Aihe

Pomottava mies

Anonyymi

Onko muilla kokemuksia siitä kun mies alkaa pomottaa kaikesta. Siitä miten syödään, miten lakanat kuuluu vaihtaa tai miten olohuone siivota. Alkaa jo itsestä tuntua että mikään ei kelpaa ja vaikka itse siivoaisi hyvää hyvyttään niin siinäkin on joku vika. Itse olisin ainakin tyytyväinen jos vain joku joskus siivoaisi munkin puolesta tai laittaisi ruokaa. Mikä logiikka?

10

82

  Vastaukset

  • En osaa sanoa.. ruuassa on aina jotain huomautettavaa, vapaa aikaa ei saisi käyttää muuhuun kuin kotitöihin, siivous tehty väärin. Ruoka valmistettu väärään aikaan, vaatteet tilataan sinun puolesta koska kaikilla muilla parempi vaatemaku.. muut ovat aina paljon enemmän ja parempia kuin sinä.

   Jos on lyhyt suhde niin jätä se ja juokse kauas pois äläkä koskaan katso taaksesi.

   Jos jäät niin päätöksiä et enään osaa tehdä, itsetunto nolla ja ystäviä ei enään ole.

   Lähde.

  • Rakas ystävä!
   Jotain on pahasti vinossa miehelläsi, tuollainen käytös ei ole normaalia!
   Vaikka sinulla olisi tunteita häneen, neuvoni on sama kuin muillakin.
   Lähde pois, kun vielä pääset tuollaisesta suhteesta.
   Sillä en usko, että puolustautuminen asioissa auttaa mitään tässä tilanteessa.
   Koska jotain on pielessä tosi pahasti.

  • Vaimoni oli samanlainen, aina neuvomassa aikuista miestä.
   Totesin aina ykskantaan, että tee itse jos ei kelpaa, jätin joka kerran homman hänelle.
   Yritti vastaan vängätä, mutta totesin uudelleen, että jos mun tekemänä ei kelpaa, niin tee itse.
   Eipä ole motkottanut eikä neuvonut, tekemiseni ovat hänelle kelvanneet sellaisinaan jo yli 20 vuotta ja tyytyväiseltä rouva vaikuttaa.

  • Ankeuttajan kanssa seurustelet.

   Resepti:
   - ruuan duunaat itse itselles, mies omansa tehköön
   - sängys lakanat omat petaat, mies omansa laittakoon
   - vaatteet omat peset, mies omansa pesköön
   - vuoroviikoin siivoatte tai toinen imuroi & toinen siivoo vessan/kylppärin & saunan (mitä siis kotoa löytyy).

   Miehen mielest varmaan sul o väärii frendei & vanhempasikin mielest miehen ihan persiist?
   Mikäli niin, hää haluu omia sut, lopult hää järkkää siten, ettei sul ole enää duuniakaan

  • Naisen aivot eivät ole tunnetusti juuri päästäisen aivoja isommat joten he tarvitsevat miehistä ja älykästä ohjausta oikeastaan koko ajan.
   Uuno Turhapuron kehittämä ohjekirja naisille käsimerkkeineen voisi olla ratkaisu pulmaanne niin ei tarvitsisi miehen koko ajan neuvoa naista suullisesti.

  • Keskustelkaa. Ja jos mikään ei kelpaa tehköön mies itse ja jos siitäkin valittaa kun et mitään tee, voit valittaa takaisin että kun mikään ei herralle kelpaa niin ei ole mitään järkeä mitään tehdäkään.. ja jos tämän jälkeen ei päästä ymmärrykseen niin hyvin ankeana jatkuu elämäs.. ei asiat parane jos toinen ei ole halukas muuttamaan asioiden juoksua kanssasi. Yksin ei kukaan pysty parisuhdetta ylläpitämään, siihen tarvitaan molemmat. Kokeilkaa erilaisia toiminta malleja, löytäkää itsellenne se paras. Jos mikään ei tosiaan muutu ja mikään ei auta. Suosittelisin että lopeta suhde ja etsi itsellesi oikeasti rakastava kumppani.

   • Suurella todennäköisyydellä ei keskustelusta ole apua. Miehellä narsistisia piirteitä ja katsoo olevansa aina oikeassa.

    Tuollaisen käytöksen perimäinen tarkoitus on latistaa toisen tahto ja lopulta alistettu uskoo ettei hän kelpaisi kenellekkään ja on huono ja paha ihminen mikäli esittää eriävän mielipiteen


  • Meillä on myös tapahtunut tätä puolin toisin.
   Jos itse en tykkää että miten toinen tekee asian, teen sitte ite miten haluan. Vastaavasti sanon miehelle, että tee itse oma ruoka jos et tykkää mun ruoasta. jne

   Voi mies siivota perässä jos ei tykkää mun siivoustyylistä.

  • Miehellä voi olla vahva äiti joka on pitänyt tavoista kiinni. Perfektionisti joka kasvatuksellaan siirsi sen poikaan. Miestä ärsyttää kun asioita ei tehdä nii kuin hän tekee, voi olla myös vallankäyttöä, pitää naista lapsen asemassa.
   Tai sitten teet jotakin hassusti. Parempi jos puolisot sulauttaisi omat tavat yhteen ja hokisi aina kun ärsyttää et "noinkin voi tehdä, noinkin voi tehdä", niin elo yhdessä olisi mukavampaa.

  • Keskustelu auttaa aina, ainakin ymmärtämään toista jollei muuta? Tuntuu, et nykyisin ollaan liian herkkiä ottamaan kaikesta nokkiinsa? Jos toisella on tapoja, jotka tuntuvat paremmilta silloin hyvä ottaa oppi vastaan, eikä pahoittaa mieltään. Vastavuoroisuus on palkitsevaa. Miksi kuormittaa toista turhilla riidoilla, sopuisa arki on kaikkien etu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   690
   10490
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6607