Kamat tuotu poissaollessa

Anonyymi

Meillä oli miesystäväni kanssa riitaa, joka saatiin kuitenkin sovittua. Syntyi väärinkäsityksestä.

Olin viikonlopun työreissulla ja kotia tullessa mies oli tuonut tavarani hänen luotaan ja jättänyt avaimen. Olen ihan lukossa, en ole osannut edes yrittää soittaa hänelle vielä. Jotenkin tuntuu, että näen vain pahaa unta. Samalla suututtaa. Miksi hän valehteli, että asia on selvitetty, jos kuitenkin tämä odottaa minua kotona?

8

69

  Vastaukset

  • Luottamuksen puutetta? Epäilyjä mahdollisesti? Onko syytä, onko merkkejä ollut ilmassa? Riitoja, väittelyä, näkemyseroja asioista? Mielikuvitus voi synnyttää kaikenlaista, hyvää ja huonoa.

  • Rehellisesti sanoen, ite en kyllä soittais jos todella noin on käyny. Enhän mä todellisia tapahtumia tietenkään tiedä, mutta sä ite varmaan tiedät. Jos kertomukses pitää paikkansa, niin lähetä korkeintaan viesti "Kiitos" ja anna paskan olla. Jos sitä kiinnostaa tuo selvittää, niin kyllä se ottaa ite yhteyttä. Jos ei ota, niin turha sen perään on itkeä.

   • Näin on.
    Nouse tuollaisen hyypiön yläpuolelle ja jatka elämääsi. Älä vastaa jos yrittää ryömiä takaisin!


   • Olen samaa mieltä. Jos AP kertomasi pitää paikkansa, niin onhan tuo törkeää käytöstä. Oli syy sitten oikeestaan mikä tahansa. Tuossa on montakin asia, jotka ei ole ihan normaalia toiminta. Ei tollasen miehen perään kannata kysellä. Tietysti tollainen sattuu, mutta se kyseleminen luultavasti sattuis vaan vielä enemmän. Tuskin tulisit kuitenkaan saamaan mitään järkevää selitystä. Eihän tollasta oikeen edes voi järkevästi selittää.

    Jos mies nyt kuitenkin päättää myöhemmin ottaa yhteyttä, niin vastaa ihmeessä . Kuuntelet kohteliaasti meriselitykset, mutta pidät visusti mielessä millaisesta miehestä on kysymys. Talleta mielees se tunne mikä oli, kun tulit kotiin ja huomasit mitä oli tapahtunut. Se tunne auttaa jottei tyyppi pääse enää kiemurtelemaan takasin.


  • Aivan varmasti olit jo tietoinen suhteenne/ystävyytenne olevan loppusuoralla ennen poistumistasi miehen luota. Yksi ritta EI saa aikaan noin voimaksta reaktiota.

   Miehellä oli hyvä tilaisuus rauhassa poistaa omaisuutesi kodistaan. Hän tiesi toimineensa kumpaakin hyodyttävimmällä tavalla. Siisti ero, eikä roinasta tule riitaa.

   Vain jätä mies rauhaan ja jatka omaa elämääsi.

  • Ei se suhde varmaan siihen riitaan kaatunut. EIkä kukaan tällä palstalla tiedä mihin kaatui.

   Hän vain yksikertaisesti sai tarpeekseen . Tuo riita varmaan edesauttoi sitä ja se, että olit poissa.

   Siirry elämässäsi eteenpäin.

  • Tässä on varmasti kaksi eri asiaa. Eli riita on sovittu, ok.

   Mutta mies sai muuten tarpeekseen ja toimi noin. Itse en lähtisi soittelemaan enää tuossa tilanteessa. Loppu mikä loppu.

  • Noin äkkipikainen seurustelukumppani olisi ollut räjähdysherkkä pommi.
   Ole onnellinen, pääsit vähällä.

   Kuittaat tekstarilla miehelle ystävällisesti ja yksinkertaisesti; kiitos kaikesta.
   Sen jälkeen poistat miehen puh.nron, estät hänet some-tileiltäsi ja jatkat elämääsi yhtä kokemusta viisaampana.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikutta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   11214
  2. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   149
   6415
  3. Martina lähti minne?

   Lentokoneessa näyttää olevan ja minne on Martina menossa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2060