Aihe

Tapaamiset

Anonyymi

Mies halusi erota tosi nopeasti.. Kaikki oli hyvin vielä vielä viikkoa eroa.. 8 vuotta ollaan latu. Lupasintulla käymään ja puhumaan asioista ajan kanssa.. kohta on mennyt 5kk ja mies ei pysty keskustelemaan 5-10 minuuttia kauempaa. Saattaa lähteä kesken lauseen ja ajaa autollaan pois. Ihan hirveä henkinen kärsimys kun ei pääse keskusteleminen. Iltaisin ja viikonloppuisin on kiire ja päivällä on töissä kiire..

1

<50

  Vastaukset

  • 5 kk olette olleet jo erossa. Mitä keskustelemista tuossa enää on. Mahdollisuutta yhteiseen elämään ei ole, mies ei halua olla kanssasi, tai pysty olemaan kanssasi, samassa huoneessa varttia pidempään.

   Ihan sama miksi olette eronneet, ei siitä tarvitse keskustella.
   Mies ei halua sinua enää elämäänsä, ei edes hetkeksi. Ihan sama mitkä ne syyt siihen on. Hyväksy tilanne, sulje mies muistojen lokeroon, hän kuuluu menneisyyteen, jatka elämääsi toiseen suuntaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   691
   10545
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6662