Aihe

Kummallinen mies

Anonyymi

Miksi mies haluaa aina tulla naisen kotiin? Mies ei ikinä käy kanssani ulkona, ja väittää syyksi köyhyyttään, ja siksi olemme tavanneet vain minun kodissani. Tuntuu vainoharhaisekta ajatella, että miehellä olisi muita naisia. Toinen kummallinen asia on, että mies ei ikinä soita minulle, kaikki yhteydenpito tapahtuu viestein, koska miehen mukaan puhelinlasku olisi hirveä, jos hän soittaisi minulle.

3

<50

  Vastaukset

  • Oma ihan eka reaktioni on, että ei halua tulla nähdyksi sun kanssa. Siihen taas eka mieleen tuleva syy on, että sillä on ainakin yksi muukin nainen. Ja kellä Suomessa muka on enää tollasia puhelinliittymiä, että kauhee lasku jos soitan sulle?

   No ... ehdota, että meette ulos kävelylle. Ei maksa yhtään mitään.

   Ehdota, että sinä soitat ... ei maksa yhtään mitään sille.

   Ehdota jotain sovellusta, jossa voi soitella ilmaseksi ... puhelut ei maksa mitään.

   Jos ei suostu noista mihinkään, niin anna kenkää. Se vaan pyörittää useempaa naista.

  • No et oo tosissas 😂 taidat tarinoida omiasi. Jos tuo olisi totta (epäilen) niin tervetuloa pelimiesten maailmaan

  • Tuo ulkona yhdessä käymisen välttely ei herätä kummastusta koska jotkut on sellaisia että eivät ole tottuneet sellaiseen.
   Tuo puhelin ja soittamisjuttu kuulostaa jo oudolta. Kaikki eivät tietty tykkää puhua puhelimessa... mutta joo tuossa edellä joku ehdotti hyviä vinkkejä. Mitä tapahtuu jos sinä soitat hänelle?
   Mietin että mitenhän tuo mies asuu? Yksin? Vai kenties vanhan äitinsä tms. Kyllä se vaimon mahdollisuuskin käy mielessä. Tai se että on kännissä tms haluaa kontrolloida tilanteen ettei puheluja tule. Epäilyksiä ja mietintää herää, ymmärrän kyllä, syystä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   691
   10545
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6662