Tärkeä viisaus työttömille

Anonyymi

"Laadukkainta on työ josta ei odota saavansa rahaa".

13

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On myös sanontana, että "Jos et tienaa nukkuessasi on sinun hautaan saakka tehtävä työtä ja kärvisteltävä ainoa elämä"!

    • Anonyymi

      mitä työ on ? onko todellista työtä vain risusavotta. Onko tietokoneella näpyttäminen työtä? Tuleeko työssä aina hiki. Onko nukkuessa tienaaminen työtä. Onko sijoittaminen osakkeisiin ja bitcoineihin työtä. Onko saunan lämmittäminen työtä. Entä työ jota tehdään vain itselle. Tai työ jota tehdään toiselle. Onko palkkatyö sitä oikeata työtä. Onko johtaminen ja käskyjen antaminen työtä. Onko veikkaaminen, kortinpeluu työtä. Entä ruletin peluu kasinolla. Onko sekin työtä.

    • Anonyymi

      Paree vaan kääntä kylkeä ja pieraista kun joku sanoo sanan työ, se on nykyään kirosana paskoine liksoineen ja työilmapiireineen. Niin last season ja viime sukupolven juttuja, junakin meni jo ajat sitten.

    • Anonyymi

      ...onko herne nenässä oikea herne kun se vetää nenään. mitä se tarkoittaa, miksi ei vedetä kiveä nenään tai banaania silmään kiiwiä korvaan tai meloonia pers*.
      Vedetään työtä nenään ja otetaan anasta silmään näpellään läppäsillä päähän ja ollaan pihalla kurpitsa kengässä....

    • Anonyymi

      Matteuksen evankeliumi:
      6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.
      Matt 12:50
      Sillä jokainen, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon, on minun veljeni ja sisareni ja äitini.

    • Anonyymi

      "Tärkeä viisaus työttömille"
      "Laadukkainta on työ josta ei odota saavansa rahaa".


      Tämä on myös Kelan sääntöjen mukaisesti moitittava menettely, koska se ei johda itsensä elättämiseen, itsensä elättäminen kun vaatii Suomen kaltaisissa maissa rahaa. Työstä on siis odotettava saatavaksi rahaa, jotta vältettäisiin moitittavuus.

      Moittiminen ei jää pelkästään puheen asteelle vaan se on peruste myös tukien leikkaamiselle. Jos teet laadukasta työtä josta et odota rahaa, joudut siitä lopulta rankaisemistoimien kohteeksi.

      Suomeksi, rahaa on saatava, kävi miten kävi.

      Rahaa on saatava vaikka ei töitä tekisikään, ja rahaa on saatava vielä enemmän vaikka töitä vähän viitsisi tehdäkin. Rahaa tulee joko tulonsiirtoina, mieluisan palkkatyön mieluisien ehtojen ja mieluisan palkkasumman muodossa, tai sitten rahaa tulee esim. mukavien ja mieluisien pääomatulojen tai muun edellä mainittuihin rinnastettavan tulon muodossa.

      Kuka sen rahan maksaa? Sen maksaa markkinoiden muut osapuolet jotka päivittäin huutaa itselleen lisää ja muille vähemmän, ja maan hallituksen sekä eduskunnan tehtävä on sääntely ja lainsäädäntötoimillaan huolehtia siitä että nuo "muut" osapuolet kaivaa lompakostaan mukavat ja mieluisat rahasummat esiin, jotta em. rahan saaminen onnistuu, jotta Kela ei joutuisi moittimaan.

      • Anonyymi

        "Työstä on siis odotettava saatavaksi rahaa, jotta vältettäisiin moitittavuus."

        Tälle asialle on olemassa lisäksi myös EUROMÄÄRÄISET summat, joita odotetaan saatavaksi tulopuolelle. Rahamäärä X on saatava aikaan, tai joudut rankaistuksi, näin yksinkertaista se on.


    • Anonyymi

      "Matteuksen evankeliumi:
      6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa."

      Matteus, miksi hän ei kirjoittanut että jokainen joka ei kulutusyhteiskunnassa kuluta on vallitsevan työllisyyden ylläpidon että sen nykyisestään parantumisen este, sillä kulutusyhteiskunnassa palkkatyöpaikat avautuvat ja säilyvät olemassa olevina vain ja ainoastaan jos ihmiset kuluttavat.

      Olkaamme ymmärtämättä että Matteus jätti kirjoittamatta sen mitä ei kirjoittanut koska Matteuksen aikoihin elettiin vielä orjayhteiskunnissa ja enempi ja vähempi luontaistaloudessa jossa raha ei ollut niin määräävässä asemassa kaiken suhteen kuin mitä se nyt on, mutta jatkamme silti että kunpa Matteus olisi kirjoitellut vielä: Koska kulutus on kulutusyhteiskunnalle yhtä tärkeä ja oleellinen kuin mitä pumpaava sydän on ihmisen tai eläimen verenkierrolle, niin siksi on julki jumalatonta teettää palkatonta työtä koska palkaton sen lisäksi että se AINA VÄHENTÄÄ palkkatyön teettämisen tarvetta se myös AINA ESTÄÄ kuluttamisen tapahtumista, eikä niin ollen osaltaan synnytä tarvetta eikä ylläpidä kykyä palkkatyöpaikkojen olemassaoloon, vaan päinvastoin palkaton työ HÄVITTÄÄ jo olemassa olevia palkkatyöpaikkoja että ESTÄÄ uusien palkkatyöpaikkojen avautumista.

      Mutta nyt törmäämme siihen että monet vielä/yhä palkkatyöpaikan omaavat ovat sitä mieltä että työttömille pitää kostaa heidän työttömyytensä, eikös pidäkin? Varsinkin kun huomioi että minulla työssäkäyvällä on työttömään verrattuna paljon vähempi aikaa kelliä kotona sohvalla kun pitää aina arkisin tupeksia siellä työpaikalla vaikka useimmiten ei yhtään huvittaisi.

      Eh, aivan!, mutta yksittäisen työttömän työttömyydessä on yleensä aina perimiltään kyse palkkatyöpaikkojen tarjonnan puuttumisesta, joten mitä ikinä työttömyyden suhteen ja työttömille sitten tehdään sen pitäisi aina ensisijaisesti tähdätä palkkatyöpaikkojen tarjonnan lisäämiseen, eikä ole pienintäkään näyttöä siitä että työttömien syvenevä kyykky muka herättäisi missään uusien palkkatyöpaikkojen availun halua tarvetta tai kykyä vaan pikemminkin vaikuttaa tapahtuvan päinvastoin.

    • Anonyymi

      "Laadukkainta on työ josta ei odota saavansa rahaa".

      Ei ole, vaan paljon laadukkaampaa työtä on semmoinen työ josta ei odota saavansa rahaa ja jossa sen työn teosta saamatta jääneen rahan samattomuuden takia ei työnteolla myöskään pyritä saamaan mitään valmista aikaan.

      Tosin vielä tuotakin paljon laadukkaampaa on tuo työ jossa ei pyritä saamaan mitään valmista aikaan jos se tapahtuu etätyönä jossain muualla kuin varsinaisella työpaikalla. Tuo siksi koska niin työn tekeminen kuin tekemättömyys on todettu kuormittavaksi jos se tapahtuu työpaikalla mutta vähemmän kuormittavaksi jos se tapahtuu jossain muualla kuin työpaikalla, joko etätyönä, tai jos työnteosta ei odota saavansa rahaa eikä niin ollen sillä pyri saamaan mitään valmista aikaan jolloin se työn tekemättömyys ja siitä seuraava valmista aikaan saamattomuus tapahtuisi niin sanottuna etäepätyönä.

      • Anonyymi

        Kaikista tärkeintä on siis tehdä työtä, jossa ei ole tarkoitus saada aikaan yhtään mitään.

        Lisäksi olisi hyvä, jos sen työn hinta olisi erittäin korkea, jolloin voidaan sanoa että se on lisäksi arvokasta työtä.

        Arvokas työ tuottaa verotuloa ja sitten voi kehua itseään nettoveronmaksajaksi.

        Kaikista laadukkainta työtä on se työ josta ei alun alkaenkaan pitänyt tulla mitään tulosta. Jos mitä tahansa muuta kuin tyhjää syntyy, siinähän saattaa tulla riski että syntyy jotain tulostakin, ja jos tulos on sitten voi joutua arvostelun kohteeksi. Kun tavoitellaan tyhjää eikä tehdä mitään, se on täydellinen lopputulos.


    • Anonyymi

      Minä olen sitä mieltä että ei kukaan mitään ilmaiseksi tee ihan hullua edes ehdottaa mokomaa. Palkan on riitettävä elämiseen Suomi on niin kallis maa elää että muihin maihin verrattuna kaikki maksaa moninkertaisesti sen minkä muualla joutuisi maksamaan.

      • Anonyymi

        Ahne hän, kuka palkkaa kehtaa pyytää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahne hän, kuka palkkaa kehtaa pyytää.

        Ahne hän, joka omaa elatustaan muilta muiden tekemänä ilmaistyönä vaatii.

        Edelleenkin työ on asia joka kuuluu markkinoille, ja siitä tehtävä kauppa pitää neuvotella. Ilman sopimusta ei työ onnistu. Oikein tehty sopimus hyödyttää sekä työnantajaa että työntekijää.

        Suomi on kallis maa jolloin palkkojen tasokin on korkeampi, vaikka työnantajaa kiinnostaisikin halpamaiden hintataso. Moni tällainen työnantaja voi toki ihan oma-aloitteisesti pakata kimpsunsa ja kampsunsa ja painella niihin halpamaihin joissa se halpa työ on. Tervemenoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe