Aihe

Mitä tarkoittaa kun mies haluaa olla yksin

Anonyymi

Olemme olleet erossa noin kolme kuukautta. Olen alkanut kysellä joko palattaisiin yhteen. Mies sanoo että hänellä on nyt niin hyvä olla yksin. Ja haluaa ehdottomasti jatkaa tätä ihanaa yksin oloa eikä halua minua luokseen. Ehkä joskus myöhemmin.

14

115

  Vastaukset

  • Onko pitkä suhde takana? Voi olla että ero on se mitä haluaa ei osaa sitä suoremmin sanoa jos tuo yksin olosta nauttii. Tuskin hänellä uutta on ainakaan!

   • 8 vuotta ja sinä aikana yksi puolen vuoden ero


   • Anonyymi kirjoitti:

    8 vuotta ja sinä aikana yksi puolen vuoden ero

    "Ai wanttu bii aloun"

    har!!1+++++


  • No sitä ettei halua suhdetta, älä jää roikkumaan missään "myöhemmin" toivossa. Jatka sinä eteenpäin

  • Jatkat omaa elämää eikä kyselyitä toisen perään. Jos hänellä jotakin kiinnostusta vielä on, se kummasti viriää kun antaa toisen kunnolla olla rauhassa ja tuntea mitä on olla yksin, kun toinen ei tunnu olevan jossain odottamassa.

  • monesti naiset pyrkii kieltämään miehiltä omat harrastukset ja miehen pitäisi vaan palvoa maata naisen jalkojen alla 24/7 ilman mitään muuta elämää :/ + muu naisten kaakatus ja rasittava draamailu yms.
   Mies lienee havainnut miten on rauha talossa ilman naista, stressi helpottaa, olo on levollinen, saa puuhailla omien harrastusten parissa mielinmäärin, jne.

   Itse olen viihtynyt aina erittäin hyvin omissa oloissani enkä ole koskaan edes seurustellut. Tiedän että siitä ei tule mitään, en jaksaisi varmaan yhtä viikkoa elää jonkun kanssa.

  • Olen kyllä antanut puuhastella omia esim autotallissa ja mennä omia menoja. En ole paljon perään soitellut. Nyt kun asutaan erillään, huomaan uuden piirteen itsessäni. Olen alkanut soittamaan monta kertaa päivässä ja sekös ärsyttää. Ollaan kuin teini ikäiset mies lyö luurin korvaan ja suuttuu kun soittaa takaisin ja sitten ei enää vastaa. Kyllä yli 40 vuotiaiden pitäisi jo osata hoitaa asiat asiallisesti. Miksi mies käyttäytyy noin ?

   • Kyllä minuakin ärsyttäisi jos monta kertaa päivässä soitetaan suurinpiirtein tyhjänpäiväistä. Etkö voi edes sähköpostiviestiä laittaa, mies vastaa sitten kun joutaa, mutta puhelu keskeyttää ärsyttävästi kaiken juuri sillä hetkellä. Olen itse alkanut suurinpiirtein vihata puhelinta...


  • Jos olette eronneet, ja mies sanoo, että hän viihtyy hyvin yksin, niin mitä järkeä sun on sille koko aika soitella. Eihän sulla mitään oikeaa asiaa miehelle kuitenkaan ole, mangut vain sitä takaisin. Ei se enää tule takaisin. Lopeta soittelu, anna olla, teidän parisuhde on ohi, förbi, mennyttä. Piste.

  • Minustakin selkeä tapaus, älä soittele toiselle, jätä rauhaan? Ehkä häntä ärsyttää soittelusi ym. Haluaa omaa rauhaa? Anna hänen soittaa seuraavaksi sinulle?

  • Sillä on jo uusi kierroksessa. Sinä olet varalla, jos tämän uuden ei lähdekään lentoon.

  • Kyllä kateutta riittää yksin eläjällekin, ei se kesken lopu.

  • Ei sillä välttämättä ole ketään muuta, ei vaan halua elää sinun kanssa enää yhteistä elämää juuri nyt tai koskaan, ei varmaan vielä tiedä kumpaan suuntaan kallistuu.

   Älä soittele, älä kysele kuulumisia, jätä mies rauhaan ja tee sinäkin mitä haluat. Te olette eronneet, käy bailaamassa, aloita uusi harrastus, aloita opiskelu, muuta vaikka ulkomaille sitten kun korona hellittää. Hae elämäsi sisältö muualta kuin kyseisestä miehestä.

   Mies ottaa sinuun yhteyttä jos/kun haluaa, tai sitten ei ota.

  • No mitähän se vois tarkottaa ... mites olis vaikka, että hänen on hyvä olla yksin. Hän ei halua olla sinun kanssasi. Anna hänen olla rauhassa. Älä soittele, älä kysele, älä ota yhteyttä. Älä usko mihinkään ehkä myöhemmin -juttuihin. Siirry eteenpäin, elä omaa elämääsi. Voihan se olla, että hän alkaakin myöhemmin kysellä sinua takaisin. Ei kannata kuitenkaan pidättää henkeään odotellessa. Sitäpaitsi, haluaisitko todella tuollasen miehen takaisin?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   691
   10545
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6662