Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hyvän miehen tunnusmerkkejä

Anonyymi

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      paltslata ie elo hyjiä miäehiä

    • Anonyymi

      Hyvä mies ei kittaa kaljaa vaan ottaa silloin tällöin viskimoukun.

    • Anonyymi

      Tinderimiehet on hyvii nussijoita eli taivaallisia miehiä samoin arabimiehet ja afrikan miehet ja korkeastikoulutetut jännämiehet ei ole ätmeillä jakoa heihin eikä voi verrata heihin niin kerran kun nainen kokee tinderimiehen niin ei sen jälkeen suhdetta halua vaan lisää tinderimiehiä haluaa

    • Anonyymi

      Lähdetään siitä, että osaa käyttää kirjoittaessa välimerkkejä.

    • "Hyvää miestä ei voi määritellä rodun perusteella"

      Ja kylläpäs muuten voi.

      • Anonyymi

        Jaahas. Mitä rotua pitäisi olla?

        Noutaja vai seisoja.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jaahas. Mitä rotua pitäisi olla?

        Noutaja vai seisoja.

        Ihan vaan valkoista rotua. Omissa kumppanikriteereissäni tämä tarkoittaa sitä myös 100%:sti eli ihan aina. Noin yleisesti ihmisistä puhuttaessa taasen, karkeasti yleistäen (eli voi sieltä miljoonien "vääränrotuisten" joukosta löytyä ehkä jokunen mallikansalainenkin).


    • Anonyymi

      Tietysti miehen pitää olla hyvä sängyssä. Ainakin jos kumppani pitää seksistä. Kaikkihan eivät pidä ja silloin sillä ei liene väliä. Itse en sen kylläkään haluaisi mitään "hyvää nussijaa", koska itselleni se ei takaisi hyvää seksiä. Varmasti joku toinen tuota haluaakin. Kaljankittaaja taas on minusta ehdottomasti huonon miehen ominaisuus. Alkoholin kittaaminen yleensäkin on huono ominaisuus (minusta). Jännämies on myös minusta huono ominaisuus. Ainakin siinä mielessä miten se tällä palstalla määritellään.

    • Anonyymi

      Öö ... luitko sä tota tekstiä ollenkaan? Vai onko luetun ymmärtäminen oikeesti noin heikoissa kantimissa? Hyvä mies EI ole kaljankittaaja, niinhä siinä luki. Okei, siinä oli toki aika huono lauserakenne, mutta silti. (Hyvä mies on) "Sellanen joka ei oo mun mies eli sellanen joka juo joka päivä muutaman kaljan, viikonloppuna ottaa kahtena päivänä kännit, arki-iltoina ei oo päissään mutta kuitenki ottaa muutaman kaljan". Pikkasen enemmän huolellisuutta tohon lukemiseen pliis.

    • Parta. Sehän ei pahoille edes kasva. Uskoo, ken tahtoo. On muuten piilohomo vitsi.

    • Anonyymi

      Jännämies ja turha-akka on oiva pari. Siinä syntyy kusipäisiä vahinkolapsia, joilla on eri isät. Kaliaa menee ärräpäitä lentää ja läski lotisee. Siinä on paratiisia kerrakseen Mellunmäen betonilähiöissä. Urts!

    • Anonyymi

      Hyväpalkkainen duuni, statusta, eliittiä, julkkiskavereita, atleettinen, pitkä, komea, iso heppi, tukka... Minulta puuttuu nämä kaikki, paitsi komeus :) Siksi varmaan olenkin sinkku, kun naiset on niin vaativaisia. Ei tietenkään riitä, että on vain komea. Jos paidan alta löytyy peruskroppa ja sepaluksen takaa paljastuu keskimittainen, eli keskenkasvuinen, hepintapainen, niin pettymyshän siitä seuraa. Nainen haluaa sellaisen tuhdin splitterin, joka tuntuu joka sopukassa. Kun ei ole edes rahaa käydä Virossa hakemassa kunnon lertsaa, eikä edes varakasta kaveria joka voisi lainata. No, eipä tässä muuta voi kuin sopeutua tilanteeseen ja hyväksyä elämän realiteetit. Onneksi on netti ja kyky fantasioida mukavasta minua haluavasta naisesta.

    • Anonyymi

      Ette saa naisia joten ette ole hyviä miehiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe