Eksytyksen monimuotoisuus lopun aikoina

Anonyymi

Ihmisten kiinnostusta esimerkiksi enkeleihin hyväksikäyttävät omiin agendoihinsa myös langenneet enkelit, jotka ovat samoja kuin raamatussa mainitut "pahuuden henkiolennot taivaan avaruuksissa" eli ns. avaruusolennot eli humanoidit.

Uusimpia kiinnostuksen herättäjiä ovat esim. juuri uutisoitu metallinen monoliitti Utahin autiomaassa, jonka alkuperä varmasti tullaan taas johtamaan ns. avaruusolentoihin tai niihin liittyviin salaliittoihin.

Toisin kuin Suomen uutiset väittävät, monoliitin tarkka sijainti on kyllä tiedossa. Koordinaateilla 38°20'35.2"N 109°39'58.5"W megaliitti löytyy Google Mapsista. Kun -merkistä tarkentaa, megaliitti näkyy kartalla selvästi mustana pylväänä. Englanninkieleisen wikipedian mukaan metallipylväs on ilmeisesti pystytetty jo v. 2015 ja satelliittikuvaan se on päätynt v. 2016.

Ufohavainnot ja niihin liitettävät asiat sen kuin lisääntyvät maailmalla. Samaten kiinnostus niihin.

Itselleni Herra on sanonut, että ns. ufot ja humanoidit ovat sielunvihollisen eksytystä ja että ufoeksytys on oleva väkevä. Ufoilmiö ja ufologia siis eksyttävät monet ihmiset ja näin ollen myös kadottavat ne, jotka eivät tahdo uskoa ja kääntyä raamatun totuuteen. Ymmärtääkseni olennot tulevat myös ilmaantumaan maailman areenalle lopun aikana näkyvästi jossain vaiheessa, jolloin todella kysytään myös kristittyjen raamattu-uskollisuutta. Kristittyjähän on jo vuosikymmeniä ollut myös ufologiassa mukana. Lopun aikana ufologiaan eksyneiden määrä tulee vain lisääntymään.

Mikä muu kuin jokin avaruuden suunnasta tullut saisi koko ihmiskunnan polvilleen ja yhdistymään yhdeksi ihmiskuntaperheeksi? kysyi jo aikanaan presidentti Reagankin.

Mikään muu kuin hämmästyttävää "avaruudellista" ja ylimaallista alkuperää oleva olento ei koskaan onnistuisi saamaan koko maailmaa kumartamaan itseään "jumalana". On selvää, ettei sellaista maailmanlaajuista palvontaa ainakaan tavallinen, pöhötautinen ihminen ja politikko koskaan saa aikaiseksi, kuten historia esim. Hitlerin ym. yksinvaltiutta harjoittaneiden kohdalla on osoittanut. Siihen tarvitaan myös ylimaallinen ulottuvuus, niin kuin Ilmestyskirjakin antaa ymmärtää, ennen kuin koko ihmiskunta suostuu menemään polvilleen jonkun edessä ja yhdistymään.

Katsokaa siis, ettei kukaan - tai mikään - teitä eksytä tai lumoa, muistuttaa raamattu.

10

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jotkut arvelevat, että monoliitti saattaisi olla John McCracken-nimisen taiteilijan teos. Kysesiseltä hepulta löytyy samanlaisia tötteröitä, joista mm. teokset Glacier ja Magic, muistuttavat Utahin monoliittia, ks. linkit. Mutta kyseinen heppu kuoli 2011.

      https://www.alminerech.com/artists/162-john-mccracken#fcbx-work-8
      https://www.wikiart.org/en/john-mccracken/glacier-1988
      https://www.wikiart.org/en/john-mccracken/magic-2008

      Merkillistä on myös se, miksi hän - tai ylipäätään kukaan - tekisi taideteoksensa keskelle huitsin nevadaa.

    • Anonyymi

      UFO genre ei ole läheskään yhtä suosittua kuin vielä -70 luvulla. Vaikka nykyään kaikilla on kännykässä kamera, niin ei vaan niitä UFO kuvia ole edes sitä vertaa kuin ennen. Pääosin menneitä uskomuksia, joita harvat kaltaisesi hörhöt yrittävät pitää esillä.

    • Anonyymi

      Höpö höpö. Kukaan ei aikuisen oikeasti kuvittele, että Utahin erämaan metallipylväällä olisi mitään tekemistä ufojen kanssa. Vastaavia veistoksia löytyy gallerioista ja kaupunkien keskustoista.

      Ufot ovat tuntemattomia lentäviä objekteja. Useimmiten harjoituslennoilla olevia aseteknologian tuotteita. Ufologialla, salatiedolla ja parapsykologialla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa. Ne eivät ole minkään uskonnon harhaoppeja. Harhaoppi on esim. kristinuskon opin vääristymä. Enkelien palvonta ei kuulu myöskään kristinuskoon.

      • Anonyymi

        Kyllä maailmalla on jo näitä avaruusolento-teorioita tullut. Joku meinasi, että tötterö on aikojen saatossa tullut eroosion takia näkyviin eli meinasivat, että alta löytyisi ufo. Ainakin Maailmojen sota-elokuva on siis uponnut hyvin.

        Nykyään on muutenkin tapana leimata kaikki uusi ja outo todisteeksi alien-visiitistä, koska suuri yleisö on jo mielessään päättänyt, että ufot ja humanoidit tulevat ilman muuta muilta planeetoilta, vaikka yhtäkään todistetta ei ole ilmiön ulkoavaruus-alkuperästä.

        Jossain taas väitettiin, että joku taiteilija olisi sen jo kertonut tötterön omaksi taideteoksekseen. Mene ja tiedä. Ainakin se oli ruuvattu ja ruostumattomasta teräksestä tehty, kertoivat löytäjät, mikä viittaa ihmisen tekeleeseen.


      • Anonyymi

        >> Ufologialla, salatiedolla ja parapsykologialla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa. Ne eivät ole minkään uskonnon harhaoppeja. Harhaoppi on esim. kristinuskon opin vääristymä. <<

        Olet väärässä. Okkultismi ja ufologia ovat kummatkin harhaoppeja, joita myös kristityt harrastavat ja sisäänkuljettavat seurakuntaan. Kysymys on silloin "kristinuskon opin vääristämisestä", kun raamatun asiat nähdään ja selitetään samoin kuin okkultismissa, ufologiassa, new age-liikkeessä tms.

        Olen itsekin jutellut ufoihin uskovan kristityn kanssa, joka on vakuuttunut siitä, että avaruusolentoja ja ufoja on.

        Suomessa on pappeja, jotka ovat jo kymmeniä vuosia sitten puhuneet valtakunnan verkossa avoimesti, kuinka he uskovat raamatun merkillisten tapahtumine, kuten Hesekielin näyn Kebar-joella olleen ufo.

        Youtubessa olen törmännyt kirkon diakonissaan, joka väittää olevansa myös ufokontaktihenkilö "Herran armosta".

        Kirkon tutkimuskeskus on vuosia sitten julkaissut tukimuksen, jossa paljastui, että jopa seurakunnan työntekijöitä on mukana myös uushenkisyydessä ja new age-liikkessä, mutta salaa.

        Lisänä kaikki menestysteologiset ja äärikarismaattiset seurakunnat, jotka ovat kummatkin saaneet oppivääristymänsä nimenomaan okkultismista ja new age'stä.

        Ym. Ym.


    • Anonyymi

      Luuk 21:9 Ja kun kuulette sotien ja kapinain melskettä, älkää peljästykö. Sillä näitten täytyy ensin tapahtua, mutta loppu ei tule vielä heti."
      21:10 Sitten hän sanoi heille: "Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan,
      21:11 ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.
      21:12 Mutta ennen tätä kaikkea he käyvät teihin käsiksi ja vainoavat teitä ja vetävät teidät synagoogiin ja heittävät vankiloihin ja vievät teidät kuningasten ja maaherrain eteen minun nimeni tähden.

      TAIVAALLA ON OLEVA PELJÄTTÄVIÄ NÄKYJÄ JA SUURIA MERKKEJÄ
      Liittyyko tämä ufoihin vaiko vielä suurempiin merkkeihin?

      • Anonyymi

        Muinaiselle ihmiselle suuria merkkejä ja peljättäviä näkyjä olivat jopa Auringon pimennykset ja pyrstötähdet. Tietämättömyys pelottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muinaiselle ihmiselle suuria merkkejä ja peljättäviä näkyjä olivat jopa Auringon pimennykset ja pyrstötähdet. Tietämättömyys pelottaa.

        Olet varmasti oikeassa. Mutta niin ne pelottavat nykyajan ihmisiäkin, vaikka tietämys on lisääntynyt.

        Raamattuun on kirjoitettu, että jatkossa tullaan pelkäämään vieläkin enemmän, kunhan tapahtumat kunnolla alkavat. Sillä kirjoitusten mukaan ihmiset tulevat jopa menehtymään peljätessään, mikä maanpiiriä seuraavaksi kohtaa, kun taivaitten voimat järkkyvät, meri ja aallot pauhaavat ym. tapahtuu niin paljon.

        Mutta kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa.


      • Anonyymi

        >> TAIVAALLA ON OLEVA PELJÄTTÄVIÄ NÄKYJÄ JA SUURIA MERKKEJÄ
        Liittyyko tämä ufoihin vaiko vielä suurempiin merkkeihin? <<

        Varmastikin liittyy myös luonnonmullistuksiin, sotiin... mutta myös ufo-ilmiö kylvää omaa jälkeään; toisille eksymystä, toisille kauhua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11273
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3143
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2994
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2187
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1948
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1795
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1774
    8. 86
      1759
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1758
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe