Anarkismia taas kerrakseen Yhdysvalloissa!?

Anonyymi

Eilen järjestivät trumpistit valtavan ja täysin rauhanomaisen mielenosoituksen Washingtonissa. Mutta kun lähes kaikki mielenosoittajat olivat poistuneet, uskalsivat BLM- rotat nousta koloistaan!

Seurauksena törkeitä ja raukkamaisia joukko hyökkäyksiä Trumpin yksittäisten kannattajien kimppuun. Erästä miestä lyötiin salaa takaapäin ja kun hän makasi kadulla pari naista pomppi hänen pänsä päällä.

Toisessa videossa joukko antifa- tyyppejä seuraa, ahdistelee, solvaa ja lyö yhtä rollaattorilla kulkevaa vanhusta!? Valtamediamme on tietysti täysin hiljaa noista tapahtumista. Kuvitelkaapa tilanne toisinpäin!?

Että tällaista iloista ja rauhanomaista anarkiaa tällä kertaa...

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasuritahot käyttävät noita äärityyppejä samaan tapaan kuin Hitler käytti SA- joukkojaan. Eli eräänlaisena väkivaltaisena hyökkäys , jonka tarkoitus on pelotella poliittisia vastustajiaan.

      Taas kerran tuli todsitettua se fakta, että punanatsit ovat jopa pahempia ja katalampia kuin itse natsit olivat ja ovat!

      Länsimaiden ja meidänkin valtamediamme tekee suoranaisen tikoksen, kun hyssyttelevät ja puolustelevat noita terroristeja.

    • Anonyymi

      Erittäin huolestuttava tilanne Yhdysvalloissa. Tämä on uskomatonta, kun ottaa huomioon sen, että kumpikin ehdokkaista ovat rauhan miehiä. Kumpikaan ei tiettävästi ole aloittanut sotaa missään. Se nyt vielä puuttuisi, että heidän kannattajiensa välille tulisi sisällissota lähes tasan kahtiajakautunessa maassa.

      Sunnuntaipäivä on toiselta nimeltään pyhä. "Muista pyhittää lepopäivä" -sanotaan Isossa Kirjassa. Rukoillaan yhdessä, että kaikkinäkevä ja kaikkien yläpuolella oleva Jumala, Herrain Herra, tulisi Amerikan Yhdysvaltojen avuksi ratkaisemaan rauhanomaisella tavalla kansan johtajakysymyksenkin.

      "Pyhä ja kaikkivaltias Jumala. Sinä, joka näet kaikkien meidän asiamme ja huolemme ja ajatuksemmekin, sydänjuuria myöten. Katsahda nyt amerikkalaisten puoleen laupeutesi silmillä ja kirkasta kasvosi heille. Että he näkisivät Sinun hyvyytesi ja tahtosi USA:n parasta ja ihmisten parasta kohtaan. Että kansakunnan hyvä tahto ja oikeamielisyys voittaisi pahan ja vihan ilmapiirin. Ota sinä rakas Jumala ohjat käsiisi ja ohjaa. amerikkalaisten ajatukset rauhan ajatuksiksi ja poista pahan juonet ihmisten väliltä. Siunaa Donald Trumpin elämää ja siunaa Joe Bidenin elämää niin, että he näkisivät sinun kunniasi suurimman arvon ja sinun johdatuksesi oikeamielyyden. Varjele myös Donald Trumpiajoutumasta vihollisten oikeudenkäytön uhriksi. Meillä on myös Suomessa muistossa Rakkaiden suomalaisten keskinäinen vihanpito, veljesvaino vuodelta 1918. Siitä ei seurannut mitään hyvää. "Minun ajatukseni ovat rauhan ajatuksia, sanoo Herra" (Raamatusta) ( "...Auta meitä muistamaan, että Sinulta kaiken saan.) Aamen!

      • Anonyymi

        Olet väärällä palstalla! Ja miten voit verrata kristinuskoa vihhavia Bidenin kannattajia Trumpin kristittyihin kannattajiin!?

        Tuo on juuri sitä valheellista ja teennäistä kristinuskoa, joka ei uskalla ottaa kantaa ja vastustaa pahuutta...


    • Anonyymi

      Jeremia 29 - Raamattu 1992 (KR92) - RAAMATTU.FIraamattu.fi › raamattu › JER.29 › Jeremia-29
      Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.

    • Anonyymi

      Neuvo Donald Trumpille ja Joe Bidenille ja kaikille niille, jotka kunnioittavat Jumalaa ja oikeaa oikeutta ja hyvää tahtoa myös lähimmäisiä kohtaan:

      Itketään tänään yhdessä syntiemme ja riitojemme tähden ja rukoillaan Jumalan hyvän käden johdatusta ja armoa, ettemme joutuisi pahan valtaan, vaan, että Jumala auttaisi meitä armossa ja totuudessa hyvän ja laupiaan tahtonsa kautta näkemään myös lähimmäisissämme, että Jumala on ihmisen, jokaisen meistä, luonut omaksi kuvakseen. Ja odottaa myös meiltä armollisuutta ja laupeutta toisiamme kohtaan vihan ja koston sijaan. Eikä Jumala ja oikeamielinen lähimmäinen hyväksy myöskään lain ja oikeuden varjolla lähimmäisemme vaingoittamista myöskään mielivaltaisessa tuomioistuinkäsittelyssä. ...Autetaan, ei vahingoiteta ja selitetään asiat parhain päin. "Kun me tunnustamme syntimme, on Hän (Jumala) armollinen..." "Olkoot meillä se mieli, joka Jeesuksella Kristuksella oli..." "Hän oli täynnä armoa ja totuutta" (Kaikki kolme kohtaa ovat Raamatusta.)

    • Anonyymi

      Filippiläiskirje 2 - Raamattu 1933/-38 (KR38) - RAAMATTU.FIraamattu.fi › raamattu › PHP.2 › Filippiläiskirje-2
      Paavali kehoittaa filippiläisiä olemaan yksimielisiä ja Kristuksen esikuvan mukaan ... Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli, 6. 2:6 ... Olkoon siis meillä, niin monta kuin meitä on täydellistä, tämä mieli; ja jos teillä jossakin ...

    • Anonyymi

      Näin videon, joka kuvaa noita vasuriraukkoja hyvin!

      Tusinan verran Trump- miehiä asettui noita BLM- roistoja vastaan. Arvatkaapa, mitä vasurit tekivät?

      No he juoksivat POLIISIN turviin!? Siis samojen poliisien, joita he inhoavat ja vaativat heidän poistoa! ;-)

      Säälittävää sakkia....

    • Anonyymi

      Sitä saa mitä pressa haluaa.

      • Anonyymi

        Niinpä. Bidenin kannattajat ja vasurit yleensä haluavat anarkiaa eli kaaosta. Mutta törkeily kääntyy ennen pitkään itseään vastaan. Sitten vasuriöykkärit saavat kyytiä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2685
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2272
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2020
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1749
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1666
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1593
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe