Aihe

Omakanta respetin erääntyminen / jäljellä oleva määrä

Anonyymi

Sellanen tilanne että olen 100% varma että olen noutanut vasta 2/3 osaa reseptistä, mutta lääkäri väittää kivenkovaan että olen noutanut kaikki koska resepti on erääntynyt ja näyttää että noudettavissa on 0 kpl.

Katsoin historiastani ja kaikissa erääntyneissä resepteissä näkyy 0kpl jäljellä vaikka en ole noutanut niistä puoliakaan (nenäsumutteita jne. roskaa).
Siispä, tietääkö kukaan tai voitteko katsoa että näkyykö yhtään mitään reseptiä jossa olisi reseptillä erääntynyt tila, mutta siitä huolimatta jäljellä olisi joku määrä noudettavissa.

Kiitos!

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   annatko verkkopankkitunnuksesi ja salasanan ja sekä pankin avainlukulistasta luvun niin mä voin käydä kattoo sun puolesta.kiitos etukäteen

  • Anonyymi

   Älä missään nimessä, aloittaja, tänne laita minkäänlaisia tunnuksia tai tietoja!

   Ehkä voisit käydä apteekissa selvittämässä tuota asiaa, siellä ainakin näkevät mitä siellä reseptisivulla tapahtuu.

  • Anonyymi

   Erääntynyt? Siis vanhentunut, eli resepti ei ole enää voimassa. Silloinhan on ihan sama, mitä siellä lukee, koska vanhentuneella reseptillä ei saa enää lääkettä. Toisaalta lääkärin ei käsittääkseni kuulu arvostella, onko reseptissä määrätyt lääkkeet kokonaan käytetty. Hän kirjoitaa vaan uuden reseptin ja sillä siisti.

  • Anonyymi

   Joskus voi käydä niin, että resepti vanhenee, silloin jäljellä on nolla
   vaikka olisikin hakematta annos tai useampia. Resepti "nollautuu".
   Resepti on voimassa 2 vuotta.
   (Onkohan ihan kaikki ?)

   • Anonyymi

    Jos lääkitys on pysyvä, resepti on voimassa aina kerrallaan 2 vuotta. Lääkäri voi kirjoittaa reseptin myös määräajaksi tai määrätylle lääkemäärälle. Itsekin syön juuri määräajaksi määrättyä antibioottikuuria, joka nollautui heti kun kävin ostamassa lääkettä yhden pakkauksen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   10076
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3538