mielenkiintoista katsottavaa yöksi.

      Special Report: Unearthing Nazca

      en tiedä ketä

      • Anonyymi

        Nyt on kaikki nähty.


    • Kyselytutkimusten mukaan nyt, kun elämästä on kulunut keskimäärin puolet, sekä naisista että miehistä puolet on ollut kiinteän suhteen aikana myös sivusuhteessa. Sivusuhteisuus vielä lisääntyy loppuelämän aikana.

      Koska sivusuhteisuus ei mene suinkaan aina päällekkäin, on arvioitavissa, että vain neljännes ihmisistä ei ole koko elämänsä aikana koskaan ollut sellaisessa kiinteässä suhteessa, jossa ei vähintään toinen olisi ollut sivusuhteessa.

      Todellinen yksiaviosuus on harvinaista seka ihmiskunnassa että muussa eläinkunnassa.

      Vaikka todellisuudesta ei voi vetää päätelmää toivotusta, on kuitenkin syytä miettiä, millä perusteella olisin harvinainen poikkeus.

      • Anonyymi

        No tuosta tilastosta kertoo jo Suomen korkeat avioerotilastot. Pettämistä ei kuitenkaan edelleenkään hyväksytä.


      • Anonyymi

        Kolmattakymmenettä vuotta kimpassa.Enkä koskaan ole pettänyt kumppania


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kolmattakymmenettä vuotta kimpassa.Enkä koskaan ole pettänyt kumppania

        Olethan, kun käyt palstalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olethan, kun käyt palstalla.

        Että mitä? Jos käy jollain yleisellä palstalla niin se on pettämistä. Olet joko hyvin yksinkertainen ihminen tai teini. En tiedä kumpiko olis pahempi 😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kolmattakymmenettä vuotta kimpassa.Enkä koskaan ole pettänyt kumppania

        Melkein 40 vuotta yhdessä, enkä ole pettänyt. Mutta sain tietää, että puoliso on, useammankin kerran. Joten en voi luvata ettenkö pettäisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melkein 40 vuotta yhdessä, enkä ole pettänyt. Mutta sain tietää, että puoliso on, useammankin kerran. Joten en voi luvata ettenkö pettäisi.

        No tuo on vaan typerää jääräpäisyyttä tai sitten olet joku läski. Kukaan ei kestä elinkautista pettämättä 😁


    • Anonyymi

      Paha tilanne sulla. Kertominen antaisi puolisollesi mahdollisuuden erota. Valheen kanssa ei ole kiva elää.

    • Anonyymi

      Ei kannata huippuvaimoa pettää

      • Anonyymi

        Noup. 😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noup. 😁

        Tä tä?


    • Anonyymi

      Suosittelen kertomaan. Puoliso voi sitten käydä myös syrjähyppäämässä ja sitten on puntit tasan. Ihan varmasti myös puolisollasi on ollut houkutuksia joista on kieltäytynyt takiasi.

      • Anonyymi

        Saakohan tässä elämässä puntteja tasan koskaan?

        Henkilökohtaisesti en jaksaisi edes pettää niin monen kanssa, kun yrjöt lentää jo pelkästä ajatuksesta yhden ja ensimmäisen kanssa.


      • Anonyymi

        Ei vittu että täällä on viisaita neuvoja 🙄


      • Anonyymi

        Toi on hyvä vinkki, kun vaimo petti kertoi siitä ja minä sitten tasasin puntit kerran ja kerroin tai kaipa vaimo sen näki jo naamasta ennen kertomistakin että mies saanut. Sen jälkeen on yhteiselo sujunut ihan hyvin.


    • Anonyymi

      Koska

      Sinulla on halut.

      Muut ikäisesi olivat viälä toisella asteella.

      Olen todella kypsä ja haluaisin sinunkin olevan.

      Nyt olen pettänyt viidesti.

      Koska elämäni olisi pysähtynyt muuten yhteen.

      Ja muuta elämää kun ei ollut,päätin tehdä viimeisen silauksen

      Jäädä puolisoni kanssa yksin kotiin

      Rahoineni, kaikkineni

      Jos olisin ollut toisen huollettavana vaan kun en ollut niin olisin kai jo kuollut.

      Tunnepaksuus minussa näkyy,tuntuu ja kuuluu.

      Vaikeaa olla kun tietee että puoliso on epätyydyttävässä suhteessa .

      • Anonyymi

        Eiköhän se jotain kautta tule puolison tietoon ,ja hyvä niin.Valheella on yleensä lyhkäset jäljet.Luottamus kun menee ei ole mitään jäljellä.Se siitä parisuhteesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän se jotain kautta tule puolison tietoon ,ja hyvä niin.Valheella on yleensä lyhkäset jäljet.Luottamus kun menee ei ole mitään jäljellä.Se siitä parisuhteesta.

        Kännissä ollessaan tunnustaa kaiken.


    • Anonyymi

      Älä kerro. Pilaat kaiken. Kärsi yksin, se on parempi kuin että molemmat kärsii.
      Jos hairahdut uudestaan, sitten kantsii kertoa.

    • Anonyymi

      Kannatan kertomista. Tuo teko muuttaa sinua ja parisuhdettasi väistämättä, jos ei muuten niin syyllisyydentuntosi nostaa päätään aina kun olet läheisesti vaimon kanssa. Ja vaimo vaistoaa kyllä tuollaiset asiat.

      • Anonyymi

        Entäs jos ap on nainen.


    • Anonyymi

      Tottakai kerrot ja otat teostasi vastuun. Annat samalla hänen tehdä samoin jos tarvetta siihen kokee. Annat hänelle myös mahdollisuuden päättää tahtooko sinun kans matkaansa jatkaa. Muuten koet pahaa oloa loppuelämän eikä kuitenkaan mikään ole enään ennallaan. Ei koskaan.valhettasi kannat hautaan asti ja kärsit. Hänellä on myös oikeus tietää. Varmasti tahtoisi tietää..ainaki minä tahtoisin että voisin heittää pellolle.Valheella on muutenki lyhyet jäljet. 💎

    • Anonyymi

      Rehellisyys maan perii. Se on vähintä mitä voit enää tehdä.

    • Anonyymi

      Taas tämä aloitus. Monestiko meinasit tämän laittaa??

    • Anonyymi

      Sinänsä mielenkiintoista, että osa vastaajista olettaa heti pettäjän oleneen mies, vaikkei aloituspostauksesta sitä millään pysty päättelemään.

      Ongelmasi on varmasti todella raskas ja oikeaa päätöstä tuskin on. Mitä ikinä päätätkään tehdä. niin toivon sinulle ja erityisesti puolisollesi hyvää jatkoa. Kaikki pettäjät eivät ole pahoja ihmisiä. Monet vain unohtavat, ettei ihmistä tulisi tuomita yhden virheen takia (jos kyseessä todella on vain yksi harha-askel).

      Vastausta en sinulle voi antaa, vain sinä voit tehdä päätöksen: tunnustaa vai ei. Tutkiskele itseäsi ja nykyistä suhdettasi, mieti puolisoasi ja pohdi hänen tunteitansa sekä reaktiota mahdolliseen tunnustukseen.

      T: Seurustelematon mutta jotain ihmisen psyykkestä tietävä.

    • Anonyymi

      Älä kerro. Aiheutat puolisollesi tuskaa ja suhteeseenne ison kuopan. Hyvä, kun kadut ja tunteet ei ole mukana. Ihminen tekee virheitä. Täällä ripitys riittää ja opetit muitakin. Nyt tiedät, mitä uskollisuus merkitsee ja voit miettiä, miten olet parempi puoliso ja osaat arvostaa häntä.

    • Anonyymi

      Oletko huolehtinut siitä, ettet ole saanut mitään sp-tautia? Seksitaudit tarttuvat myös suojaamattomassa suuseksissä. Vähintä mitä voit tehdä on selvittää, että olet varmasti terve. Monien pettäminen selviää sukupuolitaudin levittyä puolisoon, tuttavapiirissä on kaksi sellaista tapausta.

      Jos avioliittonne on hyvä, niin se selviää pettämisestäkin. Itse tunnet puolisosi parhaiten ja tiedät, miten hän suhtautuisi, jos kertoisit. Tunnut ymmärtävän hyvin sen, miten paljon tuollainen loukkaa. Edessä olisi luultavasti hyvin vaikea jakso, ehkä jopa ero. Toisaalta, jos puolisosi sairastuu sukupuolitautiin ja saa tietää sitä kautta, on se vielä pahempi vaihtoehto. On myös mahdollista, että pettäminen selviää muuta kautta ajan mittaan, vasta useiden vuosien kuluttua. Näin kävi omalla kohdalla, joten ikävä kyllä, asiat monesti lopulta kuitenkin tulevat päivänvaloon.

      Kannattaa myös miettiä tarkasti, mistä syistä pettäminen tapahtui. Jotain on selvittämättä vielä siinäkin.

    • Anonyymi

      Tekevälle sattuu varsinkin huppelissa. Vaimolle kävi vastaava vahinko, kertoi jälkeenpäin ja mitäs sille sit enää kun oli jo nussittu humalassa. Itekin sama kun alkoholia mukana kuvassa, kerroin ja se siitä. Sen jälkeen ei ole kumpikaan enää mokaillut.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloittajalle, täältä nyt ei kannata neuvoa kysyä mihinkään, pitäis se hoitua ominkin toimin.

    • Anonyymi

      Oletko selvittänyt itsellesi -aikuisten oikeasti- mikä oli se syy tuohon seksiin.
      Sanot, rakastavasi puolisoasi, mutta siitä huolimatta menit punkkaan vieraan kanssa.
      Sanot, 20 vuotta parisuhdetta ja hyvää yhteistä elämää ja silti sulla oli pokkaa tehdä noin täysin tuntemattoman ihmisen kanssa.

      Miksi ihmeessä käyttäydyit noin?
      Miksi teki mieli vierasta seksikumppania, mitä sinun ja puolisosi väliltä puuttuu?
      Mitä ajattelit siinä vaiheessa kun menit kyseisen ihmisen kanssa panemaan, mitä ajattelit seksiaktin aikana?
      Mietipä tuntemuksiasi, mietipä miksi kuvittelet, ettet enää ikimaailmassa petä.
      Oliko seksi vieraan kanssa niin huonoa ettei tee ikinä enää kokeilla toiste, vai mikä nyt on muuttunut (poislukien se, että olet selvinpäin).

      Vinkkinä ; kännissä olo/et kyennyt järkeviin päätöksiin humalatilasi takia, ei ole oikea vastaus ylläoleviin kysymyksiin.

      • Anonyymi

        20v sitten siirryimme maailman tilaan ja nyt käymme samassa pohjakosketuksessa suurtyäksemme mailman tilaan, ehkä osa samaan osa uuteen tai siihen mikä oli ennen 20v siirtymistä.


    • Anonyymi

      Älä missään nimessä kerro, missään tilanteessa tai milloinkaan, mikäli haluat jatkaa puolisosi kanssa. Jos siis rakastat häntä, varjelet häntä tyhmyydeltäsi, jotta hänen ei tarvitse tuntea tuskaa sinun takiasi.
      Ja olet tästä eteenpäin parempi puoliso. Joku taisi edellä sanoa, että jos aiot toistaa tekosi niin kerro silloin.

    • Anonyymi

      Sinä pilasit sen jo. Kerro vaimolle ja jatka elämääsi eteenpäin tulla omahyväisellä asenteella. Elämässähän on aina vain sinusta kysymys.......

    • Anonyymi

      Elämä kouluttaa ja rapatessa roiskuu, kun tekee tulee myös mokailtua, jos haluu olla ns. Täydellisyys niin sohvalle vaan pitkäksi ja odottaa loppua. Vanha sanonta tekevälle saattuu, niin se on, jos elää tulee myös virheitä. Meilläkin mokattiin, vaimo vaan vähän enemmän, so what, ihmisiä täs ollaan.

      • Anonyymi

        Ootteko te jotenkin lukutaidottomia vai onko ymmärryksessä vajetta? Ei tuo ollut vahinko kun hän kirjoitti ettei voi vannooa ettei petä uudestaan!


    • Anonyymi

      Pitäis suhtautua filofosisemmin noihin, vaimoni kanssa nuorena sattui humalassa eksyy vieraan sänkyyn, vaimo kertoi mokastaan, se selvitettiin silmästä silmään ja nyt yhdessä jo noin 30 vuotta ja parisuhde voi hyvin.

    • Anonyymi

      Minä en ainakaan tuomiste puolisoani, nainen myönsi mokanneensa humalassa ja se siitä. Raskaaksi tulo ei puolisoa huolettanut ehkäisy oli kunnossa, sen sijan mahdollinen sukupuolitauti tai muut tulehdukset oli huolena alussa. Sen verran oli humalassa tai sekavassa tilassa ollut ettei muista oliko kumia joten lekurille mars. Ei ole tapana syytellä jos joku mokaa, virheistä oppii ja nainen oppi. Helpotus tuli kun lekuri kertoi ettei ole mitään saanut. Meillä on suhde hyvin kestävällä pohjalla, viidenkympin molemmin puolin ollaan ja naisen moka sattui noin 27 vuotiaana joten todellakin historiaa/menneisyyttä on. Myöhemmin puoliso epäili et olisko joku sujauttanut lasiin jotakin koska määrällisesti ei ollut juonut paljoa, kuka tietää.

    • Anonyymi

      Terve merkki, että osaat sentään katua

    • Anonyymi

      Kerro. Sydämestäni sanon, että kerro. Vain niin teillä voi aito suhde enää jatkua. Tiedän mistä puhun. Oma puolisoni ei (ensin) kertonut. Mutta kaikesta huomasi, että jokin oli pielessä, ei ollut samaa "tunnetta" välillämme, herkkänä sen aistii. Ja kun syyllisyys riittävästi ajan myötä kalvoi, hän tunnusti. Ihan liian myöhään, ihan liian pitkän ajan kuluttua. Tuska oli paljon suurempi siinä vaiheessa, kun tajusi miten kauan toinen on salaisuutensa kanssa valheessa elänyt.

    • Anonyymi

      Keskustelun aloittaja tässä. Halusin tulla kertomaan miten asiassa kävi. Pohdin asiaa pitkään sekä hartaasti ja loppujen lopuksi tulin tulokseen, etten aio kertoa tapahtuneesta. Rakastan puolisoani suunnattomasti ja jos mahdollista, vielä enemmmän tapahtuneen jälkeen. En suoraan sanottuna nähnyt mitään syytä vetää vuosien onnellista suhdetta viemäristä alas yhden harha-askeleen vuoksi. Soimaan itseän edelleen asiasta ja tiedän, etten aio toistaa tapahtunutta. Huomasin, ettei kaikkea ole syytä tunnustaa, Mielummin syylistän itseäni loppuelämäni ajan, kuin satutan toista "mitättömän" asian vuoksi. Kaikki tekevät virheitä, jotkut jopa oppivat niistä. Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille.

      • Anonyymi

        On ollut varmaan tosi onnellista sun vaimollekin?
        Oota vaan kun se pettää sua. Todennäköisesti selvinpäin. Raivaritko meinasit vetää?


      • Anonyymi

        Teit viisaasti, kaikkea hyvää teille. Jumala antaa anteeksi kun tunnustat ja kadut, tosin hän haluaa että käännyt elämässäsi hänen puoleensa ja saat uuden elämän Jumalan yhteydessä Jeesuksen sovitustyön tähden.


      • Anonyymi

        Teit minunkin mielestä oikein. Nyt vain kristallin kirkkasti teet salväksi itsellesi että pysyt viinasta erossa. Humalatila ei ole minkään valtakunnan hyväksymä tekosyy käyttäytyä sikamaisesti.

        Pidä tuo typerä tekosi omana tietonasi, sinua rakastava ja kunnioittava vaimosi ei hyody sikamaisesta käytoksestäsi tiiman tippaa.


    • Anonyymi

      Nyt sitten joutuu olemaan pillutta, tai etsimään uuden naaraan, kyllähän nykyää irtonummeitakin voi etsiä.

    • Anonyymi

      Toivottavasti ei tullut sukupuolitautia. Silloin se paljastuu vääjäämättömästi. Jos taas sinulla on kondomit jo valmiiksi mukana, niin olit jo henkisesti pettänyt ennen varsinaista fyysistä pettämistä.

    • Anonyymi

      Hei sinulle alkuperäinen kirjoittaja: Mitäs jos muutat tämän kirjoituksen hänen nimelleen osoitettuna ja ojennat tämän paperisena hänelle. Kadut ja aidosti katuva saa yleensä anteeksi..

      • Anonyymi

        Eli "Nyt mietin, tulisiko minun kertoa sinulle hairahduksestani" jne.


    • Anonyymi

      Mulle ei koskaan pettäminen tunnu ja ei oo tuntunut missään.
      Ihminen ja yhteisö sääntöjä tekee.
      Äiti kuudelle lapselle ja hyvä vaimo..
      Mutta paikka pitää olla hyvä ettei narahda.
      Miehiä löytyy

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      392
      1545
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1230
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      165
      1155
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      997
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      826
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      814
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      170
      709
    Aihe