Aihe

Nuorimies ja vanhempi nainen

Anonyymi

Tavattiin 10v. sitten ensimmäisen kerran, vuosien mittaan nähty lähinnä pikaisen sekin merkeissä. Välillä ollut parinkin vuoden tauko, vaan mies aina viestitellyt silloin tällöin ja kysellyt kuulumisia (lähinnä öisin ja humalassa), vaikka on tiennyt, ettei mahdollisuutta tapaamiseen ole samantien (välimatka). Koskaan ei ole oikein juteltu kunnolla meidän jutusta paitsi tyyliin, että naisena olen tehnyt selväksi kyseessä olevan vain seksisuhde. Mies kuitenkin kysellyt lapsesta ja muutoin kuulumisia.

No, reilu viikko sitten istuttiin alas ensimmäistä kertaa ajan kanssa ja juteltiin. Ilta oli todella hauska molempien mielestä ja mies ylisti minua ihanaksi, kertoi miten on ihana halata ja on turvallinen olo. Kaikki oli todella upeaa paitsi - seksi yllättäen ihan sähläystä (3 krt ja mies tuli joka krt todella nopeasti, eikä se oikein kuulemma tuntunut miltään, päätyi pyytämään anteeksi). Aamulla ensin oli todella mukavaa, sitten yhtäkkiä aivan jäätävää ja tyypillä tuli kiire kotiin. Kiitti siitä, miten oli ollut todella kiva jutella, mutta näytti melkein vihamieliseltä lähtiessään.

Ilta oli kiva, eikä minua tuo pieleen mennyt seksi niin haittaa. Ekaa kertaa voisin vihdoin ajatella, että tästä voisi olla muuhunkin kuin seksisuhteeksi. Vaan heppu ei ole edes avannut lähettämiäni viestejä messengerissä. Mukava ja ihmisistä välittävä ihminen, vaan nyt yhtäkkiä - aivankuin minua ei olisi enää edes olemassa. Olen hämmentynyt. Mitäköhän ihmettä tässä nyt tapahtui...kannattaa kai vaan nyt sitten kaverin antaa olla ja unohtua? Aika sääli. (Olen itse 40+, mies 30+).

14

114

  Vastaukset

  • Sai mitä tahtoi. Häpeää surkeaa suoritustaan. Et kuule hänestä enää koskaan. Etkö ole oppinut miehistä mitään? Unohda ja siirry seuraavaan. Tsemppiä.

   • Hmm, ei miehet yleensä käyttäydy kanssani noin. Olen tottunut siihen, että viestittelevät perään vuosia ja haikailevat (kuten tämäkin teki). No, ehkä tämä on erilainen tapaus. Tai sitten mun parasta ennen- päivämäärä on mennyt vanhaksi :D

    ap


  • Sellaisia ne miehet usein ovat, kun saavat niin häipyvät.

  • Eipä kiinnosta paljon nuoremmat, ei ole koskaan kiinnostanut sillä tavalla, eikä muutenkaan että suhteeseen haluaisin. Omanikäinen on paras vaihtoehto, on saman verran elämänkokemusta ja katsoo maailmaa samanikäisillä silmillä. Se on hyvä asia parisuhteessa.

   • Niin, ei muakaan yleisesti kiinnosta. Tässä ihmisessä oli vaan jtn hyvin erityistä...vaikka toisaalta en koskaan antanut lupaa ajatukselle, että hommasta olisi voinut kehkeytyä sen suuremmin mitään.

    Taisin tajuta liian myöhään, että jutussa olisi ollut potentiaalia. Tai sitten me ollaan molemmat samanlaisia:kun toinen lähestyy, niin toinen loittonee ja sitten taas toisinpäin.

    Vaan no, oli miten oli, niin se taisi olla sitten siinä.


   • Tuokin ei kiinnosta nuoremmat oli sangen hauska vastaus. Miten jonkun toisen kiinnostus liittyy alottajan aiheeseen ja kysymykseen. Tietty voi kertoa mistä itse pitää.
    Mua kiinnostaa retkeily kauniina päivänä ja aamuisin syön kaurapuuroa. Sitten käyn yleensä vessassa.


  • Sekin merkeissä? Raha vaihtanut nopeasti omistajaa?

   • Seksin 👍 - toi oli kirjoitusvirhe (automaattinen "korjaus). Eli kunhan on sekstailtu.
    Ap


  • Kyllähän se nuorempi jannu "maistuu" vanhemmalle eukolle namilta. Sinä siis lypsit kaveria ja haluaisit jatkaa samaa polkemista?

   • No yök. Ei, kun oli ihanaa olla hänen lähellään. Ja olisin mieluusti jatkossakin. Vaikka enemmänkin.

    Ap


  • "Aamulla ensin oli todella mukavaa, sitten yhtäkkiä aivan jäätävää ja tyypillä tuli kiire kotiin. Kiitti siitä, miten oli ollut todella kiva jutella, mutta näytti melkein vihamieliseltä lähtiessään."

   Älä soittele perään. "Erittäin yleisestä persoonallisuushäiriöstä" kärsivä meni täysin sekaisin kun tajusi että kerrot sen surkeista sänkytaidoista kaikille kavereilles. Kirjoititkin sitten ihan nettiin asti :P Jos herrasta kuuluu niin luultavasti promilleja on ainakin kaksi alla että pääsee taas jumala paskanpuhuja rooliinsa sisään.

   • Oho, oiskohan noin.. 😕 Oli miten oli, en varmaankaan enää ota yhteyttä.


  • Hmmm...joskus miespuoliset kaverit sanoneet että seksin harrastaminen vaikeutuu kun on tunteita.
   Toisaalta voi olla että sitä vitutti kun selkee seksisuhde muuttui astetta syvemmäksi ja pelkää että alat nyt vaatimaan seurustelua ja uskollisuutta.
   Mistä noista tietää. Yksinkertaisin vastaus on usein totuus, ottaen huomioon että miehen toiminnan lähtökohta on hänen oma mukavuutensa, miehet on itsekkäitä otuksia.
   Oikea peliliike sulta on pitää hiljaiseloa, ottaa se yhteyttä jos jotain haluaa.

   • Joo. Ja tein sen verran salapoliisityötä, että lueskelin vanhaa päiväkirjaani vuosien takaa. Heppu on ennenkin tehnyt samankaltaisen vihaisen lähdön mun luota mukavan kohtaamisen päätteeksi (en vaan muistanut sitä) ja sitten kuitenkin taas päätynyt lähettelemään viestejä vuosi tolkulla. Samoin kymmenisen vuotta sitten ei yhtäkkiä vastannut mitään, sitten kun nähtiin ja kysyin asiasta, sanoi, ettei vastannut mitään, kun ei tiennyt mitä vastata (en kyllä muista mitä silloin olen viestitellyt, en ainakaan ehdotellut mitään vakavampaa).

    En ole mikään mestarisitoutuja itsekään, naiseksi vietän varsin itsenäistä elämää. Se sopii mulle. Mutta silti muita ihmisiä voi kohdella huomioivasti. Näemmä kyllä jäbä pääsee samaan maaliin olemalla ajoittain kusipää. Eli miksi toisaalta tsempata :D

    Mielenkiintoinen ihminen. Katotaan, mitä seuraavaksi keksii, vai keksiikö enää mitään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   690
   10490
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6607