Seuraavan hallituksen pohja - persut + kok.

Anonyymi

Tuosta löisin vetoa. Siihen sitten mukaan KD, ja kepukin haluaa taas varmasti mukaan, kenties vielä Liike Nyt.

Vain joku lapsellinen kommari kuvittelee, että persut ei hallitukseen koskaan pääsisi, mutta aina löytyy sopu tarpeen vaatiessa. Ja jos persut sattuu voittaan vaalit, niin siellä on kokoomus heti ovella koputtamassa, sillä kokkareiden alkaa olla pakko päästä hallitukseen.

15

<50

  Vastaukset

  • Sitä seuraava onkin jo sitten islamilainen hallinto ja Anneli Saarikon kouluttamat imaanit muodostavat hallituksen ja Homeini saapuu maahan allahin saattelemana valtaan.

  • Kokonaisvaltaisesti katsottuna lähivuosina, tai 90-luvulta alkaen, ovat hallaa Suomelle tehneet sdp ja kokoomus (myötäilevine apureineen). Noin niin kuin päätösvalta mielessä. Keskusta ei ole ollut oikeastaan kovinkaan perinteinen, esim. viime hallitusaikana, kun ei noudattanut alkiolaista linjaa, vaan antoi käytännössä kokoomukselle vallan.

  • Saadaanko taas 35.000 reipasta tummasilmäistä nuortamiestä Suomeen?

   Vähennetäänkö taas poliisien määrää jota Marinin hallitus hilaa ylöspäin?

   Ja työttömät kyykkyyn!

   • No, mikset vassari halua tehdä töitä?


   • Todennäköisesti paljon enemmän, onhan kokoomuksen agenda Jyrki Kataisen mukaan 1,8 milj mamua lähivuosina Suomeen. Työläisten kikytys ja työttömien aktiiviikyykytyskin tulee olemaan kovaa porvaripersujen ja kokoomuksen johdolla. Mitähän tykkäävät persujen työttömät kannattajat, joita persuissa on puolueista eniten ainakin 11%?
    Ja valtionvelkaakin kokoomusjohdossa on otettu Suomessa eniten ja jopa hyvinä aikoinakin ilman toisen maailmansodan jälkeen pahinta kriisiä koronapandemiaa. Ja työllisyyspolitiikkakin kokoomuksella on enempi 500 000 palkatta työskentelevää + suuri määrä "1 tunti työtä tekee työläisen" lisää siis työllisyystilastoihin ja poistaa työttömyystilastoista Nairu-konseptin "työläisiä". Tarkoittaa tempputyöpaikkoja, jolla työttömyyttä piilotetaan, ja palkan maksaa edelleen veronmaksaja-yhteiskunta.


  • Persut ei pääse mihinkään hallitukseen. Se yksi kerta riitti. Nyt ovat jo ilmoittaneet, että eivät kannata oikeusvaltiota. Eikä demokratiaa. Kuka tuollaisia pellejä enää äänestää!
   Orpoltakin on jo päreen palaneet persujen kanssa! Mikä on hyvä asia. Olinkin jo huolissani, että saattavat hyväksyä persut. Siihen olisi loppunut minun Kokoomuksen kannatus!

   • ME kaikki äänestämme PS puoluetta, koska ovat olleet oikeassa jatkuvasti, ja tulevat olemaankin.


  • Mikäli käy niin huonosti että PS tulee suurin puolue, niin PS+KOK+KEPU on mahdollinen.

   Tämä tarkoittaa vain sitä, että kokoomus sanelee talouspolitiikan, kepu maatalouspolitiikan, kokoomus ja kepu ulko- ja turvallisuuspolitiikan ja PS kannatus romahtaa sitä mukaan kun kokoomus kepittää työväestöä.

   Ja se tarkoittaa, että 4 vuotta myöhemmin SDP kannatus on yli 30%.

   • Siis toinen kausi PersKeKo-porvarihallitusta, eikö yksi kausi muka jo riittänyt???


  • Perusteltua syytä olisi laittaa hallitus vaihtoon, kun tuon nykyisen temput ovat olleet jatkuvaa bankrottia bankrotin perään.
   Milloin yksikään moraaliton hallitus missään maassa olisi saanut muuta kuin rappion vitsauksia aikaan.

   Jotkut hallituksen kutaleet ajavat vielä demokratiaa paskatunkioon vänkäämällä kaikenlaista holtitonta ja vastuutonta porukkaa päättämään koko kansan asioista.

   • Kerrohan nyt yksityiskohtia?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kerrohan nyt yksityiskohtia?

    Etkö ole seurannut heidän tekojensa seurauksia, ja jatkuvia järjettömiä tunarointeja, ja velkarahalla.


  • Haluaako muka persujen työläis- ja työttömät kannattajat kokoomuksen hallitukseen? On kyllä sadomasokistista äänestäjäkuntaa ei voi muuta sanoa :(

   • Jos perussuomalaisista tulee pääministeri puolue, meno tässä maassa alkaa kääntyä järkevään suuntaan, niin siinä on kokoomuksenkin tehtävä parannusta, muuten ovat rupusakkia.


  • Oikeistohallitukset on nähty, hehän haluaa teettää töitä köyhillä vain ilmaiseksi ja ilman mitään sosialiturvaa. Se menohan on johtanut joka kerta näivettymiskierteeaeen ja loppujenkin yritysten konkursseihin. Siinä sitä vasta ojasta allikkoa. Ainoa asia joka pitää Suomen pystyssä ja pyörimässä on tulonsiirrot, jos nyt korona aikaankaan mikään yritys ei olisi saanut mitään ja maatalous- ja yritystuista olisi luovuttu, tämä maa olisi konkurssissa ollut jo kesästä asti.
   Siinä sitä on oikeistolaisille vähän miettimistä jos tajuavat yhtään mistään mitään enää.
   Jos korona jatkuu ja uusiin poikkeustiloihin pitää vielä mennä, myös yritykset tarvii vieläkin tukea tai uusi kaput uhkaa. Joulumyynti voi vielä mennä tosi penkin alle ja sitten tulisi kaikkien aikojen surkein joulu, Suomi konkurssiin vuodelle 2021 lähdettäessä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   185
   6315
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   5180
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   3488
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3101