Käytättekö miehet sukkahousuja? T. Nainen -77

Anonyymi

Onko ne mielestäsi paremmat jalassa kuin pitkät kalsarit vai kiihotutko sukkahousuista? Itse tiedän 2 miestä ketkä käyttää sukkahousuja ja molemmat väittävät että ovat paremmat jalassa, eivätkö kiihoitu niistä. Minulle on ok. että miehet käyttävät sukkahousuja jos ne oikeasti ovat heidän mielestään paremmat kuin pitkät kalsarit.

18

842

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sukkahousut tietenkin ! Sopivat paksuudet joka kelille. Väri/kuvio vaihtoehtoja löytyy paremmin. Hameitakin olen pitänyt. Ja kyllä, ne tuo kiihotusta

  • Ovat huomattavasti mukavammat kuin pitkät kalsarit. Olen käyttänyt jo 20 vuotta. Sukkikset on vain vaate.

   • Anonyymi

    Tänään jalassa mustat 40 den tukisukkahousut. Ovat miesten mallia, Ferillosta ostin.


  • Anonyymi

   Joskus pidän, toisinaan sitten taas en. Ja tiettyihin asioihin ovat paremmat, toki nykyisin alkaa saada jo ihan kelpo kalsonkejakin, mutta itse vielä muistan ajan milloin ryppy ja hikikertoimella laskettu mukavuus oli aivan eri luokkaa.

  • Anonyymi

   Kyllä sukkahousut on paremmat jalassa. On mulla pitkiä kalsareitakin, mutta enimmäkseen tulee käytettyä sukkahousuja. Tykkään siitä kun alusvaatteet istuvat ihonmyötäisesti eivätkä lökötä. Ja esim näin syksyisin on tosi usein sellaiset lämpötilat, että jotain välikerrosta tarvitsee farkkujen alle, mutta tavalliset pitkät kalsarit ovat ihan liian paksut ja kuumat. Ohuet sukkahousut ovat silloin mitä parhaimmat.
   Sukkahousut eivät varsinaisesti minua kiihota, mutta kyllä sukkahousuun verhottu jalka tuntuu kivalta. Vaimon sukkahousujalkoja tulee hierottua useinkin.

   • Anonyymi

    Sukkahousuun verhottua pyllyä on myös kiva hieroa :)


  • Anonyymi

   tänäänkin on sukkahousut ja pikkarit jalassa ja hyvältä tuntuvat vaimon asut!

   • Anonyymi

    Sukkahousut ovat ihan parhaat "kalsarit". Mä en kylläkään käytä vaimon asuja. Mulla on omat sukkahousut ja vaimolla omat. Vaimo on itse asiassa sen verran pulleampi kuin minä, että hän tarvii isommat sukkahousut kuin mulla.


  • Anonyymi

   Sukkahousut, tänään laitoin 40 den turkoosit norlynit . Muutama päivä näkyy olevan lämpö plussalla , joten vaihdan 20 den sukkikset. Yleensä mustat , kesällä ihonväriset .Jouluna punaiset sukkahousut ja tietenkin wolfordit ! Niin kalliita ei hanno pitää kun juhlapyhinä

  • Anonyymi

   On ne paremmat ei lökötä eikä tipu. Vaimo sano että senkus pidät vaan. Pidän farkkujen alla ja jos pakkasta enemmän niin sitten saatan vielä laittaa kalsaritkin. Mutta mukavat on jalassa 15-60 den kelistä riippuen.

  • Anonyymi

   Käytän leggingsejä kalsareiden sijaan. Oon harkinnut sukkahousujen ostoa.

   • Anonyymi

    Leggingsit on myös mukavat jalassa, vaikka itse käytänkin enemmän sukkahousuja. Minusta on olennaista että farkkujen alla on napakka ja tyköistuva alusvaate. Leggingseissä on toki se hyvä puoli että sukat voi tarvittaessa riisua ja vaihtaa erikseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Leggingsit on myös mukavat jalassa, vaikka itse käytänkin enemmän sukkahousuja. Minusta on olennaista että farkkujen alla on napakka ja tyköistuva alusvaate. Leggingseissä on toki se hyvä puoli että sukat voi tarvittaessa riisua ja vaihtaa erikseen.

    Aamulla pakkasta 16 astetta. Laitoin ulos mennessä alle ensin 20 denierin sukkikset, sen päälle legginssit ja sukat. Lopuksi vielä toppahousut. Hyvin tarkeni. Kerrospukeutuminen rules!


  • Anonyymi

   Käytän sukkiksia siksi että ne kiihottavat

  • Anonyymi

   Kyllä. Lidlin sukkahousut .!

  • Anonyymi

   Huomattavasti paremmat , kaytön 15 - puuvillasukkahousuihin ,

  • Anonyymi

   Kyllä käytän kesät-talvet. Kesällä sukkikset tai stayupit shortsien kanssa, Ei tietenkään kannata laitta 20 den sukkiksia, ne näkyisi liikaa

  • Anonyymi

   Olen käyttänyt alusvaatteena sukkahousuja vuosikausia, kun niitä on yleisesti ottaen mukavampi pitää farkkujen alla kuin tavallisia miesten pitkiä kalsareita. Nyt kuitenkin löysin black horsen mikromodaalia olevat pitkikset, ja sukkahousuille taisi löytyä voittaja. Tosi kevyet jalassa ja menevät hyvin farkkujen alle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   379
   4362
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   452
   2181
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   1957
  4. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   1642
  5. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1454
  6. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   1328
  7. 56
   1186
  8. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   374
   1015
  9. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   1001
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   47
   984
  Aihe