UPM on maksanut TÄNÄ KORONA vuonna osinkoina 693 miljoonaa euroa, huonosti kannattavaa?

Anonyymi

UPM on maksanut TÄNÄ KORONA vuonna osinkoina 693 miljoonaa euroa. Huonosti kannattavaa? Pesosen palkka vastaa yli sadan paperimiehen palkkaa. Paperimiehillä huono palkka?

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole keksittyä, tuo tieto löytyy UPM:n omasta puolivuotiskatsauksesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kenelle ne osingot ovat menneet?
      UPM:n suurimmat osakkeenomistajat 31.7.2020:
      1 * Nordea Bank Abp
      2 * Skandinaviska Enskilda Banken Ab (publ) Helsingin Sivukonttori
      3 * Clearstream Banking S.A.
      4 Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen
      5 Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
      6 * Euroclear Bank SA/NV
      7 Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo
      8 Valtion Eläkerahasto

    • Anonyymi

      työläisen pitääkin saada mahdollisimman suurta palkkaa, Aina. Maksimoida oma tulotasonsa . Koskaan kun ei tiedä milloin kansainväilnen firma lopettaa toimintojansa ja tehtaitansa, Jos tekisi hyvyyttänsä duunia niska vääränä pienellä palkalla ja kapitalistifirma laittaisi ykskaks lapun luukulle niin olisi heti kusessa vyötäröä myöden ja täysin PA. Hyvästä palkasta voi kerryttää itsellensä mahtavan varallisuuden. Köllöttelyrahaa. Huonolla palkalla se ei tietenkään onnistu. Toivottavasti mahdollisimman moni Kaipolan paperityöläinen on oppinut vuosien saatossa sijoittamaan osan hyvästä palkastansa kasvamaan tuottoa ja varallisuutta. Kuten tunnettua kapitalisti maksimoi voittonsa aina. Myös työläisen on syytä oppia aina maksimoimaan palkkatasonsa . Muista siis työläinen että mikään ei ole ikuista. Maksimoi aina työstä saamasi palkka. Älä nöyrry kapitalistin kuuliaiseksi juoksupojaksi .

      • Anonyymi

        Hyvä kirjoitus ja tämä kannattaa työläisenkin pitää mielessä.


    • Anonyymi

      Sitten nämä firmojen pomot istuvat itse muiden firmojen,pankkien,vakuutusyhtiöiden hallinnoissa,kuittailemassa hulppeita osinkoja,optioita,boonuksia hyvintehdyistä hommista.Paljonkohan UPM pomolle kilahtaa tilille,kun on pistetty duunarit kortistoon.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti sijoittajia ei kyseisistä osingoista huolimatta kiinnosta jatkaa paperintuotantoa Suomessa.
      Ehkä paperiteollisuuden aika Suomessa alkaa olla ohi ja pitäisi vaan keskittyä johonkin muuhun, alipalkatuilla aloilla riittää hyville työntekijöille kysyntää.

      Hyvä työntekijä on palkkana ansainnut tavattiin ennen sanoa, nuo tehtaan sulkemiset viittaavat ettei vanhakaan sanonta välttämättä enää pidä paikkaansa.

      Bisnes on bisnestä, ehkä nyt olisi ammattiliittojen aika oikeasti tukea jäsenistöään ja vaikkapa työllistää Kaipolan väki.

      • Anonyymi

        Kait haluja olisi ollut mutta nämä nyky ”duunarit” ovat sellaisia köllöttelijöitä.
        Oikeisiin töihin tarvitaan oikeita osaajia, ei muuta kuin tehdas rullalle ja ulkomaille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kait haluja olisi ollut mutta nämä nyky ”duunarit” ovat sellaisia köllöttelijöitä.
        Oikeisiin töihin tarvitaan oikeita osaajia, ei muuta kuin tehdas rullalle ja ulkomaille.

        automaattinen paperikone ne hommat suurimmalta osin itse tekee. Eipä siinä isoa henkilökuntaa tarvita konetta passaamassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        automaattinen paperikone ne hommat suurimmalta osin itse tekee. Eipä siinä isoa henkilökuntaa tarvita konetta passaamassa.

        Siltä vaikuttaa kun paperiliiton jäsenmäärä on tippunut kolmasosaan reilussa 10 vuodessa. Trendi näyttää jatkuvan. Köllöttelijöillä on mahdollisuus toteuttaa kutsumustaan.


    • Anonyymi

      Luokkayhteiskuntaa tuodaan takaisin. Eliitti tuo luokkayhteikuntaa takaisin länsimaihin kovalla vauhdilla.

      Moni on ihmetellyt sitä mistä ovat tulleet nämä niin sanotut työläisporvarit. Osittain tähän vaikuttaa elintason nousu mutta myös se, että työläisiä on aivopesty eliitin edustajien toimesta hyvin ahkerasti Suomessakin jo 90-luvulta alkaen.

      Nykyajan ilmiö ovat nämä Downshiftaajat jotka tulevat vaikka ylemmistäkin toimihenkilöasemista työskentelemään vaikka kaupan kassoiksi.

      Nämä Downshiftaajat voivatkin olla vaikka eliitin palveluksessa olevia ihmisiä jotka levittävät oikestolaista ja Eliittimyönteistä maailmankuvaa työväestön joukkoon.

      Näin he pikkuhiljaa saavat värvättyä joukkoonsa myös työläisiä jotka edelleen värväävät toisiaan. Tässä yksi selitys näiden niins anottujen työläisporvarien ilmestymiselle nykypäivään. Nämä työpaikoillaan ammattiliittoon kuulumattomat mutta kovapalkkaiset suorastaan vetelehtijät ovat toisinaan näitä värvättyjä työläisporvareiksi...olettekos havainneet heitä työpaikallan. Usein he vielä yllyttävät työtovereitaan eroamaan liitosta.

      Tällainen voisi osaltaan myös hyvin selittää Porvaripuolueiden kovaa kannatusta työväestön keskuudessa 2000-luvulla. Tietenkään kaikki Kokoomusta äänestävät työläiset eivät ole toimintaan värvättyjä vaan pikemminkin sokaistuja eliitille hyödyllisiä idiootteja.

      Toiminnan yhtenä moottorina on tietenkin uskonnollisuus. Uskonnolla ihmisen saa liittymään tällaiseen suunnitelmaan ja vaikka toimimaan omia etujaan vastaan.

      Monelle työläisporvarillekaan ei ole selvää mitä tapahtuu, jos eliitin suunnitelma onnistuu. He luulevat saavansa silloin pitää nämä saavuttaneensa edut. Todellisuudessa kuitenkin eliitti tähtää siihen, että he saavat silloin vaikka nuo työläisporvarein talot ja muut edut varastettua heitä itselleen.

      Heillä tulee olemaan tähän keinoja joita jo 1990. luvun lama näytti meille kaikille.

      Olenko oikeassa, kenpä tietää. Vai aattelenko vaan.

      • Anonyymi

        Älkääkä missän nimessä menkö siihen halpaan, että äänestätte Perussuomalaisia. Persut ovat Kokkareiden apuliike jonka tarkoitus on kalastella työläisten äänet porvariston taskuun.

        Tästä näkyi jo esimerkki Sipilän hallituksessa Soinin kääntäessä törkesäti takkina ja pettäessään vaalilupauksensa.

        Pitää myöskin varoa velkaantumasta liikaa. Kotitalouksien velkaannuttaminen on juuri se keino jolla työläisporvarien omaisuus loppupelissä otetaan eliitin haltuun. Tänä ajatuksena taas on se, että vanhat rahasuvut saavat takaisin sen mitä esimerkiksi Suomessa menettivtä maareforimin yhteydessä vuonna 1918, kun torpparilaitos lakkautettiin ja torpparit saivat lunastaa torppansa itsenäisksi maatiloiksi.

        Pitää muistaa ettei tätä eliitnviemää vallankumousta tapahdu pelkästään Suomessa vaan kaikissa teollistuneissa maissa.


    • Anonyymi

      Sanomalehti ja mainokset ovat tarpeettomia Digi aikana ja näin saadaan aarnio metsää aikaiseksi!

    • Anonyymi

      UPM:n maksamat palkat 1200 miljoonaa, investoinnin 1000 miljoonaa ja osingot 600 miljoonaa. Luvut ovat oikein hyvässä balanssissa.

      Yrityksen yhteiskuntavastuu toteutuu sillä tavalla, että yristys on kannattava ja sen toiminta jatkuu. Jatkuvuus on tärkein asia. Kannattavuus ja voiton tekeminen ovat jatkuvuuden edellytys.

      Kannattava yritys tarjoaa työpaikkoja ja maksaa yhteiskunnalle veroja. UPM on Suomen suurin yhteisöveronmaksaja 220 miljoonalla eurolla. Ei ollenkaan pieni summa. Eikö Marinille ja vasemmistolle kelpaa?

      Yritykset tarjoavat töitä, Koko julkinen sektori on yritysten ja niissä olevien työntekijöiden rahoittama veroilla. Sitä kautta myös sosialliturvalla elävät saavat tulonsa. Siis yrityksissä töissä olevien veroista ja yritysten maksamista yhteisöveroista. Se on kaikki.

      • Anonyymi

        Jos kaikki on hyvin balanssissa mistä johtuu Jussi Pesosen jatkuva itkeminen?


    • Anonyymi

      Täysi tuki Sanna Marinille!

      • Anonyymi

        Psyko-Sannalla stressiviikko ollut? Ei tahdo lääkitys riittää kun raivoaa kotona ja töissä.


    • Anonyymi

      "UPM:n maksamat palkat 1200 miljoonaa, investoinnin 1000 miljoonaa ja osingot 600 miljoonaa. Luvut ovat oikein hyvässä balanssissa.

      Yrityksen yhteiskuntavastuu toteutuu sillä tavalla, että yristys on kannattava ja sen toiminta jatkuu. Jatkuvuus on tärkein asia. Kannattavuus ja voiton tekeminen ovat jatkuvuuden edellytys.

      Kannattava yritys tarjoaa työpaikkoja ja maksaa yhteiskunnalle veroja. UPM on Suomen suurin yhteisöveronmaksaja 220 miljoonalla eurolla. Ei ollenkaan pieni summa...

      ... Yritykset tarjoavat töitä, Koko julkinen sektori on yritysten ja niissä olevien työntekijöiden rahoittama veroilla. Sitä kautta myös sosiaaliturvalla elävät saavat tulonsa. Siis yrityksissä töissä olevien veroista ja yritysten maksamista yhteisöveroista..."

      • Anonyymi

        Paremmat luvut olisi palkat 200 miljoonaa, investoinnit 1500 miljoonaa sekä osingot 1500 miljoonaa. Voi ollakin parin vuoden päästä.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Osakekurssikin nytkähti piirun verran ylöspäin.


    • Anonyymi

      Maksaako UPM liikaa palkkoja ja liikaa veroja valtiolle? Yhteisövero on yli 200 miljoonaa euroa. Sillä elätetään Kelan kautta monta monta perhettä; maksetaan vuokratukia ja kännykkälaskuja ja annetaan rahaa viinan ostoon. Se on sitä yhteiskuntavastuun kantamista.

      • Anonyymi

        Selkeästi on ollut havaittavissa moitittavuutta maksuissa, olisi melkeinpä suotavaa nostaa kytkintä ja siirtyä vaikka ruotsin tai Viron puolelle yritysystävällisemmän ilmapiirin maahan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe