Aihe

16-vuotias poika liian nuori seurustelemaan 26-vuotiaan naisen kanssa?

Anonyymi

Hei olen 16 vuotias poika ja noin kuukausi sitten tapasin ihan uskomattoman naisen. Hän on aikuinen ja osaa hallita minun käytöstä tosi hyvin.. ja saa hänestä tosi kypsää seuraa. Vaikka tavattiin vaan randomisti kadulla ja vielä päiväsaikaan niin johti siihen että me mentiin hänen kämpilleen.

Halailtiin ja maattiin päällekkäin varmaa noin 30 min ajan kun hän rupesi tekemään aloitetta seksiin. Meidän oli tarkoitus harrastaa seksiä mutta kun hän otti hän farkkunsa pois ja hänen pikkuhousunsa myös tuli pois ja laukesin siitä. Hänellä tosi leveä ja ihana peppu.

Sovittiin sitten että tehdään se pari päivää myöhemmin. Menetin neitsyyteni sitten hänelle. Oltiin koko yö yhdessä.

Sen jälkeen hän sanoi että olen liian nuori hänelle että vaikka olikin koko yön ihana juttu niin ei siilti kelvannut. Mutta 2 viikkoa myöhemmin näin hänet uudestaan ja jäimme suustamme kiinni... sain häneltä uudestaan. Koko päivän ajan.

Hän sanoi samaa tämän jälkeen mutta 4pv päästä tuli viesti ja sain häneltä taas. Sitten vielä siitä noin 4pv päästä. Ja nyt eilen vielä sain häneltä kerran ja hän tällä kertaa ei sanonut että ei kiinnosta lopetus vaan toisinpäin hän kysyi minun suunnitelmia jotta voitaisiin viettää lisää aikaa tulevaisuudessa.

Hän haluaa suhteen ja minäkin haluan. Ja hän on parhaimman näköinen nainen mitä ikinä nähnyt. Tuntuu silti vähän hassulta esim kaduilla pyöriä... enemmän semmoinen iso sisko ja nuori poika dynamiikka. Onko ihana täydellinen suhde tuon sosiaalisen paineen arvoinen?

Ja mitä jos se on vaan tuo seksin illuusio? Pitäisikö minun kokeilla jotain omanikästä ja katsoa miltä se tuntuu? Niillä ei kyllä yhtä leveät peput niin en tunne niihin ainakaan biologisesti niin paljoon mutta tunnen erilaisesti...

4

89

  Vastaukset

  • No aika nuori olet, mutta tietysti mikset voi tavata naista jos itse haluat..Itse tykkään taas selkeästi itseä vanhemmista miehistä, viimeksi tapasin 4 vuotta nuorempaa miestä 30 v. (itse olen 34) niin se ei taas ollut mulle tarpeeksi "kypsä"..mutta ehkä sitten naisen kannalta hän saattaa miettiä onko henkistä yhteyttä ja miten arki voisi sujua, jos suhde vakavoituisi.. mutta varmasti tuon asian tiedätte vaan te, jos homma etenee. Niimpä, naiset on naisia aikuisena..eivät vaan välttämättä se 16 +, jolloin näytetään vaan tytöiltä ja ollaan usein epävarmoja. Tietysti nainen saattaa miettiä jos et ole vielä 18, miltä se hänestä tuntuisi..mutta katselkaa..kai rakkaus on aina oikeassa ja voi se kait toimiakin. Onhan monilla julkkispareillakin ikäeroa 10 v., että nainen vanhempi miestä.

  • Nainen joka ei osaa antaa kunnollista blowjobia joutaa lähteen..

  • Yksinkertainen vastaus ... on liian nuori.

  • 16 vuotias on liian nuori seurustelemaan 26 vuotiaan kanssa. Sinä olet joutunut seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi, jos 26 vuotias on harrastanut seksiä sinun kanssa. Sinuna tekisin heti asiasta rikosilmoituksen ja hakisin apua. Ja näyttäisin tekstiviestit todisteena poliisille. Aikuisena hänen olisi pitänyt tietää paremmin ja olla sekaantumatta alaikäiseen, koska vaikka meillä on suomessa 16 vuoden suojaikäraja ei se päde tässä kohtaa kun toinen osapuoli on sinua reilusti vanhempi.

   Hakeudu rikosuhripäivystykseen sieltä ne auttaa ja tukee sinua läpi koko sen rikosoikeudellisen prosessin. Voimia sinulle. Aivan kamalaa miten aikuinen nainen on kehdannut nuorta ihmistä tuolla tavalla seksualisesti hyväkseen käyttää. 🤦‍♀️

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   691
   10545
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6662