Marin on erinomainen pääministeri

Anonyymi

Marin kiinnitti huomiota ihan oikeaan asiaan avatessaan keskustelua yritysten vastuusta. Äänestin siis ihan oikein, vaikka en siinä vaiheessa vielä tiennytkään Marinista tulevan pääministerin. Kerrankin meillä on ihan oikea pääministeri, joka on maan ja kansan asialla, eikä vain herrakerhon selänpesijä, kuten sieni.Sipittäjä oli.

Jaakko Hirvolan kommentti taas oli aivan naurettava. Hirvolan mielestä ilmeisesti se, että vientiteollisuus viitsii hoitaa edes oman osansa yhteiskunnasta, on mitä suurinta sankaruutta. Jaksavat maksaa jopa verotkin, että herrat ja vielä isommat herrat vientiteollisuudesta pääsevät aamuisin aurattuja teitä sankasillisille vientiteollisuuden työpaikoilleen, eikä heidän tarvitse ottaa kakaroitaankaan töihin mukaan, kas kun saavat ilmaisen ruuan ilmaisessa koulussa, ja yövuoron aikaan poliisi paimentaa niitä vientiteollisuus herrojen ja vielä sisomahaisempien herrojen kakaroita, ja eipä tarvitse Jaakonkaan käydä vaihtamassa välillä isoäitinsä vaippoja kiireisen vientiteolisuuden johtamisessa kuluvan työpäivänsä keskellä. Ehkä Jaakon eukko sentään pesee Jaakko-pojan paidan, vai pitäisikö pääministerin tai peräti presidentin tehdä se, että Jaakko ehtii täyspainoisesti johtaa vientiteollisuutta. Mutta varmasti Jaakon mielestä veroja pitäisi ainakin hänen itsensä maksaa vähemmän, onhan hän suuren isänmaallisen vientiteollisuuden palveluksessa.

Niin tosiaan, ja ihan ovat ilmastotavoitteisiinkin sitoutuneet, Ohhon sentään, kukaan muut varmaan eivät ole. Kyllä nyt siitä ainakin pitäisi vähintään kusenkeltaisen ruusun kunniamerkki ojentaa Jaakolle ja koko vientiteollisuudelle.

Ei ole vaikea arvata, että Jaakko-poju on dippa-inssi.. Jos ikänään lukee tai kuulee kannanoton, joka on liian tyhmä ollakseen edes koulupudokkaan aikaansaama, sen lähteeksi poikkeuksetta paljastuu diplomi-ingen-gör.

Luultavasti kaikki tämän maan taloudelliset ongelmat johtuvat vain siitä, että diplomi-insinöörin koulutus vastaa nykyisellään lähinä lobotomialeikkausta.

Ehdoton tukeni pääministerillemme tässäkin asiassa.

On täysin turha kiistää, etteikö Pesonen, arvatkaapa muuten mikä sekin pukumannekiinin koulutus muuten on, politikoinut ulostulollaan, vaikka tehtaan sulkemisesta olikin varmasti päätetty jo ennen koronakriisiä. Mutta nyt olisi ollut aika osoittaa suomalaista selkärankaa ja sanoa JP Morganin tiskivirkailijiolle suorat sanat ja toimia maamme tilanteen mukaan.

Mihin ihmeeseen muuten omasta mielestään lähinnä Jumalasta seuraava metsäteollisuus, varsinkin Nallen kaltaisen ka(i)kkivaltiaan omistama UPM, tarvitsee jotain kuppaista new yorkilaispankkia, jolla on maine lähinnä p*rsreikien magneettina? Kai rahaa nyt saa muualtakin, ja metsäteollsuuden luulisi pystyvän kustantamaan jptain omasta taskustaankin, ellei johtoporras ole sekin puusta veistettyä.

Aikooko UPM vielä osalllistua Afganistanin sotaankin? Sikäli kuin ei niin jo teekin.

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Marin on saanut vuodessa yli 60000 uutta työtöntä. Työnväistelijöistä tämä on hyvä asia?

      • Anonyymi

        Uskomaton urpo luulee että maailmanlaajuinen toisen maailmansodan jälkeen suurin kriisi koronapandemia on Sanna Marinin syytä =))


      • Anonyymi

        jep jep.. ja lahjoitti italian mafialle miljardeja, teki tarjouksen josta ei voi kieltäytyä.
        kohta mafia pomoilla on uudet Ferrarit että se siitä hiilinielusta sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskomaton urpo luulee että maailmanlaajuinen toisen maailmansodan jälkeen suurin kriisi koronapandemia on Sanna Marinin syytä =))

        Apurin tehtäviä hoidellen osallistuva henkilö joka hoitelee nolla taloutta kolmannensektorin virkoja pitävien mielestä oikein hyvin. Tekee mediaan mulkkasilmä vasurin kanssa ILMAISIA hyviä avauksia vähävaraisille, kyllä me selvitään tästä.


    • Anonyymi

      Pari päivää sitten luin kommentin koronaan liittyen, joka oli typeryydessään uskomaton. Kirjoittaja ei ilmeisesti ole lukenut uutisen uutista muutamaan vuoteen, puhumattakaan, että olisi perehtynyt tilastotietoon tai tutkimuksiin, jotka nekin ovat klikkauksen päässä.

      Kirjoittajaksi paljastui joku Raison pamppu, koulutukseltaan tietenkin diplomi-inssi.

      Ryyppäävätkö nuo idiootit aivonsa rusinaksi tyhmissä opiskelijailloissaan, vai onko valmiiksi dementoitunut yläpää kenties pääsyvaatimus alan koulutukseen? Töihin pääsee tietysti fuksipisteillä ja ne jotka eivät pääse niillä, pääsevät suhteilla, mikä tietysti on sama asia.

      Noita hölmöjä on nyt ollut vähän joka oksalla, aina pääministerin toimesta lähtien, ja se, mihin heidän kykynsä riittää, on tullut selväksi. Olisi toivottavaa ihan kaikenlaiset insinööritorvelot, diplomitorvelot mukaan lukien, keskittyisivät siihen ydinosaamiseensa eli mitoittamaan niitä ruuvejaaan ja pulttejaan ja pinoamaan bittejään binomeiksi, ja jättäisivät älyä vaativat tehtävät ihmisille, jotka niihin paremmin soveltuvat.

      Sellaisia tietysti oppilaat kuin opettajansakin. Jos tuotantotalouden professori ei osaa edes tilastotieteen perusteita, niin vielä surkeampia virologeja ovat sellaisen tauhkapään oppilaat.

    • Anonyymi

      Tyhmiä ovat ne, jotka eivät halua vallata tyhjiä tehtaita ja liiketiloja. Heillä toteutuisi se suuri unelma; ei idiootteja johtajia, ei typeriä luottamusmiehiä. Ei mitään tekemistä, tili tulee kun valtio lähettää mahtavan tehtaan omistajille suuren avustussäkin rahaa.
      Siinä on se unelmatyö, se sujuu lomineenkin kevyesti.

    • Anonyymi

      Aivan oikeassa oli. Elinkeinoelämä oli päässyt jo öykkäröinnin, vaatimisen ja duunarien kyykyttämisen makuun. PM uskalsi laittaa kapuloita siihen rattaaseen, että ei täällä sentään eletä kuin sika halmeessa.

    • Anonyymi

      Sanna Marin on tyhmin pääministeri tällä planeetalla , ja demarit voivat kommentteineen suksia vaikka hevon vittuun .

      • Anonyymi

        Katkeraa on persuviha. Korona ja siihen liittyvät tyhmät kommentit suistiit PS.n piikkipaikaltaan. Kyrsiihän semmottinen.
        Timo Soini oli parempi PS-puheenjohtaja. Pidetympi. Karismansakin vahvempi. Soini tulee vielä aikanaan kuin Feenikslintu


    • Anonyymi

      Eikä oo.

    • Anonyymi

      Aloitushan on täysi provo!

      No mitä tulee Marinin vaatimuksiin yritysten vastuusta NIIN eikös tunnu aika ihmeelliseltä puheelta kun ei montaa viikkoa ole siitä kun tyttö itse oli valmis antamaan 6 miljardia EU:lle rahaa jota kipeästi tarvittaisiin täälläkin!

      Ja mitähän se Tytteli Tuppurainenkin sano oman kansan edun ajattelemisesta - Sellainen hallitus meillä vaatii YKSITYISIÄ ajattelemaan oman kansan etua!

    • Anonyymi

      ÄLKÄä siis ÄLKÄÄ Hallitus välittäkö koulukiusaamisesta, se ei ole teidän asianne!
      Teidän pitää setviä suuria asioita, ei lasten pelileikkiriitoja!

      t. avaaja

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mikseivät vasemmistolaiset itse koskaan perusta niitä yhteiskuntavastuullisia menestyviä yrityksiä?

      • Anonyymi

        Eiköhän tämä debatti koske etenkin niitä yrittäjiä jotka ovat tottuneet olemaan vain saamapuolella. Bulvaaneja jotka vain imevät antamatta mitään takaisin. Niitä jotka häikäilemättömästi hyödyntävät Eu:n muka ehtymättömiä kassoja.


    • Anonyymi

      No nyt on avustajat jaksaneet sepustaa pitkän aloituksen.

      • Anonyymi

        Ja Eteläranta 10 Palace vastaa;)


    • Anonyymi

      Eipä kukaan osannut vastata pääministerin kysymyksiin. Kertoo paljon.

    • Anonyymi

      Parasta yhteiskuntavastuuta yritykseltä on toimia kannattavasti ja pitää huoli tulevaisuudenkin kannattavuudesta.

      Sitten oman tyylinsä muodostaa vasemmistolaisen ay-liikkeen pääomistama Kojamo, ent.VVO, joka tekee valtavaa voittoa verottomana keräämällä köyhien eläkkeet, sosiaalituet ja asumistuet vuokrina puolustuskyvyttömiltä eläkeläisiltä ja työttömiltä, joilla ei ole varaa omistusasuntoon.
      Näin härskiä bisnestä voi tehdä vain vähäosaisten edustajat ja jakaa taloudellista tukea sosialistisille puolueille, suurimpana SDP, joka pääsi valtaan 18,7 %:n kannatuksella. Lama-aikana Kojamo tekee vain alati paranevaa tulosta ja mikä on tehdessä, kun veronmaksajat maksavat.

      • Anonyymi

        Älä jaksa jauhaa passsskkaaa, Kojamo maksaa veronsa niin kuin muutkin yhtiöt. Sen sijaan osinkojen saajien joukossa on verosta vapaita yhdistyksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä jaksa jauhaa passsskkaaa, Kojamo maksaa veronsa niin kuin muutkin yhtiöt. Sen sijaan osinkojen saajien joukossa on verosta vapaita yhdistyksiä.

        Kojamosta omistaa 60% ay- liike, joka saa voittonsa verottomana. Vasemmistolainen ay-liike tukee SDP:tä ja Vasemmistoliittoa.

        Kojamon vuokralaiset ovat vähäosaisia, joilla ei ole varaa omistusasuntoon. Siksi he vuokralla asuvatkin. Eläkkeellä ja sosiaaliturvilla kituuttavat ja näistä rahoista Kojamo kerää voittonsa. Siinä ei pääministerin penäämää yhteiskuntavastuuta tunneta.

        Näistä pieneläjiltä kerätyistä rahoista se pääjohtajan miljoonapalkkakin kaavitaan kasaan. Eikä se Teollisuusliiton ( ent. Metalliliitto) puh.johtaja Riku Aallonkaan korvaus huono ollut Kojamon hallituksen puh.johtajana. Loput kymppitonnit sitten Rikulle kerättiinkin teollisuusliittolaisten jäsenmaksuista.


    • Anonyymi

      Tämä hallitus tulee historiankirjoituksessa osoittautumaan maan vahingollisimmaksi hallitukseksi. Uskomatonta on, että se ei ole pystynyt tekemään minkäänlaisia merkittäviä päätöksiä. Naisten jutut ovat pyörineet hanhien ruokinnan tasolla, samalla kun vanhukset kärvistelevät laitoksissa.

      • Anonyymi

        Paras mahdollinen hallitus, joten seuraavankin hallituksen pääministeri on Sanna Marin. Vituttaako tämä tosiasia sinua?


    • Anonyymi

      Tappiota tekevä demariyritys ei maksaisi kauan veroja eikä palkkoja.

    • Anonyymi

      Sinunlaisia alkaa olla enää harvassa (toivottavasti), taputa itseäsi oikein kunnolla selkään;D Seinälläsi on varmasti Marinin kuva, Vogue lehdestä ;DD Nuoruus ajan idolisi, hyvä niin;D
      Nauti vielä kun voit;D

      Ymmärrän, minäkin olen joskus ollut nuori, mutten....;D

    • Anonyymi

      KANSANTALOUSTIETEEN emeritusprofessori Vesa Kanniainen kritisoi yrityksiltä yhteiskuntavastuuta penännyttä pääministeri Sanna Marinia (sd) ”populismista ja hurskaista toivomuksista”.

      • Anonyymi

        Proffa myös kiistää että mitään yritysten yhteiskuntavastuuta ei enää tarvita ja voi vaatiakaan.
        Toisaalla kauppatieteessä kyllä tunnetaan ja opetetaan asiaa nimeltä Corporate citizenship joka juurikin kääntyy yritysten yhteiskuntavastuuksi. Onko tämä siis pelkkää sanahelinää ja savuverhoa?


    • Anonyymi

      Kun järjestöt eivät saa mitään esitystä tehtyä niin hallitukselta tulee Kiky kakkonen.

    • Anonyymi

      Tässähän alkaa kohta tuntemaan myötähäpeää pääministerin puolesta!

    • Anonyymi

      Avustajat taas omaa "rinsessaansa ja maan äitiä " kehumassa.

      Älkää noteeratko!

    • Anonyymi

      Senkun vaan maksat hölmö marinisi maksut.
      Me muut haluamme toisen pääministerin ja sanna saa mennä ruikuttamaan takasin ilman lupaa lupaamiaan rahoja. Suomalaiset ei maksa sun typerän sannasi hölmöilyjä.

    • Anonyymi

      Olipa hyvä tuo Arto Luukkasen uusin video (löytyy you tubesta nimellä).

      En laita linkkiä, kun se poistetaan.

      Katsokaa!

    • Anonyymi

      Niin muuten on. Monien EU-maiden poliitikot pitävät Suomen pääministeri Marinia yhtenä parhaista pääministereistä tällä hetkellä.

    • Anonyymi

      "Monien EU-maiden poliitikot pitävät Suomen pääministeri
      Marinia yhtenä parhaista pääministereistä tällä hetkellä."

      Jos niitä oikein noin montakin on, niin voisitkos mainita nimeltä yhden tällaisen kehujan?

      • Anonyymi

        Kyllä hyvyys on kaukana Marinista ainakin jos ajatellaan Suomen talouden hoitoa. On niin itsekeskeinen ja hyväinen ettei siihen sitten muita sovikkaan. Tyypillinen demaripimu jolla ei ole minkäänlaista hajua talouden hoidosta, velkaa...velkaa ja velkaa ja ajatuksena vain että kyllä yhteiskunta maksaa. Toi on tyypillistä demaripolitiikkaa ja juonessa mukana vihreät joille ei ole lainkaan tärkeää vanhusten tai ikä-ihmisten hyvinvointi, pärjääminen yleensäkään, yritysten pysyminen elinvoimaisina ja työllistäviä. Vihreiden päässä ei pyöri muut asiat kuin sukupuolineutraali, homous, lespous ja ilmasto sekä esim.valkoposkihanhet. Muita asioita tuo ryhmä ei kykene edes ajattelemaan.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe