Aihe

Miehen tunteettomuus

Anonyymi

Olemme asumuserossa. Mieheni on on ollut kiltti ja huomaavainen, mutta nyt on muuttunut ilkeäksi. Olen kirjoittanut sähköpostiviestejä, mille hän vain tuhahtaa halveksivasti. Minä olen niissä kertonut aidosti syvät tunteeni. Kun soitan ei kysele kuulumisiani ja lopettaa kiireesti puhelun. Ei katso silmiin kun nähdään..sanoo olevansa onnellinen, mutta katse, tiuskimminen ja kehon kieli kertoo muuta.. mitä voin tehdä. Vaikka ollaan erossa; voi toista kohdella nätisti ja kunnioittavasti.

8

82

  Vastaukset

  • Vihan ja katkeruuden tunteita ehkä? Joku toinen ulottuvilla jo, kenties?

   Omista tunteista toiselle kertomisen sivuuttaminen viittaisi jonkinlaisiin negatiivisiin tunteisiin ilmaisuasi, sinua kohtaan. Toisaalta tuo kiinnostumattomuus sinusta ja kiirehtiminen puheluiden päättämiseksi voisi olla myös kiinnostusta toisaalle.

   Katse, tiuskiminen, kehon kieli kohdatessa kertoo ehkä vain siitä, että haluaisi kohtaamisen päättyvän nopeasti, omista syistään johtuen, mitä ne lienevätkään.

   Olisihan se suotavaa, että asumuserossa ollessa pyrittäisiin kohtelemaan toista hyvin edelleenkin, mutta aina niin ei käy. Asumusero on kuitenkin omanlaisensa ero ja se sattuu, käy itsetunnolle. Pysyvän eron esiaste, ennusmerkki, vaikka asumuserossa kaikki on vielä mahdollista. Jos molemmat käyttäytyvät kunnioittavasti ja vilpittömästi toisiaan kohtaan.

   Vaikeita asioita :/

  • Olet sanonut miehelle sanottavasi. Hän on kertonut sinulle oman kantansa asioihin.
   Nyt voisit perääntyä ja antaa miehellesi tilaa ja omaa aikaa.

   Vastaisuudessa soitat vain jos sinulla on jotain oikeata asiaa.
   Et lähettele meilejä, et somettele tunteistasi etkä kuulumisistasi.
   Te olette asumuserossa ja miehesi on selkeästi ilmaissut sinulle haluavansa pitää etäisyyttä ja tätä miehen toivetta sinun pitäisi kunnioittaa.

   • Komppaan tätä.


   • Mehän vakava juttu saadaan vaikka nylonin silmäpaosta.

    Lapsia/yhteisii asioita mikäli löydy ei. Miks soittaa?


  • Stressi, pettymykset, luottamuksen puute ja pelko?

  • Kumpi halusi erota?

  • Anna olla rauhassa. Mene itse ja anna toisen mennä eteenpäin. Miehelläsi on oikeus käyttäytyä kuten itse parhaaksi kokee. Sinä voit tunteesi analysoida toisaalla, mikäli koet tarpeelliseksi.

  • On onnellinen, kun on eronnut. Ei ole onnellinen, kun näette. Mitä voit tehdä, lopeta sähköpostit ja puhelut. Lopeta roikkuminen, se vain ärsyttää häntä. Älä ole kynnysmatto, äläkä anna ymmärtää olevasi aina saatavilla. Olet liian helppo ja siksi ärsyttävä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   691
   10564
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6683