Aihe

Mies, osoitatko aina kiinnostuksesi?

Anonyymi

Yritin herätellä keskustelua tästä tuossa yhdessä toisessa ketjussa. Ei tietenkään onnistunut. Kokeillaan uudestaan.

Mies ... miten, koska, kuinka nopeasti osoitat kiinnostuksesi naiselle (tai miksei miehellekin, jos miehet sinua kiinnostavat)?

Aika usein kuulee, että jos tarvii miettiä onko mies kiinnostunut, niin ei ole. Jos mies on kiinnostunut, niin hän vain töksäyttää sen ulos. Tuo "tieto" on ainakin itselleni juntattu tiukasti selkäytimeen ja se vaikuttaa varmasti omaan käytökseeni. Onko asia oikeasti noin yksinkertainen? Vai onko tässä ehkä kuitenkin jotain variaatiota miehestä riippuen?

Itse kyllä uskon näin olevan, noin periaatteessa. Uskon kyllä, että kiinnostunut mies osoittaa kiinnostuksensa. Haluaisin kuitenkin uskoa, että osa miehistä silti miettii kiinnostuksen osoittamisen mahdollisia seuraamuksia. Kuvittelen, että ainakin osa miehistä haluaa tietää onko nainen itsekin kiinnostunut. Että hän yrittää etsiä ja odottaa tälle vahvistusta, ennen kuin osoittaa omansa. Kuvittelen myös, että ainakin osalle miehistä on olemassa tilanteita, joissa kiinnostusta ei olisi soveliasta osoittaa. Onko vain vanhojen Hollywood hömppien luomaa harhaa, että joskus mieskin voisi olla arka lähestymään ja hidas aloitteissaan?

2

66

  Vastaukset

  • Miksei mies voisi olla arka lähestymään ja hidas aloitteessaan?
   Näin naisena mietin joskus samaa ja melko varma että vahvat tunteet heitäkin hidastavat mutta voin olla väärässäkin.. Ei se tunteiden ilmaisu kaikille ole helppoa!

  • No en ainakaan ite ole mitenkään kovin suora ja sinällään päällekäyvä, jos niin haluaa ajatella. En lähde siihen leikkiin, jossa laukaisen kaiken suoraan kasvoille, ellei toinen osoita jotain mielenkiintoa myös. Ei, ei tule töksäytyksiä, ei ole tullut edes silloin, kun olen ollut todella liekeissä. Varmasti toiset tekevät niinkin, kukin tavallaan.

   Itse ennemmin hakeudun miellyttävän naisen seuraan enkä haluaisi lähteä pois, mikä näkyy varmasti. Olen paikalla, läsnä, juttelen, muutakin kuin olisi tilanteeseen liittyen tarpeellista, tutustun siinä mielessä. Jos vastakaikua tulee, asia etenee omaa tahtiaan ja jossain kohtaa on ehkä paikallaan lähestyä suoremminkin, millä tavoin nyt milloinkin.

   Ja on, sellaisia tilanteita on, joissa en koe soveliaaksi osoittaa kiinnostustani. Esimerkiksi työelämässä, arkisessa ryhmätilanteessa se ei ole soveliasta mielestäni. Jos ollaan kahden kesken tai muuten hyvin tiiviissä pienemmässä ryhmittymässä, niin sitten kyllä, mutta sekin tilanteen mukaan.

   Ainakin itselleni tuossa on tiettyjä kehyksiä tai pelisääntöjä, mitä tehdään ja mitä ei tehdä. Ja kyllä, todellakin kaipaan vahvistusta sille, etten ole yksin tunteitteni kanssa, muuten leikki jää kesken, vain kuuman puuron kiertelyksi ja se puuro kyllä kylmenee aika vikkelästi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   685
   10385
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   6516