Hermot on loppu vaimon kanssa

Anonyymi

Nalkuttaa, valittaa ja ohjeistaa kaikessa aamusta iltaan. Ei ole tahoa joka tietäisi tai olisi parempi kuin hän.

Seksi on surkeaa. Se on molempien syy. Asiasta ei voi puhua. Mieluummin annan asian sitten olla, kun otan paskamyrskyn vastaan. Seksuaalisuuteni on kuollut.

Hän suuttuu kaikesta, tekee vähemmän, mutta vaatii enemmän.

Ja lista senkun jatkuu. Ihan surkea akka. No surkea olen minäkin ja tunne on molemmilla sama. Jokohan riittäisi.

20

719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sekö auttaa, että avaudut itse aamusta iltaan netissä provosoiden. Ihmettelen, että vaimo VAIN valittaa. Tollastenviitely juttujen vuoksi luulisi olevan kyllästyneempi. Aina voi itse paremmin, niinku aidosti. Pus.

      • Anonyymi

        Tuli vaan mieleen että eikös ole juuri tarkoitus täällä avautuu jos joku haluu. Mulle yks lysti jos joku niin hullu että menee naimisiin.


    • Anonyymi

      Asia on melko yksinkertainen: jos teillä on alaikäisiä, yhteisiä lapsia, teet, mikä on heille parasta. Jos ei ole, teet, mikä on sinulle parasta.

      Säilytä joka tapauksessa rauhallinen, ammatillinen ote. Sano asiallisesti kantasi, kun vaimosi on kohtuuton odottamatta häneltä mitään. Anna hänen riidellä itsekseen.

      • Anonyymi

        lapset pärjää kyllä. Pitääkö lasten saada kuva huonosta avioliitosta???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lapset pärjää kyllä. Pitääkö lasten saada kuva huonosta avioliitosta???

        Eroaa tai jää, ajatelkoon lasten parasta.

        Lapsen paras ja oma paras eivät läheskään aina käy yksiin.


    • Anonyymi

      Jos ei erota halua niin viettäisin paljon aikaa erillään. Molemminpuolinen arvostus puuttuu ja onhan ihan oikea taukokin varmasti vaihtoehto ja kuten myös parisuhdeterapia. "Surkeasta akasta" teit aikoinaan vaimon joten olettaisin että sitä rakkautta vielä on. Keskustelkaa.. istukaa alas ja puhukaa suhdetta hiertävistä asioista kuin aikuiset.
      Eiköhän jokin selvyys asioihin tule.

    • Anonyymi

      Ootte noidankehässä. Vain itseään ja omaa käytöstään voi muuttaa. Ylpeys pitää niellä jos haluat vielä jatkaa. Ala siis itse käyttäytymään ja puhumaan toisin. Se auttaa joskus. Kun muutat käytöstäsi, dynamiikka suhteessa muutuu. Jos hyvin käy, vaimosi oivaltaa tämän ja muuttaa käytöstään myös. Ole kärsivällinen jos koetat tätä.

      • Anonyymi

        Kun jompikumpi odottaa elämältä liikaa ja toiselta.


    • Anonyymi

      Sul on vaimona nykyajan "justiina", onneks mulla on täysin erilainen puoliso.

    • Anonyymi

      Voivoi, jos tuo on totta, niin eipä voi muuta kuin ihmetellä, miksi joku valitsee elämäntavakseen tuollaisen kun vaihtoehtojakin on, asennetasolla ja toiminnan tasolla.

    • Anonyymi

      mites suhtautua vaimoon jota ei halutakaan vaikka aamulla käski tulla piip? itse ei tiedä mikä halut välillä vie. paljastui että näytelly haluamista ja tehnyt vain velvollisuuden vuoksi. sanoin etten pärjää ilman ja hän ei siihen ottanut kantaa, rakastaa kuitenkin mutta miten ei sanonut. sanoin et vastamäessä ei kyllä näy rakkaus..

      • Anonyymi

        Vaikka noin ei suinkaan käy kaikille, vaimosi on normaali. Suuri osa naisista menettää halunsa miestään kohtaan ihastusvaiheen jälkeen. (Uusi mies ja uusi ihastus palauttaisi ne hetkeksi uudelleen.) Ilmiö ei ole yleinen miesten keskuudessa.

        Asiaa ei pysty "parantamaan". Mikä siis neuvoksi? Vaimosi on yrittänyt yhtä keinoa: anna vaikkei huvita. Tämä tie päättyy yleensä pitkän päälle molempien puolisoiden osalta keskinäiseen halveksuntaan ja katkeruuteen. Seuraava vaihtoehto on uskottomuus ("ranskalainen avioliitto") vaikka molempienkin osalta. Valitettavasti luontainen mustasukkaisuus haraa vastaan. Ero on yleinen ratkaisu mutta alaikäisiltä lapsilta hajoaa koti alta. Jäljelle jää seksin lopettaminen -- kasvava trendi.

        Valitettavasti valittavana on siis vain läjä tosi huonoja vaihtoehtoja.


      • Anonyymi

        Vaimo sitä ja vaimo tätä. Vaimo sanoo mitä tahtoo, sanotko sinä muuta kuin tahdot pi....Sekö kaiken ratkaisee, vaikka säälistä jos ei muuten. Tulee aikoja jolloin normaali ihminen on haluton. Seksikyllästetty aika, joka tuutista tulee täydeltä että ällöttää. On neuvojaa sitä sun tätä, mukamas kuin seksi olisi tärkeintä. Ja höpön höpön, itse ihmiset kiihottaa itseään kaiken maailman seksihulluuteen, pornon katselulla ja hekumoimalla liikaa, kaikella on raja.
        Perhe elämä joskus väsyttää ja pillun puute ei ketään tapa (et hetkeäkään pärjää ilman?). Nainenko on aina miehisen tarpeen täyttäjä? Ei nainen ole miestä sellaiseksi tehnyt.
        Se on valitettavan usein tätä päivää että miehelle näyttää olevan tärkeintä tyhjentää itsensä. Tätä monet naiset ovat alkaneet karttaa, se on valitettavan yleistä. Elämä on hyvin paljon muuta, vastuuta ja huolta, väsymystäkin välillä. Naisen sielunmaailman ymmärtämistä kuin myös miehenkin.
        Ei mieskään aina täytä naisen tarpeita mutta eteenpäin mennään yli kivikoiden ja karikoiden. Toinen ihminen sinällään on tärkeä vierellä. Toinen tarvitsee enemmän apua kuin toinen. Myötäelämistä, ei eripuraa ja vaikeuksien etsimistä. Elämä ei aina mene oman tahdon mukaan, molempien on tehtävä kompromisseja.


    • Anonyymi

      Mies on perheen pää ja nainen yrittää sitä asemaa saada. Se on joillakin naisilla jokin tavoite. Tavallaan tyhmä kun sahaa omaa oksaansa.
      Vakavasti keskustelun paikka.
      Myös miettimisen. On otettava aikalisä.
      Kysy siltä että miksi se haluaa erota.
      Käytös ja teot viittaavat sinusta siihen.
      Olisi hyvä että pystyisitte selvittämään syyt ja voiko jonkun korjata vielä.

      Huomioi myös, jos olet töissä paljon, että hänellä on paha olla siksi.
      Myös toisinpäin. Tasan kun ei mene onnenlahjat.
      Myös jos tiet eroaa, niin onko silloin asiat paremmin.
      Pitäisi löytää se alkuperäinen tilanne, missä lähditte yhdessä kulkemaan.
      Siihen voi palata ja muut asiat voi jättää. Siis jos se on tärkeää.

    • Anonyymi

      Velvollisuudesta ne naiset antaa vielä alkuvuosina, mutta sitten loppuu kokonaan. Näin se vain on ja se tosiasia on vain hyväksyttävä.
      Osa menee naimisiin vain häiden takia. Toiset sen takia, että saavat sen timanttisormuksen sormeen mitä näytelle muille. Ihan järjetön idea oli naida nainen.
      Eroon kun pääsen niin toista en kyllä ota. Omaisuus menee vielä erossa jakoon, mutta menköön. Jälkikasvua ei onneksi ole.

      • Anonyymi

        Niin ne miehetkin menee avioon vain saadakseen kotitalouskoneen, joka hoitaa kaikki sisätyöt ja kasvattaa lapset siinä samalla. Ai, niin ja onhan siinä kätevästi käden ulottuvilla p-kone, jota ei enää avioitumisen jälkeen tarvitse edes esileikittää, suoraan hommiin vaan.


      • Anonyymi

        Antaa vai saada? Tunnen itseni supersankariksi koska lienen ollut yli 50:n vuoden ajan "antelias" mies päätellen siitä, että karanteeni-ikäinen vaimoni haluaa vieläkin saada antiani pari kertaa viikossa. Vieläpä omasta aloitteestaan!

        Ei ollut häitä vaan kappelivihkiminen todistajien läsnä ollessa.
        Ei ollut timanttisormusta koska sellainen ei 60l uvulla ollut muotia eikä minulla ollut muuta kuin velkaa ja vanhat vaatteet.

        Suurenmoisuuttani todistaa sekin, että avioituminen oli vaimoni ajatus ja aloite vaikka ei ollutkaan raskaana.
        Lisätodiste on sekin, että vaimoni olisi halutessaan milloin tahansa viheltää pelin poikki, siirtää kaikki varat itselleen perustamalle tilille ja korkeintaan antaa avioerojuristin yhteystiedot, tai miten se juttu hoituisi?
        Mutta ei! On vaan roikkunut minussa kiinni. Mistä hän olisi paremmankaan löytänyt.

        En muuten liioittele yhtään. Totta jokainen tavu!


    • Anonyymi

      Mitähän jos , silloin harvana hetkenä, kun naisesi on täysijärkisempi ja hiljaa, katsot häntä SUORAAN SILMIIN ja rauhallisesti ilmoittat ettei teidän kommunikointi toimi enää nykyisellä tavalla. Ilmoita ettet enää jaksa kuulla ala-arviointia ja jatkuvaa negatiivisuutta, että tämä repii meidän liiton pisteeseen jossa kumpikin kärsii liikaa.

      Huom! sinun on sanottava se suoraan naiselle, ei jääkaapin ovelle eikä hänen selälleen, vaan itselleen naiselle suoraan silmiin katsoen.

      Varmista että hän ymmärtää ja kuulee sen.

      Sitten vain rauhallisesti siirry tekemään omia asioitasi. Salli naiselle tilaisuus keskittäytyä sanomaasi. Kuuntele hänen vastaustaan.
      Jos syyttely jatkuu, toista tuo edellämainitsemasi uudelleen.

      Nainen ei voi olla niin tyhmä ettei tajua tilanteen vakavuutta!

    • Anonyymi

      nuorempana seksinälkäinen huomioiva vaimo muuttuu 40v korvilla (hormonaaliset syyt sanottu minulle) päinvastaiseksi pultinottajaks, mä en jaksa mitään tyypiksi joka mieluummi makaisi sängyssä suklaat povella some naaman edessä. hoksaa että on jäänyt jostain paitsi ja jääny joku elämänvaihe elämättä. aloitekyvytön varsinkin parisuhteessa. ei mitään varsianaista sairautta esteenä

    • En jaksa lukea mitä on vastattu, mutta pari juttua mitä haluan kysyä
      - onko niille asioille mitään perää joista hän nalkuttaa?
      Nalkutukseksi kuvataan usein asioista sanomista, joista ei itse pidä ja joihin ei ole itse halunnut muutosta tehdä

      - millaista on huono seksi miehen näkökulmasta????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1690
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1329
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1075
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      5
      1009
    Aihe