Onko Estonian uppoaminen ja Palmen murha totta osa 4

Anonyymi

Anonyymi
Tänään 01:00
UUSI

Aloittajalle tiedoksi. Estonian uppoaminen on totta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16670233/onko-estonian-uppoaminen-totta-osa-3

Tuo tässä yllä liittenä oleva ketju päättyy sanoihin että se on totta ja joku kirjoitti muiden puolesta jätäen vai yhden prosenti sen uskomuksen ulkopuolelle että visiirin lommo tuli sen osuessa keulabulbiin (jossa oli jääpiikki) MIKÄHÄN SELLAINEN ON?.

Anonyymi
26.11.2020 07:28

Anonyymi kirjoitti:
totta,miksiköhän kukaan ei aiemmin ole tuota teoriaa tullut ottaneeksi esille?
eikö lommoa voisi analysoida että onko vierasta maalia yms

piilota
Koska 99% luulevat sen osuneet keulabulgeen jossa jääpiikki, sen muoto on sama kuin portin painauma.

Se merkitsee että aalto olisi irrottanut keulavisiirin vaikka aallolla ei ole mitään voimaa jos se törmää kelluvaan objektiin, mutta tässä tapauksessa laivan eteenpäin vievä voima ja nopeus jollei ihan tuplaa niin vaikuttaa kuitenkin veden aiheuttamaan vastukseen mikä kohdistui lähinnä kai keulaportin lukitukseen jota oltiin kai tiettävästi manipuloitu tai jopa räjäytetty hajalle. Se kyllä pitäisi näkyä Muskön saarella säilytettävästä meren pohjasta ongitusta visiiristä, mutta kun sitä ei oikein haluta edes tutkia. Ei lommoa eikä lukitusta. Virallinen selitys on että aalto ja nopeus voimallaan rikkoi lukituksen pultin joka heitettiin takaisin mereen jostain syystä.

Ketju siirtyi vaivihkaa kertomaan myös Palmen murhasta josta myös väitetään että se olisi ollut vain teatteria ja ketään ei tapettu.
Minusta tämä kaikki alkaa muistuttamaan Jumalan teatteria jota aikoinaan valokuvaaja Aalto nimeltään kuvasi, jotta jälkimaailmalle jäisi näiden kakkaikäisten kavereiden toilaukset. Tässä kuvassa he olivat Tukholmassa kunnioittamassa Palmen kuoleman yksvuotis muistojuhlaa omalla performanssillaan. Se ei riko hautarauhaa mutta on ehkä hyvien tapojen vastaista. Elleivät he tienneet että koko murha oli yhtä teatteria ja esittävät sille näin oman haisevan vastalauseensa.

http://www.indiaphoto.org/fun/mix/jumalan_teatteri.jpg

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/12/04/paska-juttu-jumalan-teatteri-oulussa

Eeli Aalto oli ainoa, joka katsoi loppuun asti Jumalan teatterin esityksen vuonna 1987. Hänen valokuvansa ovat ainut kuvallinen dokumentti tapauksesta.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Eeli_Aalto

Aalto on syyton keulavisiirin aukeamiseen. Ehkä se oli laivan nopea vauhti sillä laiva oli myöhässä aikataulusta ja kapteeni ajatteli vain varustamon mainetta.

14

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko tuossa mitään järkeä mennä Tukholmaan toisen yksvuotis kuolemasta kulumisen muistotilaisuuteen esittämään jotain todella mautonta, ellei sillä oltaisi haluttu sanoa jotain. Se herätti silloin monessa demarissa inhon tunteita ja miksei muissakin puolueissa, vaikka ei Ruotsin demareilla ole suoranaista vastinetta Suomessa. Ruotsin demarit ovat enemmän vsemmalla kuin suomalaiset toverinsa. Mutta minä aion nyt käyttää vahvistusharhaa tässä tapauksessa ja verrata Jumalan teatteria terrorismiin tai siihen, että se antoi sysäyksen Pariisin Bataclan iskuun, mikä oli teatteria eli ketään ei siellä kuollut.
      https://www.bing.com/videos/search?q=bataclan&docid=608001712711663905&mid=E03E7E3F85C4552DE319E03E7E3F85C4552DE319&view=detail&FORM=VIRE

      Bataclan-konserttisalin terrori-isku
      Bataclan-konserttisalissa esiintyi hyökkäyksen tapahtuessa yhdysvaltalainen rock-yhtye Eagles of Death Metal. Konsertti oli loppuunmyyty, eli paikalla oli noin 1 500 ihmistä.

      Hyökkäys alkoi kello 21.40, kun konserttia oli kulunut noin tunti. Neljä AK-47-rynnäkkökiväärein, kranaatein ja räjähdeliivein varustautunutta henkilöä hyökkäsi rakennukseen ja ampui ulkona ollutta yleisöä sekä turvallisuuspäällikköä. Sisään päästyään hyökkääjät alkoivat ammuskella yleisön sekaan ja ottivat panttivankeja. Sisällä ollut yleisö ei aluksi tajunnut kovaäänisen musiikin takia kovien äänten syytä. Osa yleisöstä pakeni paniikissa konserttisalin sivuovista ulos tai katolle, osa piiloutui sivuhuoneisiin, komeroihin, alakattoihin tai jäi roikkumaan ikkunoista.

      Vahvistusharhoja esiintyy varsinkin käsitellessä vahvasti tunteisiin sidonnaisia asioissa. Ne vahvistavat ihmisten aikaisempia mielipiteitä. Ihmiset myös tulkitsee monitulkintaista aineistoa yleensä omaa näkemystään tukevasti.

      Vinoutuneet tulkinnat ja/tai muistikuvat ovat mahdollisia selittäviä tekijöitä:

      1. uskomusten pysyvyydelle - uskomus säilyy, vaikka uskomuksen perusteet on osoitettu vääriksi,
      2. ensisijaisuusefektille - listan alkupäässä olevat asiat muistetaan paremmin kuin myöhemmät ja
      3. näennäiskorrelaatiolle - kahden toisistaan riippumattoman tapahtuman välillä havaitaan yhteys virheellisesti.

      Tapaus Estoniassa vahvistetaan käsitystä että jos keulavisiiri ei upottanut laivaan niin joku reikä päästi vedet laivan sisälle ja se upposi. Ei uskalleta eikä viitsitä kyseenalaistaa koko uppoamista, jonka minä kylläkin teen.

      Kohta taas alkaa tämä Jumalan teatterimainen terrorismi maailmalla kun Trump syrjäytetään USA:n johdosta. Medialla täytyy olla valta maailmalla. Mesialla ja sen valheilla. Berliinin ja Strasbuorgin joulutorit voivat saada jonkinlaisen muistoiskun johon kannattaisi varautua. Minä näin terrorismin tutkijana voin antaa vihjeen.

      • Anonyymi

        https://www.tv4.se/klipp/va/3247412/gatan-christer-pettersson-i-krimkvarten-med-aro

        Palmen murhasta moni ajattelee vieläkin että murhaaja oli Pettersson kun tuo jopa muistutti tuota "haamukuvaa". Nyt media vieläkin aina tilaisuuden tullen vahvistaa tuota vinoumaa vaikka on jopa korjattu, että kuvan miehellä (joka on se kylähullu murhapaikan liepeiltä ja jolla oli alibi) ei ole murhan kanssa mitään tekemistä. Hänestä on tullut murhaajan ikooni.

        Toinen teoria on se että Haamumies on Helsingissä asunut mies jota salaa seurattiin uuden-aikaisilla vakoilulaitteilla hänen asuttua samassa talossa kuin Mauno Koivisto ennen kuin tuosta tuli presidentti. Nämä uudenaikaiset vakoilulaitteet voivat olla minkälaisia tahansa mutta samaa niissä on se ettei ne tarvitse mitään kohteisiin asennettavia laitteita kuten mikrofoneja tai kameroita.

        Murha huijauksen ratkaisussa tällä talolla on sormet pelissä. Siinä asui aikoinaan Mauno Koivisto ja sitä taloa vakoiltiin kaikin nykyaikaisin keinoin joita oli jo silloin 1980-luvulla. Samassa talossa asui Manun alakerrassa Aarne Saarinen joka oli SKP:n pomo.

        https://hkm.finna.fi/Record/hkm.HKMS000005:km0000noo0 (joutui vahingossa mukaan)

        Haamumiestä siis vakoiltiin ja hän näki tuon elokuvan ja vakoilijat halusivat kertoa Olof Palmen murha lavastuksella että vakoilijat tiesivät että Haamumies oli nähnyt tuon filmin.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Boomerang_(1947_film) Nykyään netistä ei löydy enää kuin tämä traileri. Filmi perustui tositapahtumaan josta löytyy kylläkin ote oikeudenkäynnistä.

        https://www.bing.com/videos/search?q=boomerang by kazan&docid=608030901289420734&mid=9367AB05CD2B5318A0559367AB05CD2B5318A055&view=detail&FORM=VIRE

        Tässä ote oikeudenkäynnistä: https://scholarlycommons.law.northwestern.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1955&context=jclc

        Sama teema toistuu Palmen murhassakin. Syytön mies pidätetään ja vaputetaan ja todistajat toimivat ennakkoluuloisesti. Tapahtuma paikka on kadunkulmaus pääkadun varrella keskellä kaupunkia, mutta tuossa Bridgeportin murhassa murhaaja tietää olla paikalla kun tunsi uhrin elämän tavat, sillä tuolla oli tapana käydä lenkillä illallisen jälkeen aina samaa reittiä. Kukaan ei tiennyt Palmen reitistä kotiin, sillä päätös kävellä kotiin tehtiin viime tingassa ja kadun puolta vaihdettiin rouvan mielijohteesta. Siinä on tämän jutun se clue (kluu) eli juju. Miten murhaaja tiesi odottaa pariskuntaa juuri tuossa kohtaa, missä murha tapahtui, jos se nyt oli sitten totta jota minä epäilen. Se oli teatteria ja varsinaista Jumalan teatteria. Sillä nyky-vakoilijat ovat kuin Jumala. Näkevät kaiken ja kuulevat kaiken uudenaikaisilla vakoilu-laitteillaan.


    • Anonyymi

      Itse en usko että moista laivaa on koskaan ollutkaan. Pelkkä HOAX.

      • Anonyymi

        Itse en usko että moista laivaa on koskaan ollutkaan. Pelkkä HOAX. (Kyllä semmonen oli)

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/074cfec3-603a-4fcc-8727-9aec6a4529c2

        Tappo vanhenee 20 vuodessa, murha ei koskaan. Oliko Palme murha vai tappo?

        Kyllä semmonen laiva on ollut olemassa mutta onko sitä enää missään jos se kerran purettiin tuhannen päreiksi Muskön telakalla ja keulavisiiri tosin on siellä vielä. Vaikea tommosta on väittää sillä silloin nämä henkilöt näissä videoissa valehtelevat kertoessaan tarinoitaan.

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006250617.html
        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000813757.html

        Matkustajalautta Estonia upposi 28. syyskuuta 1994. Kuolleita oli 852. Vain 94 vainajaa onnistuttiin nostamaan merestä. Yksi kuoli sairaalassa. 757 jäi kateisiin. Utöhön matkaa 40 vai 60 km uppoamispaikalta ja 94 vainajan tuominen sinne on vienyt kauan aikaa. Eläväthän vietiin toisiin autolauttoihin vai miten kaikki teknisesti tapahtui. On sen täytynyt olla hirveä urakka, siksi tunutt aika epätodelliselta koko juttu. Helpompi ainakin minu on uskoa että se oli joku meripelastusharjoitus ja media teki siitä tollasen huijauksen vähän niikö Palmen murhastakin. Media osaa. Media saa aina idean jostain näihin hoaxeihin (huijaus) mutta toi Herald of Free Enterprise on ollut vain osittain sysäys tällaisen järjestämiseen. Siinäkin on (siis idean takana) vakoilu ensimmäisenä motiivina.

        Keulaporttien sulkemiseen ryhdyttiin kiinnittämään erityistä huomiota, kun 6. maaliskuuta 1987 brittiläisen Townsend Thoresen -varustamon autolautta M/S Herald of Free Enterprise kaatui haukattuaan vettä keulansa kautta autokannelle Belgian rannikolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse en usko että moista laivaa on koskaan ollutkaan. Pelkkä HOAX. (Kyllä semmonen oli)

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/074cfec3-603a-4fcc-8727-9aec6a4529c2

        Tappo vanhenee 20 vuodessa, murha ei koskaan. Oliko Palme murha vai tappo?

        Kyllä semmonen laiva on ollut olemassa mutta onko sitä enää missään jos se kerran purettiin tuhannen päreiksi Muskön telakalla ja keulavisiiri tosin on siellä vielä. Vaikea tommosta on väittää sillä silloin nämä henkilöt näissä videoissa valehtelevat kertoessaan tarinoitaan.

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006250617.html
        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000813757.html

        Matkustajalautta Estonia upposi 28. syyskuuta 1994. Kuolleita oli 852. Vain 94 vainajaa onnistuttiin nostamaan merestä. Yksi kuoli sairaalassa. 757 jäi kateisiin. Utöhön matkaa 40 vai 60 km uppoamispaikalta ja 94 vainajan tuominen sinne on vienyt kauan aikaa. Eläväthän vietiin toisiin autolauttoihin vai miten kaikki teknisesti tapahtui. On sen täytynyt olla hirveä urakka, siksi tunutt aika epätodelliselta koko juttu. Helpompi ainakin minu on uskoa että se oli joku meripelastusharjoitus ja media teki siitä tollasen huijauksen vähän niikö Palmen murhastakin. Media osaa. Media saa aina idean jostain näihin hoaxeihin (huijaus) mutta toi Herald of Free Enterprise on ollut vain osittain sysäys tällaisen järjestämiseen. Siinäkin on (siis idean takana) vakoilu ensimmäisenä motiivina.

        Keulaporttien sulkemiseen ryhdyttiin kiinnittämään erityistä huomiota, kun 6. maaliskuuta 1987 brittiläisen Townsend Thoresen -varustamon autolautta M/S Herald of Free Enterprise kaatui haukattuaan vettä keulansa kautta autokannelle Belgian rannikolla.

        Vinoutuneet tulkinnat ja/tai muistikuvat ovat mahdollisia selittäviä tekijöitä:

        3. näennäiskorrelaatiolle - kahden toisistaan riippumattoman tapahtuman välillä havaitaan yhteys virheellisesti

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Lockerbien_pommi-isku#Kone_hajoaa

        Media saa aina idean jostain näihin hoaxeihin (huijaus) mutta toi Herald of Free Enterprise on ollut vain osittain sysäys tällaisen järjestämiseen. Siinäkin on (siis idean takana) vakoilu ensimmäisenä motiivina.

        Soitto Helsinkiin
        5. joulukuuta 1988 (16 päivää ennen hyökkäystä) Federal Aviation Administration (FAA) antoi turvatiedotteen, jossa kerrottiin, että arabian aksentilla puhuva mies oli soittanut Helsingissä, Suomessa sijaitsevaan Yhdysvaltojen suurlähetystöön. Hän oli kertonut, että Frankfurtista seuraavan kahden viikon aikana lähtevä lento räjäytettäisiin. Hän kertoi, että suomalainen nainen veisi tietämättään pommin lentokoneeseen.
        Anonyymina pysynyt varoittaja otettiin Yhdysvalloissa erittäin vakavasti.

        https://www.bing.com/videos/search?q=shanksville&&view=detail&mid=50012DD947B67C8CDB0750012DD947B67C8CDB07&rvsmid=D354D20C603DD3011040D354D20C603DD3011040&FORM=VDQVAP

        https://fi.wikipedia.org/wiki/United_Airlinesin_lento_93

        3. näennäiskorrelaatiolle - kahden toisistaan riippumattoman tapahtuman välillä havaitaan yhteys virheellisesti

        Lockerby cock-pit eli nokka isrtos niikö visiiri ja shanksville meni maan sisään eikä nosteta ylös jotta uhrit saisivat omat haudat. Kai sielläkin on hautarauha. Menen hoitoon ja otan lääkkeeni mutta jotain yhteistä näillä on vaikkei saakkaan yhdistää virheelisesti.

        https://www.youtube.com/watch?v=P0Qxy5yAXb4
        https://www.bing.com/search?q=eastland disaster photos&FORM=QSRE7
        https://ghostsnghouls.com/ghosts-ss-eastland/

        Näennäiskorrelaatio olematon vaikka uhriluku melkein sama ja nimi eastland > Estland ja pönkittikö tämä mediaa saamaan rohkeutta tehdä Estonia lavastus. Nyt foliopipo kireelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vinoutuneet tulkinnat ja/tai muistikuvat ovat mahdollisia selittäviä tekijöitä:

        3. näennäiskorrelaatiolle - kahden toisistaan riippumattoman tapahtuman välillä havaitaan yhteys virheellisesti

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Lockerbien_pommi-isku#Kone_hajoaa

        Media saa aina idean jostain näihin hoaxeihin (huijaus) mutta toi Herald of Free Enterprise on ollut vain osittain sysäys tällaisen järjestämiseen. Siinäkin on (siis idean takana) vakoilu ensimmäisenä motiivina.

        Soitto Helsinkiin
        5. joulukuuta 1988 (16 päivää ennen hyökkäystä) Federal Aviation Administration (FAA) antoi turvatiedotteen, jossa kerrottiin, että arabian aksentilla puhuva mies oli soittanut Helsingissä, Suomessa sijaitsevaan Yhdysvaltojen suurlähetystöön. Hän oli kertonut, että Frankfurtista seuraavan kahden viikon aikana lähtevä lento räjäytettäisiin. Hän kertoi, että suomalainen nainen veisi tietämättään pommin lentokoneeseen.
        Anonyymina pysynyt varoittaja otettiin Yhdysvalloissa erittäin vakavasti.

        https://www.bing.com/videos/search?q=shanksville&&view=detail&mid=50012DD947B67C8CDB0750012DD947B67C8CDB07&rvsmid=D354D20C603DD3011040D354D20C603DD3011040&FORM=VDQVAP

        https://fi.wikipedia.org/wiki/United_Airlinesin_lento_93

        3. näennäiskorrelaatiolle - kahden toisistaan riippumattoman tapahtuman välillä havaitaan yhteys virheellisesti

        Lockerby cock-pit eli nokka isrtos niikö visiiri ja shanksville meni maan sisään eikä nosteta ylös jotta uhrit saisivat omat haudat. Kai sielläkin on hautarauha. Menen hoitoon ja otan lääkkeeni mutta jotain yhteistä näillä on vaikkei saakkaan yhdistää virheelisesti.

        https://www.youtube.com/watch?v=P0Qxy5yAXb4
        https://www.bing.com/search?q=eastland disaster photos&FORM=QSRE7
        https://ghostsnghouls.com/ghosts-ss-eastland/

        Näennäiskorrelaatio olematon vaikka uhriluku melkein sama ja nimi eastland > Estland ja pönkittikö tämä mediaa saamaan rohkeutta tehdä Estonia lavastus. Nyt foliopipo kireelle.

        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2006/09/08/jari-halonen-ja-jumalan-teatteri

        http://www.indiaphoto.org/fun/mix/jumalan_teatteri.jpg

        https://sarahwestall.com/wp-content/uploads/2018/08/CoupDetatInSlowMotion1_ebookPatreon.pdf

        Jumalan teatterilta jäi oivaltaminen kesken. Olivatko nuo vain jonkun tahon pelinappuloita eli tekivät työtä käskettyä antaen siihen oman panoksensa silti tajuamatta mitä tuolla sanalla Jumalan teatteri haluttiin sanoa. Yhtä teatteriahan tämä on vieläkin koronoineen ja Trumpin poistamisineen presidentin virasta. Neljäs valtiomahti on media.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse en usko että moista laivaa on koskaan ollutkaan. Pelkkä HOAX. (Kyllä semmonen oli)

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/074cfec3-603a-4fcc-8727-9aec6a4529c2

        Tappo vanhenee 20 vuodessa, murha ei koskaan. Oliko Palme murha vai tappo?

        Kyllä semmonen laiva on ollut olemassa mutta onko sitä enää missään jos se kerran purettiin tuhannen päreiksi Muskön telakalla ja keulavisiiri tosin on siellä vielä. Vaikea tommosta on väittää sillä silloin nämä henkilöt näissä videoissa valehtelevat kertoessaan tarinoitaan.

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006250617.html
        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000813757.html

        Matkustajalautta Estonia upposi 28. syyskuuta 1994. Kuolleita oli 852. Vain 94 vainajaa onnistuttiin nostamaan merestä. Yksi kuoli sairaalassa. 757 jäi kateisiin. Utöhön matkaa 40 vai 60 km uppoamispaikalta ja 94 vainajan tuominen sinne on vienyt kauan aikaa. Eläväthän vietiin toisiin autolauttoihin vai miten kaikki teknisesti tapahtui. On sen täytynyt olla hirveä urakka, siksi tunutt aika epätodelliselta koko juttu. Helpompi ainakin minu on uskoa että se oli joku meripelastusharjoitus ja media teki siitä tollasen huijauksen vähän niikö Palmen murhastakin. Media osaa. Media saa aina idean jostain näihin hoaxeihin (huijaus) mutta toi Herald of Free Enterprise on ollut vain osittain sysäys tällaisen järjestämiseen. Siinäkin on (siis idean takana) vakoilu ensimmäisenä motiivina.

        Keulaporttien sulkemiseen ryhdyttiin kiinnittämään erityistä huomiota, kun 6. maaliskuuta 1987 brittiläisen Townsend Thoresen -varustamon autolautta M/S Herald of Free Enterprise kaatui haukattuaan vettä keulansa kautta autokannelle Belgian rannikolla.

        Todennäköisesti muistat jonkun toisen laivan. Estonia laivaa ei ole koskaan ollutkaan. Mikään laiva ei uponnut ja nuo ihmiset eivät hukkuneet. Kyse on HOAX:ista.


    • Anonyymi

      Estoniassa oli mukana niin iso huumelasti että se piti upottaa koska tulli tiesi ja odotti sitä tukholmassa..

      • Anonyymi

        Otsikko tai ketjun aloitus teksti oli kai ja onkin tuo, että onko Estonian uppoaminen totta. Siinä ei puhuta upottamisesta mitään, mutta kyllähän sekin teemaan käy jos väitetään ettei laivaa löydy meren pohjasta niin onko se upotettu tai uponnut, niin lopputuloksen kannalta se on yks hailee, siilä se totuus mitä ketjun avulla haetaan on se, että onko totta että Estonia on meren pohjassa vai ei kaiista pelastuneiden kertomuksista huolimatta ja videot ja valokuvat siihen pääle.
        Jos ei ole pohjassa niin valokuvat ja videot ovat tehty tietokoneella tarkoituksena huijata yleisöä samoin kuin todistajien tarinat. Muistakaamme että media on neljäs valtiomahti ja se ei keinoja kaihda eli sille mikään ei ole pyhää. Valehteleminen tai puhuminen muunnettua totuutta on sen leipätyötä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otsikko tai ketjun aloitus teksti oli kai ja onkin tuo, että onko Estonian uppoaminen totta. Siinä ei puhuta upottamisesta mitään, mutta kyllähän sekin teemaan käy jos väitetään ettei laivaa löydy meren pohjasta niin onko se upotettu tai uponnut, niin lopputuloksen kannalta se on yks hailee, siilä se totuus mitä ketjun avulla haetaan on se, että onko totta että Estonia on meren pohjassa vai ei kaiista pelastuneiden kertomuksista huolimatta ja videot ja valokuvat siihen pääle.
        Jos ei ole pohjassa niin valokuvat ja videot ovat tehty tietokoneella tarkoituksena huijata yleisöä samoin kuin todistajien tarinat. Muistakaamme että media on neljäs valtiomahti ja se ei keinoja kaihda eli sille mikään ei ole pyhää. Valehteleminen tai puhuminen muunnettua totuutta on sen leipätyötä.

        "jos väitetään ettei laivaa löydy meren pohjasta niin onko se upotettu tai uponnut, niin lopputuloksen kannalta se on yks hailee"

        3. näennäiskorrelaatiolle - kahden toisistaan riippumattoman tapahtuman välillä havaitaan yhteys virheellisesti.

        Jos laivaa ei löydy meren pohjasta niin kyseessä on kusetus, sillä jos väitetään, että se siellä on niin siinä tapauksessa kaikki sen asian tueksi esitetyt väittetyt todisteet ovat falsifikoituja eli väärennettyjä. Tämä korreloi normaalisti. Jos ei niin ei ja jos on niin on.
        Vai miten se meni, sanois Jopekin jos eläis. Esimerkki toisistaan riippumattomien asioiden liittämisestä toisiinsa voisin kevennykseksi laittaa tähän Jopen muistoksi Kaikkos-videon.

        Sanoin kevennykseksi vaikka asiahan on mitä vakavin oli se kusetusta tai ei. Kumpi sitten on pahempi jää jokaisen itsensä harkittavaksi. Minä otin jo aamulääkkeet (bebanthen) joten katsotaan Kaikkosta josta tuleekun Naikkonen yhden kirjaimen muuroksella.

        https://www.youtube.com/watch?v=GB7qBHQ__sI

        Sitä minä vielä että jos laiva upotettiin siinä on joku syyllinen, mutta jos laiva upposi itekseen niin personaalista syyllistä ei tarvitse edes hakea. Mutta kun laivat ei yleensä uppoa tosta vaan niin joku on tehnyt jonkun virheen. Kumppaa me haemme Estonian tapauksessa ja jos kyseessä on kusetus niin ketä me sitten haemme ja syytämme ja mistä syytämme. Kusetus vanhenee 20 vuodessa vai mite se menee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "jos väitetään ettei laivaa löydy meren pohjasta niin onko se upotettu tai uponnut, niin lopputuloksen kannalta se on yks hailee"

        3. näennäiskorrelaatiolle - kahden toisistaan riippumattoman tapahtuman välillä havaitaan yhteys virheellisesti.

        Jos laivaa ei löydy meren pohjasta niin kyseessä on kusetus, sillä jos väitetään, että se siellä on niin siinä tapauksessa kaikki sen asian tueksi esitetyt väittetyt todisteet ovat falsifikoituja eli väärennettyjä. Tämä korreloi normaalisti. Jos ei niin ei ja jos on niin on.
        Vai miten se meni, sanois Jopekin jos eläis. Esimerkki toisistaan riippumattomien asioiden liittämisestä toisiinsa voisin kevennykseksi laittaa tähän Jopen muistoksi Kaikkos-videon.

        Sanoin kevennykseksi vaikka asiahan on mitä vakavin oli se kusetusta tai ei. Kumpi sitten on pahempi jää jokaisen itsensä harkittavaksi. Minä otin jo aamulääkkeet (bebanthen) joten katsotaan Kaikkosta josta tuleekun Naikkonen yhden kirjaimen muuroksella.

        https://www.youtube.com/watch?v=GB7qBHQ__sI

        Sitä minä vielä että jos laiva upotettiin siinä on joku syyllinen, mutta jos laiva upposi itekseen niin personaalista syyllistä ei tarvitse edes hakea. Mutta kun laivat ei yleensä uppoa tosta vaan niin joku on tehnyt jonkun virheen. Kumppaa me haemme Estonian tapauksessa ja jos kyseessä on kusetus niin ketä me sitten haemme ja syytämme ja mistä syytämme. Kusetus vanhenee 20 vuodessa vai mite se menee?

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16675703/aika-hyva-alooootus

        Tästä voi olla apua Estonian uppoamisen tatkaisussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16675703/aika-hyva-alooootus

        Tästä voi olla apua Estonian uppoamisen tatkaisussa.

        Ottakaa nyt lääkkeenne, kulaus vettä ja lukekaapa edes kerran aiheesta asiallista tekstiä:
        https://archive.is/Orpq1


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ottakaa nyt lääkkeenne, kulaus vettä ja lukekaapa edes kerran aiheesta asiallista tekstiä:
        https://archive.is/Orpq1

        Viron hallitus on tuntenut huolta siitä, että ESTONIAn uppoaminen nostetaan jatkuvasti julkiseen keskusteluun. Tässä yhteydessä on kuitenkin tärkeää todeta, että keskustelua pitävät yllä ns. toisinajattelijat, dissidentit, sekä muutamat heidän ajatuksiaan myötäilevät poliitikot Ruotsissa ja Virossa. Voi eikä! Taas löyty uus reikä. Ranet kyllä selvittää senkin.
        https://www.youtube.com/watch?v=ocYfXOK9s9o Jos se oli meinaa molo ko sen teki.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16591027/estoonian-reika#page-top

        Anonyymi
        02.10.2020 05:12

        Jos siihen joku ulkoinen on osunut, niin ainut vaihtoehto on irronnut keulavisiiri. Jos Sukellusvene olisi osunut, mikä selittäisi keulavisiirin irtoamisen?

        Onko se toisinajattelua jos lommo selvittäisi kaiken. Siitä otettava koe pala.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3841
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3625
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3602
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2271
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2229
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1766
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1433
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe