Kun teette hernesoppaa.. teettekö sen rokaksi vai keitoksi?
Minä teen sen ekaksi rokaksi ja sitten saatan sitä vesittää miltä milloinkin tuntuu. Mausteita ja makua toki tulee silloinkin.. lisään jotain.
Lisäski sen saa annosrasioihin pakkaseen kun tekee ison rokan.
Teen juuri sellaista palkkasesta otettua ja vesitän. ja hassusti täällä puhutaan pieruista. No iltaa odotellessa.
hernessopasta..
7
107
Vastaukset
- Anonyymi
Niitä Tokmannen könttialetarjoksia kannattaa sippiporukan ostaa. Kympillä saa useit.
Lihaa ja mausteita voi lisätä tarpeen mukaan. Ne säilykelihapurkit joskus myös paljoustarjouksessa. Haluan kommentoida aloitusta. Kommentoin ekaksi kuitenkin Jokereita. Kenelle Jokerit nyt sitten pelaa, kun oma maa hylkää ja nyt omat fanitkin? Mitähän se Aimo Mäkinen oikein miettii, kun määrää joukkueensa sinne hirmuhallitsijan diktatuuriin? Nyt vaan uudelleen perustamaan Töölön Vesaa - se on kiva, kun olisi tollainen kaupunginosajoukkuekin liigassa.
Joko on pervokki hernerokkasumu vesittynyt siellä Mankkaan Kaatopaikalla? Hernekeittoa syödään ympäri maailmaa, mutta missään muussa maassa siihen ei lisätä sinappia. Meillä sitä lisätään, koska sinappimme on makeaa, johtuen maaperässämme jylläävistä mikrobeista. Muualla sinappi on etikkamaista ja se ei sovi tuohon delikatiiviseen herkkuun.
Jos tarkoitus ei ole herkutella, vaan saada aikaiseksi mahdollisimman pahanhajuisia suolistokaasuja, niin kannattaa kokeilla "Cheese and Peas"- nimistä herkkua. Siinä säilykepapujen päälle sulatetaan cheddar- juustoa. Tässä pari mainosta:
https://www.youtube.com/watch?v=98iUmMJFF6g
https://www.youtube.com/watch?v=YT5kI3zJFmA
Sun hernekeitolle pitää tuotteistaessa ja kansainvälisille markkinoille tähdätessä keksiä uusi nimi, joten miten olisi "Pervert's Pee Soup "? Olen nimittäin Jyrki Sukulalle sukua.- Anonyymi
Tulin vaan sanomaan, että ristitty ihmiin laittaa monii ruokakalusikallisii hyvää majoneesia. Vaikka Veeliksen majoa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tulin vaan sanomaan, että ristitty ihmiin laittaa monii ruokakalusikallisii hyvää majoneesia. Vaikka Veeliksen majoa.
Ristitty ihminen tekee hernerokkaan ristinmerkin sormella ihan niikuin ortodoksit kakkuihin leipiin idässä.
- Anonyymi
Kyllä meikä monesti syö herne'keittoa' suoraan purkista, sinapin kanssa tottakai.
- Anonyymi
Dijon vai turku?
Mä teen kuivatuista herneistä aina keittoni. Tokmannilta tai ei ne lähikaupastakaan aivan kalliita oo.Jos ei jaksa liottaa 24h keittää vaan kauemmin. tai näin täällä. Halpisporkkanat sipulit, meiramit,kirvelit (ei tuu inuliini suolistoon)..välillä valkosipulii..välillä chilii..välillä..vahvaa sinappii. Kinkut on jees mutta semmonen savupalvi paras lihaksi. Pekoni niin rasvasta ettei sitä voi kun mausteeksi nimeksi laittaa jos ei oo saunapalavii. Merisuolaa..ja kyllä se maku niistä aineista pitäs syntyä eikä liemikuutioista mutta joskus siihenkin on sorruttu. jos on semmsota tekokinkkuu.
mankkaan kaatopaikan mennet höyryt on menneisyyttä vaikka joskus palaan unissani vielä takas. Nykyään oon varakas.. mutten nousukas. muistan ja arvostan juureni. Köyhistä oloista eteenpäin. peräti pörssisijoittajaksi. No vähä..
Muista roskisbotti Dijon..sinap..
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1851384Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1231188- 49901
- 70880
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53800Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50776- 56762
- 101741
- 33702
- 60699