Aihe

Onko Trump Demon of Mantsurian Candidate

Anonyymi

Jotkut ovat sitä mieltä että Usa:ssa jyllää Satanistinen demonien kasvava voima jossa Trump on kruunattu Pimeän Ruhtinaan palvelijaksi.Ja että Trump pitää salaisia demonisia messuja jossa rikkaat amerikkalaiset mustiin kaapuihin puettuina palvovat paholaista ja käyttävät huumaavia aineita ja sekaantuvat nuoriin lapsiin jotka on puettu enkeliasuihin ja uhraavat pieniä lapsia Lusiferille.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onhan vapaamuurareillakin omat salaiset looshit ja pimeät salit joissa on Jeesus nukke ja siihen pistetään neuloja ja uhrataan eläimiä ja harrastetaan seksiä alaikäisten tyttöjen ja poikien kanssa.Mustakaapuiset lukevat Mustaa Raamattua ja tekevät pilkkaa ihmisistä.

  • Anonyymi

   Vapaamuurareilla ja luciferisteilla sekä siionisteilla on samat tabat ja tavoitteet ihmisten suhteen eli rikkaiden rikastuttaminen entisestään ja köyhien orjuttaminen kaikin tavoin.
   Se on vanhojen imperiumien luoma maaimanjärjestys jota USA edelleen käyttää muita maita kohtaan littolaisineen.

   • Anonyymi

    Myös jesuiitat kuuluvat noihin salaseuroihin. Katolinen pappi, joka irtautui jesuiittajärjestöstä korkealta tasolta(vapaamuurarien tavoin hierarkinen rakenne), sanoi että ylimmällä astella vapaamuurarien johtaja on sama kuin jesuiittojen päämies.


  • Anonyymi

   Jokainen USAn presidentti on luciferistien, siionistien ja jesuiittojen päämies ja jos yrittää olla muuta niin saa napin otsaansa kuten Kennedyt.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   224
   14729
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13435
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9044
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6462
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   234
   3783