Mikroneulaus hoitotuotteet

Anonyymi

Olen käynyt kosmetologilla mikroneulauksessa vuosia sitten. Hän ei tehnyt neulausta koskaan yli 0.2 mm rullalla. Oli sitä mieltä, ettei pidemmistä enempää tehoa. Nyt olen hankkinut itselleni 0.5 mm rullan, haluaisin hävittää muutamia aknen kuoppa-arpia. Vielä en ole aloittanut, mutta nyt voisi talvea vasten, kun ei ole vaaraa auringosta. Muutama kysymys herää, vaikka monta blogia aiheesta lukenut. Käykö mikä tahansa apteekin desinfiointiaine rullan desinfiointiin? Jossain varoiteltiin, että neo amisept irrottaa neulat. Minulla on pharmacaren desinfiointiainetta muista syistä. Käykö se? Septidiniä ei vissiin myydä enää. Kävisikö myös 60% alkoholi? Entä pitääkö iho myös desinfioida? Itse varmaan tekisin varulta. Rullataanko puhdasta ihoa ja sitten vasta hoitotuotteet? Kosmetologillani oli Btb13 tuotesarja. Voisin sen hankkiakin. Tällä hetkellä kuitenkin kaapissa bm:n seerumi ja päivävoide, sekä Evolven hyaluroniseerumi. Käykö nuo jälkihoitoon miten hyvin, jos käyttäis ensin pois?

3

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse olen rullannut silmänympärysihoa 0,5 mm:n rullalla ja muuta kasvojen ihoa 0,75 mm:n rullalla. Desinfiointiaineena on ollut chloramine-t- jauhe, joka sekoitetaan veteen. Varmaan käy joku muukin aine. Tilasin aineen samalla, kun tilasin rullat. Olen ensin puhdistanut ihon normaalisti ja desinfioinut sen neo-amiseptilla. Rullauksen jälkeen olen pikaisesti huuhdellut kasvot vedellä ja levittänynyt iholle bellavitaa. Itsestäni on tuntunut, että jälkihoitotuotteen pitää olla kohtuullisen täyteläinen ja rauhoittava voide, koska iho tuntuu ainakin itselläni käsittelyn jälkeen pinkeältä ja sitä kuumottaa. Tätä tosin ei kestä kauan aikaa.

      Rullasin yhteen aikaan säännöllisesti, mutta nyt on ollut olosuhteiden pakosta pitkä tauko. Iho on kieltämättä ainakin rullauksesta seuraavana päivänä hehkeämmän näköinen, mutta en nyt mitään ihmeellisiä muutoksia ole huomannut. Tosin ei ole mitään ennen ja jälkeen kuvia, joten hieman vaikea sanoa. Aknearpia on minullakin jonkin verran, mutta ei häiritsevästi. Joten en osaa sanoa, onko niissä tapahtunut mitään tasoittumista.

      Joka tapauksessa aion taas jatkaa rullausta jossakin vaiheessa. Sattuuhan se jonkin verran, mutta omalla kipukynnyksellä kestän ilman mitään puuduttavia voiteita :)

    • Anonyymi

      Itsekin olen käyttänyt pidempiä piikkejä, kuin kotikäyttöön suositellaan. Eka kerran mikroneulasin varmaan 20 vuotta sitten, ja se sattui silloin kauheasti. Välillä on pitkiäkin taukoja, kunnes teen muutaman sarjan neulauksen. Ilmeisesti iho "muistaa" neulaukset, eli kun niihin on tottunut, niin ne kestää paremmin.

      Olen puhdistanut neulaustelan kuumalla vedellä, en ole siihen koskaan käyttänyt desinfiointiainetta. Nyt korona-aikaan tuotteissa on ollut saatavuuspuutteita. Olen jonkun kerran puhdistanut ihoni ihan vain saippualla ja viimeisen kerran käytin käsihuuhdetta, mutta huuhdoin ihon sen jälkeen vielä vedellä (en halunnut, että glyseroli jää iholle). Käsihuuhde tuntui hengityksen kannalta paremmalta kuin Neo-Amisept. Neo-Amiseptiä ei kai saisi hengittää, se on myrkyllisempää kuin tavallinen alkoholi.

      Eli en ole saanut mitään infektioita, vaikka en ole käyttänyt rajuja puhdistusaineita. Tosin muuten olen pyrkinyt pitämään puhtaudesta huolta.

      Joskus olen laittanut iholla erilaisia seerumeita neulauksen jälkeen, joskus vain rasvannut täyteläisellä voiteella. Viimeksi käytin ihan karikevoita, ja hyvältä tuntui. Iho on siistin näköinen, pari päivää sitten neulattu, ei uskoisi.

      Itse toivoisin, että mikroneulauksen tehoista olisi joku tieteellinen oikea tutkimus saatavilla. Tuntuu, että nykyään taas moni suhtautuu negatiivisesti neulaukseen. Välillä se oli kovinkin muodikasta. Itse harkitsen, että kävisin joskus laseroinnissa (ikääntymisen vuoksi). Kallistahan se on. Mutta jos mikroneulaus oikeasti lisää kollageenin tuotantoa, en viitsisi tuhlata vähiä rahojani laserointiin, vaan olisin aktiivisempi neulauksen suhteen. Harmi, kun oikeasti ei tiedä.

      • Anonyymi

        Kirjoitusvirhe, eka kerran neulasin noin 10 vuotta sitten.

        Noista neulausteloista sen verran, että kaikkein lyhin tuskin vaikuttaa muuta kuin ihoa kuorivasti. Sellainen tuntuma itselläni ainakin on. Tosin sillä on hyvä aloittaa, kun ei ole vielä tottumusta.

        Jos on tarkoitus aktivoida kollageenin tuotantoa (niin kuin useammilla on), niin lyhyet neulat voivat olla hyödyttömiä. Ihon paksuus vaihtelee ihmisten välillä, ja esim. aurinko paksuntaa ihoa. Eli neulat eivät edes yletä ihan ihon pintakerrosta syvemmälle. Näkeehän sen siitäkin, tuleeko telatessa kertaakaan verta. Itselläni ei juuri mistään kohtaa tule.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6519
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3759
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      190
      3654
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2846
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2539
    6. 292
      2307
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      112
      1518
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe