Aihe

Kun miehellä ei ole aikaa

Anonyymi

Olin miehen kanssa, joka teki koko ajan töitä.. kun yritin soittaa oli kokoajana kiire.. ei ollut aikaa minun kanssa jutella edes 5 minuuttia. 1 minuutti korkeintaan. Kyllähän siinä tuli se tunne, että kaikki muu on tärkeämpää. Minulle voi näyttää negatiiviset tunteet , mutta muille ollaan ystävällisiä ja hyviä kavereita.. minulle ollaan vihaisia, jos soittelen ja vien hänen kallisarvoista aikaa 1 minuuttia kauempaa

2

<50

  Vastaukset

  • Miksi soittelit hänelle työaikana?
   Kai teillä oli ns. yhteinen koti tai paikka jossa mies kävi työhommiensa välissä kääntymässä. Olisit jutellut silloin kun mies oli samassa tilassa kanssasi ja antanut hänelle muina aikoina työrauhan.

  • Ystävä hyvä.

   Työaika on rahallista korvausta vastaan työnantajan oikuille luvattua aikaa. On tietysti kiva, jos sen puitteissa on mahdollista välissä huokaista ja soitella läheisilleen, mutta kaikille se ei ole mahdollista ilman, että työ kärsii.

   Tottakai oikeasti tärkeistä asioista voi ja pitää soittaa, mutta esimerkiksi tiedustelu mitä kulta haluaisit ruoaksi illalla on jo heikoilla jäillä.

   Olin naisen kanssa, jonka oli vaikea ymmärtää edellisiä sekä sitä, että minulla on oikeasti useimmiten todella kiire töissä ja työpuhelimeni on varsin aktiivinen laite.

   Tein tuolloin paljon töitä, mutta joka päivä oli yhteistä aikaa, useimmiten useita tunteja ennen nukkumaan menoa. Ja viikonloput olivat vain yhteistä aikaa, mutta ilmeisesti se kaikki ei ollut riittävästi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   691
   10545
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6662