Aihe

Siivoaminen

Anonyymi

Mitä pitäisi ajatella. Asuttiin yhdessä viisi vuotta ja hoidin siivoamisen ja mies oli tyytyväinen. Sitten mies halusi erota syynä huono siivoaminen.? Muutin pois ja sen jälkeen mies tuli uuteen kotiini arvostelemaan, miten huonosti olen siivonnut.. sanoi hankkineensa entiseen kotiin siivoojan ja kehui, miten siistiä ja ihanaa hänellä nyt on.. aikaisemmin ei tosiaan ollut kiinnostunut siivouksesta..

7

<50

  Vastaukset

  • Ehkä et osaa siivota.

   • Aikaisemmin ei ollut mitään sanomista.. onko siivous tärkein asia suhteessa


  • No tuskinpa siivominen on eron todellinen syy. Jos mies olisi muuten todella halunnut pysyä yhdessä, mutta VAIN siivoaminen risoi, niin olisi hommannut sen siivoojan jo aikasemmin. Mitä ihmettä se ylipäänsä sun kämpässäs tekee? Tule tarkastaan, että onko siivottu?

   • Ei ole missään säännöissä sanottu, että siivoaminen on vain naisen homma.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole missään säännöissä sanottu, että siivoaminen on vain naisen homma.

    Kuka niin on väittänyt? Aloittajan miestä kuitenkaan ei selvästikään ole kiinnostanut siivota itse, eikä ilmeisesti kiinnosta edelleenkään. Vai miksi muuten palkata siivooja?

    Erossa nyt ei selvästi kuitenkaan ole millään tavalla kysymys siivoamisesta. Sillä kuten sanoin, niin muuten se siivooja olisi palkattu jo aiemmin.


  • Se katto siinä aluksi pinkkien lasien takaa sitä sun sikailuas, ja sitte ku alkuhuuma oli ohi, se sinnitteli vielä muutaman vuoden. Ei kukaan halua asua sikolätissä. Opettele nyt tässä välissä siivoomaan, ennen uutta miestä, niin saat pidettyy sen tyytyväisenä.

  • Seuraavalla kerralla kun alkaa kehumaan palkkaamaansa siivoojaa, kysy miksi ei palkannut kun työsi jälki alkoi tympimään?

   Villi arvaukseni on, se palkattu siivooja on miehen uusi naisystävä, mutta ei kehtaa sanoa.

   ps. tuttavani vaimo kirjoitti avioerohakemukseen "tullessani töistä, mieheni haisee oluelta". Vaikka oli löytänyt uuden miehen ennen eroa. "Rakkaus vain loppui" olisi ollut rehellisempi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   691
   10564
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6683