Nuorimies ja vanhempi nainen

Anonyymi

Tavattiin 10v. sitten ensimmäisen kerran, vuosien mittaan nähty lähinnä pikaisen sekin merkeissä. Välillä ollut parinkin vuoden tauko, vaan mies aina viestitellyt silloin tällöin ja kysellyt kuulumisia (lähinnä öisin ja humalassa), vaikka on tiennyt, ettei mahdollisuutta tapaamiseen ole samantien (välimatka). Koskaan ei ole oikein juteltu kunnolla meidän jutusta paitsi tyyliin, että naisena olen tehnyt selväksi kyseessä olevan vain seksisuhde. Mies kuitenkin kysellyt lapsesta ja muutoin kuulumisia.

No, reilu viikko sitten istuttiin alas ensimmäistä kertaa ajan kanssa ja juteltiin. Ilta oli todella hauska molempien mielestä ja mies ylisti minua ihanaksi, kertoi miten on ihana halata ja on turvallinen olo. Kaikki oli todella upeaa paitsi - seksi yllättäen ihan sähläystä (3 krt ja mies tuli joka krt todella nopeasti, eikä se oikein kuulemma tuntunut miltään, päätyi pyytämään anteeksi). Aamulla ensin oli todella mukavaa, sitten yhtäkkiä aivan jäätävää ja tyypillä tuli kiire kotiin. Kiitti siitä, miten oli ollut todella kiva jutella, mutta näytti melkein vihamieliseltä lähtiessään.

Ilta oli kiva, eikä minua tuo pieleen mennyt seksi niin haittaa. Ekaa kertaa voisin vihdoin ajatella, että tästä voisi olla muuhunkin kuin seksisuhteeksi. Vaan heppu ei ole edes avannut lähettämiäni viestejä messengerissä. Mukava ja ihmisistä välittävä ihminen, vaan nyt yhtäkkiä - aivankuin minua ei olisi enää edes olemassa. Olen hämmentynyt. Mitäköhän ihmettä tässä nyt tapahtui...kannattaa kai vaan nyt sitten kaverin antaa olla ja unohtua? Aika sääli. (Olen itse 40 , mies 30 ).

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sai mitä tahtoi. Häpeää surkeaa suoritustaan. Et kuule hänestä enää koskaan. Etkö ole oppinut miehistä mitään? Unohda ja siirry seuraavaan. Tsemppiä.

      • Anonyymi

        Hmm, ei miehet yleensä käyttäydy kanssani noin. Olen tottunut siihen, että viestittelevät perään vuosia ja haikailevat (kuten tämäkin teki). No, ehkä tämä on erilainen tapaus. Tai sitten mun parasta ennen- päivämäärä on mennyt vanhaksi :D

        ap


    • Anonyymi

      Sellaisia ne miehet usein ovat, kun saavat niin häipyvät.

    • Anonyymi

      Eipä kiinnosta paljon nuoremmat, ei ole koskaan kiinnostanut sillä tavalla, eikä muutenkaan että suhteeseen haluaisin. Omanikäinen on paras vaihtoehto, on saman verran elämänkokemusta ja katsoo maailmaa samanikäisillä silmillä. Se on hyvä asia parisuhteessa.

      • Anonyymi

        Niin, ei muakaan yleisesti kiinnosta. Tässä ihmisessä oli vaan jtn hyvin erityistä...vaikka toisaalta en koskaan antanut lupaa ajatukselle, että hommasta olisi voinut kehkeytyä sen suuremmin mitään.

        Taisin tajuta liian myöhään, että jutussa olisi ollut potentiaalia. Tai sitten me ollaan molemmat samanlaisia:kun toinen lähestyy, niin toinen loittonee ja sitten taas toisinpäin.

        Vaan no, oli miten oli, niin se taisi olla sitten siinä.


      • Anonyymi

        Tuokin ei kiinnosta nuoremmat oli sangen hauska vastaus. Miten jonkun toisen kiinnostus liittyy alottajan aiheeseen ja kysymykseen. Tietty voi kertoa mistä itse pitää.
        Mua kiinnostaa retkeily kauniina päivänä ja aamuisin syön kaurapuuroa. Sitten käyn yleensä vessassa.


    • Anonyymi

      Sekin merkeissä? Raha vaihtanut nopeasti omistajaa?

      • Anonyymi

        Seksin 👍 - toi oli kirjoitusvirhe (automaattinen "korjaus). Eli kunhan on sekstailtu.
        Ap


    • Anonyymi

      Kyllähän se nuorempi jannu "maistuu" vanhemmalle eukolle namilta. Sinä siis lypsit kaveria ja haluaisit jatkaa samaa polkemista?

      • Anonyymi

        No yök. Ei, kun oli ihanaa olla hänen lähellään. Ja olisin mieluusti jatkossakin. Vaikka enemmänkin.

        Ap


    • Anonyymi

      "Aamulla ensin oli todella mukavaa, sitten yhtäkkiä aivan jäätävää ja tyypillä tuli kiire kotiin. Kiitti siitä, miten oli ollut todella kiva jutella, mutta näytti melkein vihamieliseltä lähtiessään."

      Älä soittele perään. "Erittäin yleisestä persoonallisuushäiriöstä" kärsivä meni täysin sekaisin kun tajusi että kerrot sen surkeista sänkytaidoista kaikille kavereilles. Kirjoititkin sitten ihan nettiin asti :P Jos herrasta kuuluu niin luultavasti promilleja on ainakin kaksi alla että pääsee taas jumala paskanpuhuja rooliinsa sisään.

      • Anonyymi

        Oho, oiskohan noin.. 😕 Oli miten oli, en varmaankaan enää ota yhteyttä.


    • Anonyymi

      Hmmm...joskus miespuoliset kaverit sanoneet että seksin harrastaminen vaikeutuu kun on tunteita.
      Toisaalta voi olla että sitä vitutti kun selkee seksisuhde muuttui astetta syvemmäksi ja pelkää että alat nyt vaatimaan seurustelua ja uskollisuutta.
      Mistä noista tietää. Yksinkertaisin vastaus on usein totuus, ottaen huomioon että miehen toiminnan lähtökohta on hänen oma mukavuutensa, miehet on itsekkäitä otuksia.
      Oikea peliliike sulta on pitää hiljaiseloa, ottaa se yhteyttä jos jotain haluaa.

      • Anonyymi

        Joo. Ja tein sen verran salapoliisityötä, että lueskelin vanhaa päiväkirjaani vuosien takaa. Heppu on ennenkin tehnyt samankaltaisen vihaisen lähdön mun luota mukavan kohtaamisen päätteeksi (en vaan muistanut sitä) ja sitten kuitenkin taas päätynyt lähettelemään viestejä vuosi tolkulla. Samoin kymmenisen vuotta sitten ei yhtäkkiä vastannut mitään, sitten kun nähtiin ja kysyin asiasta, sanoi, ettei vastannut mitään, kun ei tiennyt mitä vastata (en kyllä muista mitä silloin olen viestitellyt, en ainakaan ehdotellut mitään vakavampaa).

        En ole mikään mestarisitoutuja itsekään, naiseksi vietän varsin itsenäistä elämää. Se sopii mulle. Mutta silti muita ihmisiä voi kohdella huomioivasti. Näemmä kyllä jäbä pääsee samaan maaliin olemalla ajoittain kusipää. Eli miksi toisaalta tsempata :D

        Mielenkiintoinen ihminen. Katotaan, mitä seuraavaksi keksii, vai keksiikö enää mitään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3309
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      558
      3117
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2563
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2032
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1842
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      10
      1702
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      121
      1383
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1241
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    Aihe