Minkälaiset miehet sinusta useimmiten kiinnostuvat?

Anonyymi

Eli tämä kysymys menee naisille: minkä tyyppiset ja näköiset miehet sinusta useimmiten kiinnostuvat?

24

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Syytä en osaa sanoa, mutta kiinnostusta on tullut aina reilusti vanhemmilta miehiltä. Ei se parikymppisenä ainakaan imarrellut, kun viiskymppiset lähesty. Naimisissa olen ollut nyt 19 vuotta ja ikäeroa meilläkin on 17v. Itse nyt 44 v. Naimisissa olon aikana yksi kolkyt vuotta vanhempi, joka myös naimisissa, meinas lätkääntyä muhun. Torppasin kohteliaasti. Kai se on sitten niin, että olen aina ollut ikäistäni vanhemman oloinen. Vanhana syntynyt, niinkuin äiti tapaa sanoa. Puolison kanssa menee yes ja ollaan ihan samalla aaltopituudella. Mutta nyt alkaa viiskymppiset flirttailla, eli ei kai tässä ihan ikäloppuja olla :) :)

    • Anonyymi

      Pitkät, lihaksikkaat, urheilulliset miehet. Sellaiset yli 190cm.

    • Anonyymi

      Komeat, pidemmät:)
      Ehkä en välitä feromoneja muille.

    • Anonyymi

      Musta ei kiinnostu kukaan. Nyyh!

    • Anonyymi

      Veikkaan, että oli mies tai nainen niin mitä arvostetaan eniten: Huolehtii itsestään ja pitää kiinni hygieniasta ja siisteydestä. Siivoaa ja osaa tehdä ruokaa itse, eikä lopeta heti kun sai orjan, ei kun äidin, eikun tyttöystävän.. Mikä se nyt oli?
      Enkä sano, että kaikki olisi koko aika tosi hyvässä järjestyksessä, mutta peruskodin ja omanhoidon asiat onnistuu ilman ongelmia. Eikä olla sellaisia, että nenäkarvoja pystyy lettittämään, kaikki alushousut on hajalla ja mikron sisältö on muuttunut ydinjätesäiliöksi.

      Naisilta usein vaaditaan vain näitä taitoja, vaikka yhtälailla nainenkin sotkee eikä aina huvittaisi siivota. Heidän on silti pakko olla niitä jotka tekee aloitteen ja hoitaa tämän kaiken. Tai joutuu koko aika käskemään, että nyt teet ihan kuin lasta pitäisi paimentaa.
      Jos olet mies jonka on pakko pissiä seisallaan, eikä ole itsestään selvää, että siivoat merkkausjälkesi pöntönreunalta ja lattioilta toimituksen jälkeen - älkää ihmetelkö miksi naisia ei kiinnosta. Ei käy edes mielessä sen siivoaminen tai et edes tarjoudu myöhemmin pesemään vessan, jos kävit kiireessä pissalla ja et ehtinyt siivota sen jälkeen.
      Nimittäin tuo sama käytös ja periaate näkyy todella paljon myös monissa muissa arkipäivän asioissa.

      Jos on lemmikkieläimiä niin miten ne hoidat kertoo myös paljon. Vaikka kuinka vanhanaikaiset ammattikouluttajat niin opettaa, koirille yms. ei karjuta ja huudeta. Niitä ei myöskään potkita muka kun ne tekevät jotain, kun oikeasti sinua itseäsi vain harmittaa. Kissanhiekkalaatikko puhdistetaan päivittäin ja ei pidetä normaalina, että kissa joskus nyt vain kuseksii muualle kuin laatikkoon. Streelisoi kissasi, ei mitään tekosyitä. Ja jos koiran pallit pitää leikata käytöksen yms. takia niin se ei ole sinun miehisyydestä pois, että huolehdit lemmikeistä oikein. Koira ei ole sinun palliesi jatke.
      Tai jos rappuun haisee kissojen kusi, niin käyttäydytään, että ei tarvitse tehdä mitään koska se haju menee muiden haitaksi rappuun eikä jää omaan kotiin. Iso osa näistä neuvoista tosiaan pätee ihan sukupuolesta riippumatta.

      Yleinen sääntö kenelle vain, että jos joku ei käyttäydy hyvin lemmikeilleen tai eläimillle ja kyse ei ole äkillisestä masennuksesta tai muusta äkillisestä sairaudesta, niin juoskaa äkkiä pakoon sellaista ihmistä. Jos mahdollista niin tehkää eläintensuojeluilmoitus, vaikka niistä harvoin on tarpeeksi hyötyä.

      Ulkonäöllä ei lopulta ole niin väliä kun oikeasti ihminen pitää itsensä ja ympäristönsa siistinä ja terveenä, koska ajan kanssa ihan tuollaiset perusasiat vetää puoleensa ihmisiä. Siihen saattaa mennä aikaa etenkin koska vaikein perusasia on: Tule toimeen itsenäisesti ja ole ok sen suhteen, että olet itseksesi.

      Kun pystyt olemaan itsenäinen, itsevarma ja sinut yksinäsi, niin se oikeasti parantaa myös jopa fyysisistä ulkonäköäsi.

      • Anonyymi

        Aikamoisen jäsennyksen sait kokoon aiheesta "millaiset miehet sinusta kiinnostuvat"? :)

        Noihin muihin juttuihin voisi heittää vastineen, että sellainen nainen olisi puolestaan hyvä, joka tajuaisi, että oma tunnemaailmansa ei - sukupuolesta huolimatta - ole yhtä kuin koko muu maailma ja sen ehdot laajoista periaatteista pienimpiin konkretioihin.


    • Anonyymi

      Herkät,kiltit ja empaattiset miehet. Myös miehet, joilla on ongelmia. Vedän heitä puoleeni. Itsekin alitajuisesti kiinnostun sellaisista miehistä.
      Toisaalta olen huomannut myös hieman suojelunhaluisten ja isällisten miesten kiinnostuvan minusta. Pidän sitä myös viehättävänä piirteenä, jos mies haluaa minusta huolehtia jollakin tasolla.
      Ehkä minussa on kaksi puolta, vahva ja hauras. Auttaja ja autettava. Niinkuin kai meissä kaikissa.
      Ulkonäöllisesti minusta kiinnostuneet miehet ovat olleet hyvin erityyppisiä.
      Kaikki kuitenkin olleet jollakin tasolla hyvin herkkiä miehiä.

      • Anonyymi

        Ok, kiinnostuisin luultavasti sinusta. t: mies


    • Anonyymi

      Ihan kaikenlaiset, eniten ehkä Tarzan tyyppiset ja lehmipojat, vähiten ehkä semmoset lemmikkikaupan pojat tyyppiset.

    • Anonyymi

      Minusta kiinnostuu kyllä selkeästi tietyn tyyppiset miehet: Ulkoilmaihmiset, liikunnalliset ja sellaiset kiltit ja kunnolliset. Ulkonäössä on sitten vaihtelua laidasta laitaan.

    • Anonyymi

      Sellaiset miehet jotka mahtailee materialla ja omistuksillaan. En tosiaan tiedä miksi, mutta se on häiritsevää ja yritän aina näyttää heille että minua ei osteta rahalla.

    • Anonyymi

      Pelimiehet valitettavasti.

      • Anonyymi

        Sama.


    • Anonyymi

      Suurimmaksi osaksi kännikalat. 😵 Kiva jotakin törkyjä ja ehdotuksia kuunnella. Kai mä oon ääliömagneetti.

    • Anonyymi

      Kunnolliset, enempiki introvertit miehet, ja niiden tarjonta tietenkin vähenee iän myötä kun useimmat kuitenki vakiintuu. Baareissa tietenkin niitä jännempiäki tapauksia, mutta hyvin harvoin, ehkä itse liian kiltin näkönen. Ei mitään yhteistä ulkonäöllistä piirrettä näissä miehissä ole ollut. Ei koskaan kuitenkaan näitä, joilla habitus viimesen päälle, nehän vaatii naiselta tätä barbityyliä. Itsellä kuitenki enemmänkin luonnollinen look. Näin jälkeenpäin ajatellen olisi kannattanut nuorempana enempi viettää aikaa erilaisissa harrastuksissa, kuitenki todennäköisintä niistä löytää samantyyppinen ihminen. Esim. kirjojen lukeminen ei siinä mielessä kovin hyvä harrastus.

      • Anonyymi

        Itse olen myös raivostuttavuuteen asti kiltin näköinen. Itseäni siis se kiltin näköisyys usein raivostuttaa. Ja silti minusta on nimenomaan pelimiehet jostain syystä kiinnostuneet. Tai sitten käy niinkin, että joku ensin tavallinen mies alkaa esittää seurassani pelimiestä. Tulkitsin eräästä miehestä, että kyse oli nimenomaan esittämisestä, koska ei hän aiemmin käyttäytynyt niin. Ei ollut kyse baarista, vaan arkielämän kuvioista. En ymmärrä mistä on kyse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse olen myös raivostuttavuuteen asti kiltin näköinen. Itseäni siis se kiltin näköisyys usein raivostuttaa. Ja silti minusta on nimenomaan pelimiehet jostain syystä kiinnostuneet. Tai sitten käy niinkin, että joku ensin tavallinen mies alkaa esittää seurassani pelimiestä. Tulkitsin eräästä miehestä, että kyse oli nimenomaan esittämisestä, koska ei hän aiemmin käyttäytynyt niin. Ei ollut kyse baarista, vaan arkielämän kuvioista. En ymmärrä mistä on kyse.

        Kuulostaa lähinnä joltain epävarmuudelta.

        En itse ymmärrä näitä "pelailijoita" ollenkaan, miehiä tai naisia. Siitä pelleilystä nyt ei ole mitään muuta kuin haittaa mihinkään asioihin. Haha.


      • Anonyymi

        Mikä muuten on tässä tapauksessa "kiltin näköinen"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä muuten on tässä tapauksessa "kiltin näköinen"?

        No minä ajattelen, että on semmoinen hömelön kiltin näköinen. Itse näytän sellaiselta hömelöltä, vähän kuin naispuolinen Jyrki Katainen.


    • Anonyymi

      Ulkonäöllä ei niinkään merkitystä mutta käytöksellä on. Ystävälliset ja fiksut sekä älykkäät miehet kiinnostavat. Samoin sellaiset, joilla pysyy vasara kädessä, niin sanoakseni. JOs nyt ulkonäköön pitäisi jotain kriteerejä laittaa niin, tumma ja sopusuhtainen.

      Minusta kiinnostuneet, ovat olleet laidasta laitaan, ei yhtä tyyppiä tai yhteisiä tekijöitä. Tosin, minulla on jo tumma kädentaitaja, ystävällinen ja kohtelias eikä ällissäkään mitään vikaa ole!

    • Anonyymi

      Vääränlaiset. Yleensä sellaset enemmän "uraorientoituneet" pukumiehet. Itse tykkään enemmän "nörteistä", olenhan itsekin sellainen. En vaan ehkä kauheasti näytä sellaiselta ... tiedän että pistän silmään siinä porukassa, jossa liikun.

    • Anonyymi

      Rikkaan oloiset pukumiehet. Niitä saa aina hätistellä kauemmaksi.

    • Anonyymi

      Sellaiset omistushaluiset, itsekeskeiset ääliöt. Olen se muovailuvaha josta haluavat muokata omansa.

    • Anonyymi

      Minusta ei kiinnostu kukaan, ei miehet eikä naiset, ei nuoret, ei vanhat, ei rumat eikä kauniit. Tämä johtuu siitä, etten liiku ihmisten ilmoilla ikinä.
      Käyn töissä 5 pvänä viikossa, omalla autolla, töissä ei ole muita kuin minä ja pomo, hän on nainen.

      Käyn keskimäärin kerran viikossa ruokakaupassa ja samalla reissulla kaupan vieressä olevassa kirjastossa. Kirjastossa ei yleensä ole ketään muita kuin naispuolinen työntekijä ja ehkä joku iäkkäämpi naisihminen. Kaupalla näen joskus jonkun tutun, moikkaan vaihdan muutaman sanan, se on siinä.
      Lenkillä käyn omassa metsässä koiran kanssa, siellä ei liiku ketään muita.

      En kaipaa parisuhdetta, en miestä enkä ketään toista kotiini. Yksin elellessä saan mennä ja tulla miten haluan, käyttää rahani miten lystään ja tehdä mitä haluan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3970
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3782
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3758
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      15
      2419
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2342
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1980
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1819
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1509
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe