Meidän isämme ovat syntiä tehneet....

Anonyymi

Valit. 5:7 "Meidän isämme ovat syntiä tehneet; heitä ei enää ole. Me kannamme heidän syntivelkaansa."

On kerrottava helluntailaisille jotka eivät osaa lukea, tutkia kirjoituksia ja historiaa että tietäisivät kenen perustamalle lahkolle Suomessa työtä ovat jatkaneen Suomalaiset lahkon johtajat. Keväällä 1925 Olsen-Smidt pidätettiin Helsingissä ”homoseksuaalisen hurjastelun” takia, ja hänet tuomittiin huhtikuussa 1925 kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen haureudesta, sillä hänellä oli ollut seksuaalisuhteita kahteen nuorukaiseen, jotka toimivat seurakunnassa. Vankeustuomion jälkeen hänet karkotettiin Norjaan.Tuomio merkitsi helluntailiikkeelle huomattavaa kriisiä. Homoseksualismi tai pedofilia ei ole mikään ongelma uudesti syntyneille koska nämä ovat vain lihan heikkoutta josta selviää muutaman vuoden vankeustuomiolla.

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ...no onpas irstasta menoa hellareissa...eikä ihme...

    • Anonyymi

      Luin syksyllä lehdestä, että helluntailaisten huumediileri oli tuomittu 5 vuodeksi vankeuteen.
      Hurjaa menoa Baabelissa.

      • Anonyymi

        Mutta vielä hurjempaa on meno kirkossa, kun luterilaiset huumediilerit toivat Suomeen 300 kiloa huumeita. Olikohan tarkoitus jakaa ne papeille?


    • Anonyymi

      Koettaakohan tuo aloittaja saada tukea luterilaisten keskuudessa lisääntyvään homojen ja lesbojen kannatuksen lisääntymiseen postaamalla jotain vanhaa valheellista kirjoitusta.?Kirkossahanoikein piispoja myöten liputetaan seksuaalista tasa-arvoa. Kirkon virkaan ei pian pääse, ellei avoimesti hyväksy homoutta.

      Hän ilmeisesti tajuaa, että tuollainen synti-elämä on kiellettyä Raamatussa mutta hakee jonkun vanhan helluntailaisen käytöksestä tukea kirkon luopumukselle.Synnin harjoittajat tuomitsee Jumala ja kirkko on ajautumassa täysin hakoteille.

    • Anonyymi

      Luterilaiset tietävät, että heidän emokirkkonsa on jäänyt kiinni kymmenistätuhansista pedofiilitapauksista pappien ja piispojen keskuudessa. Nämä tapaukset ovat melko tuoreita eikä katolinen kirkko ole erottanut tai tuominnut tuollaista käyttäytymistä.

      Nyt nuo luterilaiset valehtelijat yrittävät siirtää mielenkiinnon mukamas vanhoihin helluntailsistapauksiin. Tuo Olsen sitäpaitsi oli alunperin amerikkalainen pelastusarmeijan työntekijä. Joka tapauksessa hänellä ei enää ole mitään vaikutusta helluntaiseurakuntiin ei ainakaan vapaisiin seurakuntiin, helluntaikirkosta en tiedä.

    • Anonyymi

      Aloittaja on selvästi harhaoppinen. Ei jälkipolvet kanna aikaisemmin eläneiden syntivelkaa.

      Hes 18:20 Poika ei kanna isän syntivelkaa, eikä isä kanna pojan syntivelkaa.

      • Anonyymi

        lue nyt etenpäin Hesekieliä, syntivelka poistuu vain täydellisellä lain noudattamisella, eli syntivelka jatkuu ja jatkuu sinunkin kohdallasi, jalkipolville
        helluntailaisuuden perustivat kaksi Amerikkalaista miehimystä (Parham ja Sayemour)
        joita Johannes kutsuu sammakon näköisiksi, koska olivat toistensa selässä paljussa


    • Anonyymi

      Miehimys Olsen-Smidt perusti Suomeen 40 helluntaiseurakuntaa. Oli helluntailaisuuden isä Suomessa.

      • Anonyymi

        Homoherätys levisi Suomessa

        Gerhard Olsen-Smidt. Hän saapui syksyllä 1911, kiersi eri uskon suuntien kokouksia, ja itse hän alkoi julistaa keväällä 1912. Hän kiersi Helsingistä alkaen Suomen kaupunkeja ja kuntia sen mukaankuin häntä vieraaksi kutsuttiin. Uuden herätysliikkeen vaikutuspiiri laajeni 1913,ja Smidt piti Lahdessa kevättalvella viikon mittaisen kokoussarjan. Tästä kokoussarjat siirtyivät ja herätys levisi Tampereelle, Vaasaan ja Ouluun.Kansaa kokoontui ensin kymmeniä,ja sitten piti vaihtaa kokoustilaa, jatoisinaan jopa1000 henkeäkinvetävä urheiluhalli tai juhlasali tuliahtaaksi.


    • Anonyymi

      . Keväällä 1925 Olsen-Smidt pidätettiin Helsingissä ”homoseksuaalisen hurjastelun” takia, ja hänet tuomittiin huhtikuussa 1925 kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen haureudesta, sillä hänellä oli ollut seksuaalisuhteita kahteen nuorukaiseen, jotka toimivat seurakunnassa. Vankeustuomion jälkeen hänet karkotettiin Norjaan.

      • Anonyymi

        onko hän nyt siellä Norjassa koita soittaa ja kysele kuulumisia !


    • Anonyymi

      Parannuksenteon vastakohtahan on tekemättömyys itserakkaana, rahanahneena, kerskailijana, ylpeänä, herjaajana, vanhemmilleen tottelemattomana, kiittämättömänä, epähurskaana, rakkaudettomana, epäsopuisana, panettelijana, hillittömänä, raakana, hyvän vihamiehenä, petturina, väkivaltaisena, pöyhkeänä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavana;
      heillä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.

    • Anonyymi

      19 Mutta LIHAN TEOT ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus,
      20 epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, LAHKOT,
      21 kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.

      • Anonyymi

        Luterilaisuus on katolisen kirkon lahko eikä katolinen kirkko edes ole kristillinen kirkko.


    • Anonyymi

      Isien synti on hyvin suuri silloin, kun he pakkokastavat omat vauvansa harhaoppisella kasteella.

    • Anonyymi

      LAHKO -sana kannatta a kirjoittaa aina niin suurella puukstaavilla kuin koneesta löytyy !

      eikä sillä niin väliä mitä itsekukin on sanasta itselleen opiskellut, eihän ole.

    • Anonyymi

      Tällä palstalla käsitellään Amerikkalisten miehimysten perustamaa helluntailaisuuden uskonlahkon toimintaa. helluntailaisuuden henkivalta on eksytyksen henkivalta.
      siinä noudatetaan villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja

      • Anonyymi

        Menes makuulle jo on aika lailla ilta tullut.

        ota jotain kuumaa ja mieti lapsuutesi onnellisia päiviä jos niitä oli.


      • Anonyymi

        Suomessa on noin 250 helluntaiseurakuntaa joista yksikään ei ol e miehimysten perustama eikä sellaiset ole siellä muutenkaan edustamassa oppejaan.

        Helluntaissa julistetaan tervettä Raamatullista evankeliumia, eikä siellä ole tilaa villitseville opeille eikä henkivalloille.

        ketään ei eksytetä mihinkään vaan osoitetaan Raamatunmukainen pelastuksen tie jokaiselle kuulijalle.


    • Anonyymi

      Mailmassa on noin viissataa miljoonaa Raamatunmukaisesti uskoontullutta ottaessaan vastaan julistetun evankeliumin omalle kohdalleen, sen jälkeen kastattaneet itsensä Apostolisen mallin mukaan ja liittyneet uskovien seurakuntiin.

      Ainuttakaan seurakuntaa ei ole miehimykset perustaneet eikä voi perustaa vaikka olisi haluakin jollakin, siitä pitää huolen riittävän monihenkinen vanhimmisto jotka valvovat perustamisia, opetusta ja sen sisältöä ja raittiutta.

      On isojakin seurakuntia, mm Korean Soulissa on uskovien seurakunta jossa on noin 800 tuhatta jäsentä, kokouksia pidetään aamusta iltaan silloin kun pidetään, kaikki ei mahdu mihinkään yhdellä kertaa.

      tässä jotain faktaa kaiken foorumiroskan lisäksi.

      • Ainakin yhden, Suomessa.

        "Patrick Tiainen on suomalainen pastori ja saarnaaja, joka tunnetaan Word of Faith Church Finland -seurakunnan perustajana ja entisenä johtajana. Koulukiusaamisesta kärsinyt Tiainen tuli uskoon rippileirillä. Wikipedia"


    • Anonyymi

      Lähde: Ristin Voitto lehti ja Helsingin raastuvanoikeuden arkistot

      . Keväällä 1925 Olsen-Smidt pidätettiin Helsingissä ”homoseksuaalisen hurjastelun” takia, ja hänet tuomittiin huhtikuussa 1925 kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen haureudesta, sillä hänellä oli ollut seksuaalisuhteita kahteen nuorukaiseen, jotka toimivat seurakunnassa. Vankeustuomion jälkeen hänet karkotettiin Norjaan.

      Olsen-Smidtiä pidetään Suomen helluntailaisuuden hengellisenä isänä ja perustajana.
      Kävi hakemassa oppinsa suoraan Aerikasta sielunveljiltään.

    • Anonyymi

      Vuonna 1907 Parham pidätettiin syytettynä sodomiasta (hänellä oli luultavasti ollut seksuaalista kanssakäymistä erään nuoremman miehen kanssa). Häntä ei koskaan tuomittu tuomioistuimessa, mutta hänen maineensa oli vahingoittunut ja hän sai lähteä oman liikkeensä Apostolic Faith Movement (Apostolinen uskon liike) johdosta.
      (Katso Dictionary of Pentecostal and Charismatic Movements
      sekä Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Fox_Parham )

      PParhamin katsotaan myös antaneen ääneen sanotun tukensa Ku Klux Klanille (hänestä tuli jäsen vuonna 1910 joidenkin kirjoittajien mukaan). Viimeiset vuotensa Parham omisti eskatologisille spekulaatioille. Hän kuoli vuonna 1929 55-vuotiaana. Tätä Charles Parhamia ovat Rick Joyner ja useat muut kutsuneet "todelliseksi hengelliseksi nykyisen helluntailiikkeen isäksi".

      • Anonyymi

        Anonyymi
        23.03.2020 14:07

        Parham kannatti myös angloisraelistisen kultin huuhaateorioita, joiden mukaan valkoiset anglosaksit olisivat jokin Israelin kadonnut heimo. Olen lukenut joitain englannikielisiä kirjoituksia, joiden mukaan Parham olisi ollut myös vapaamuurari.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymi
        23.03.2020 14:07

        Parham kannatti myös angloisraelistisen kultin huuhaateorioita, joiden mukaan valkoiset anglosaksit olisivat jokin Israelin kadonnut heimo. Olen lukenut joitain englannikielisiä kirjoituksia, joiden mukaan Parham olisi ollut myös vapaamuurari.

        Onkohan tuo pelle ottanu elämäntehtäväkseen markkinoida tuon Parhamin sekoiluja?
        Markku Koivisto ja Patrik Tiaine, suuret lut. kirkon profeetat, jäävät pian toiseksi.


    • Anonyymi

      On aika hölmöä tehdä syntiä. Viisas ihminen välttää sitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe