Pelottavaa

Anonyymi

Hei,
Viime työpaikalla oli paljon työpaikkakiusaamista. Projekti päättyi, nyt työtön ja pelottaa hirveesti mennä takaisin työelämään.

Taloudellisesti olen kaiken saavuttanut (50v) mutta haluaisin kuitenkin olla normaali kansalainen.

Mitä te olette elämässä keksineet? Voiko välittää työkavereita?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nykyään joka firmassahan sitä työpaikkakiusaamista on. Kaipa se on joku suomalaisten työpaikkojen kulttuurijuttu, johon vain pitää tottua. Kaikkein paras on vain kokonaan ignoorata nämä kiusaajat ja keskittyä vain siihen omaan tekemiseen. Itselleni he ovat täysin näkymättömiä ja hyvin olen töissä viihtynyt :)

    • Anonyymi

      Tuo työpaikkakiusaaminen on se syy miksi moni on työtön, vaikka ne töissä olevat kiusaajat syyttää alkoholia, koska itse ryyppäävät niin oletus on, että kaikki työttömätkin niin tekee vähemmillä rahoillaan.
      Yksi iso syy nuorisotyöttömyyteen ja nuorten työkyvyttömuuteen on mielenterveysongelmat, jotka tuli koullutus- tai työpaikoilta, joissa heitä kiusattiin ja syrjittiin jo pelkästään sen takia, koska ovat nuoria. Kouluissakin oppillaat oppineet niiltä vanhemmiltaa kiusaamistavat.

      Tervetuloa nykyajan todellisuuten, jos sinulla on varaa tosiaan olla ilman töitä - ole ihmeessä ja suojele mielenterveyttäsi. Monet vain toivovat, että olisi tuollainen mahdollisuus, mutta myönnettäköön, että olet vanhempi kuin monet muut työpaikkakiusatut.. Joten sinulla on ollut onneksi aikaa saada itsellesi varakkaampi pohja, jotta voit pitää itsestäsi huolta.

      • Anonyymi

        Hyvä esimies/nainen osaa kohdella kannustavasti uutta työntekijää,osaa eläytyä toisen tilanteeseen eikä vaadi kohtuuttomuuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä esimies/nainen osaa kohdella kannustavasti uutta työntekijää,osaa eläytyä toisen tilanteeseen eikä vaadi kohtuuttomuuksia.

        Joskus tulee vastaan ihan hyviä esimiehiä, yleensä ei, mutta se kuinka hyvä on ei takaa mitään hänen esimiestaidoistaan yms. Miun viimeisin esimies oli todella mukava, mutta hukassa tehtäviensä suhteen. Onneksi työ oli sellainen, ettei hänen osaamattomuutensa aiheuttanut, että minua kiustattaisiin.. Koska työskentelin yksin.
        Suurimmaksi osaksi esimiehet on täysin hyödyttömiä tai jopa joillain tapaa itse kannustavat kiusaamista.


    • Anonyymi

      Suomalainen työelämä on mielisairaus itsessään.
      Perusteluna on se että kukaan ei tekisi päivääkään duunari ammatissa töitä ellei olisi olosuhteiden pakosta pakotettu tekemään sitä.

      Pomot ovat yli 90% täysin epäpäteviä ja nousseet asemaansa perseennuolennalla.
      Se jo kertoo olemattoman "johtamis tason" ja työpaikankin tason samalla kertaa.

      Ns. hyvät tyypit ovat perseennuolijoita ja kiusaajia sekä työnarkkareita joilla ei ole muuta elämää kun se duuni, juurikin siksi pitää aina olla syntipukki että saa itse päteä ja arvostusta perseennuolennalla pomon mileikis ja jopa ylennyksen pikku nilkiksi ja kiere on valmis kun samantyyppiset heput pyörittää hovia vuosesta toiseen.

    • Anonyymi

      projekti ja hanke töissä tilanne korostuu entisestään, jos olet vqhingossa saaut jotain kautta paikan tällaiseen alkaa hetimmiten tiåahtelemaan ylimääräistä työtä kun muut eivät viitsi omiaan tehdä
      Sitten alkaa turhanpäiväinen pompottelu taoisijaisilla homimlla on kahvinkeittoa roskien viemistä kopiointivastaavaa jnejnejne
      ja sitten vielä lisäksi selkään puukotusta v-tuiluapäin naamaa ja katsot sitten sivusta kun toiset istuksii takalistonsa lättänäksi viipyvät tauoilla määrämättömiä aikoja ja kuulet kun kaakatus lomamatkoista ja viikonloppu riennoista täyttää koko työpaikan,
      työntekeminen näille yli-ikäisille nuriso vandaaleille on toissijaista mutta palkasta nillitetään joka käänteessä ja omistaan toisten tekemät työt omiin nimiin.

    • Anonyymi

      Aloittajalle. Jos ole 50 v niin olet todennäköisesti ollut monessa työssä ja monessa eri työpaikassa. Nähnyt monenlaista sukankuluttajaa. Työpaikoissa ja kultuureissa on isojakin eroja. Ei joka firmassa suinkaan kiusata eikä nöyryytetä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe